[quote=sceptyczny]
Wasze, nasze ... Co my w PRLu jestesmy? Nie NASZE, WASZE tylko TEORIE - na dodatek oficjalne.[/quote]
niewazne jaka teoria, byle byla oficjalna i was zadowoli :smile:
[quote]Czas budowy, powiedzmy, ze jest znany - ale ilosc blokow juz nie. [/quote]
ilosc blokow mozna okreslic w przyblizeniu i nie zmieni to ogromu ich ilosci...z tym sie chyba zgodzisz?
[quote]
[quote]gdyby wczesniej mieli wydobyc z kamieniolomow bloki, obciac, oszlifowac i zawiesc, to zajeloby im to przynajmniej drugie tyle. [/quote]
I nie przychodzi Ci do glowy, ze mogli to robic rownoczesnie z budowa? [/quote]
Lynx tak twierdzi...odnioslem sie do jego wypwiedzi ;-)
a gdyby bylo rownoczesnie...co jest bardziej prawdopodobne, tym bardziej teorie oficjalne sa irracjonalne.
[quote]
[quote]to ja wam mowie ze Japonczycy probowali zrobic kopie tylko ze w skali 1:10 z najlepsza technologia i im nie wyszla. to tez zla argumentacja? [/quote]
Znowu powolujesz sie na cos, co zostalo wytlumaczone. CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM.[/quote]
na co? co niby zostalo wytlumaczone?
sprawa jest prosta..probowali i im nie wyszlo.Co tu mozna tlumaczyc?
[quote]
[quote]poczekaj az projekt cheops dokopie sie do zlotej komnaty.
wtedy bedzie Ci glupio.[/quote]
Nie bedzie mi glupio - po prostu przyznam sie do bledow. I przeciwnie do Ciebie - kiedy ja snuje swoje teorie - nie chodzi mi tylko i wylacznie o to, zeby zagrac Ci na nerwach albo osmieszyc - bo to nie o to chodzi. Ciezko zrozumiec, prawda?[/quote]
no raczej o to wam chodzi;)
[quote] Kto Cie atakuje? To na razie Ty wysmiewasz i atakujesz wszystkich, ktorym nie potrafisz odpowiedziec. A PW nikt do siebie nie wysyla, a przynejmniej nie ja. [/quote]
bo dalem sie wciagnac w ta wasza prowokacje:) ale to sie juz nie powtorzy.
[quote]
[quote]przeczytajcie dokladnie wszystko zwiazane z proroctwami na 2012.[/quote]
Jak Boga kocham - staralem sie! Ale po szaaanelingach odpadlem ...
[/quote]
no skoro szanelingi tylko bierzesz pod uwage to mi przykro.
a dzieci indygo? dzieci krysztalu? zaharia sitchin? sumer? patrick geryl? Nauki jezusa? slowa Jezusa? Apokalipsa? kod? pektogramy? piramidy calego swiata? projekt cheops? isilmayer?klimuszko? ojciec pio? tybetanscy mnisi? 16 letni medytujacy chlopak?(medytacja do 2012!)? jesli nie zapoznasz sie doglebnie w tych tematach , to nie zrozumiesz dlaczego to wszystko jest scisle ze oba powiazane.
[quote]
[quote]gdzie prosilem o moda ? jestes niepowazny [/quote]
Nie no - Muhad - do podstawowki - naucz sie czytac ze zrozumieniem, blagam! Nie prosiles o moda, a moda! Prosiles w ktoryms temacie o proroctwach chyba ... Cos z kometami czy SLT. Nie pamietam dokladnie - za to slowa pamietam mniej wiecej - wnioskuje o ostrzezenie dla uzytkownika XXX. Przeczytalem jego slowa i jedyne co zobaczylem - to teoria nie pasujaca do Twojej. Brawo![/quote]
to pisz dokladnie, nie uzywajac skrotow myslowych.Jasnowidzem nie jestem:>
[quote]W takim razie wszystkich traktujesz tak samo, bo jeden z drugim dali Ci przyklad swojej glupoty, tak? Wiec teraz atakujesz Lynxa bez powodu, smiejac sie z niego, bo jakis sceptyk kiedys sie zle do Ciebie odniosl, tak? Brawo!
[/quote]
to Twoja opinia
[quote]
[quote]co do ciala cheopsa.przeczytalem dokladnie i wiem ze chcial wykazac sie wiedza a sie zblaznil. [/quote]
Ty wiesz - bo chcesz zeby sie zblaznil - i nic wiecej Cie nie obchodzi. Czytanie ze zrozumieniem. [/quote]
nie wiesz czym sie kieruje.nie bron go tak
nie chce by sie zblaznil, nie zalezy mi na tym.a to ze robi to sam to juz jego sprawa.
czy udzielam sie w temacie pusta ziemia? czy udzielam sie w tematach powiazanych z fizyka czy z naukami scislymi?
otoz nie bo sie na tym nie znam.natomiast On wszedzie sie udziela, nawet tam gdzie nie zna tematu i poniekad prowokuje.
Zbyt daleko sie posunelismy i proponuje bysmy sie uspokoili.
Lynx> fakt, bylem zbyt agresywny i przepraszam.
gdzie wasze dowody? [/quote]
Stronami o tym mowimy - a Ty tego nie widzisz. Napisales kiedys cos o tym ze slepemu drogi nie wskazesz ... Hmmm?[/quote]