Witam serdecznie!
Czy przyszłość naszego świata zależy w dużej mierze od Nas Samych ?Tak!
Czy życie człowieka egzystującego na tej ziemi zależy od Nas ?Tak!
Czy świat jaki będzie budowany i tworzony teraz i w przyszłości będzie budowany-tworzony przez Nas? Tak!
Czy przyszłość świata widziana wizjami proroków można zmienić ? Tak !
Świat nasz jest stworzony przez naszego Stwórcę dla człowieka, by mógł doznawać ,obcowania rożnych form z tym związanych życia tej planety.
Zycie jakie buduje/my ,to Zycie które ja/my je będę/będziemy spożywać teraz i w przyszłości przez przyszłe nasze dzieci.
Tworzyć na tej ziemi możemy sami ,tak samo i tworzyć naszą przyszłość, która mogę/możemy tak ubarwić by nasze życie było tak piękne, jakie jeszcze nie miał żyjący człowiek od czasów Adama i Ewy.
Czas przyszłości stwarzam/y taki jaki sami tego chcemy ,a może być on zły –jaki jest obecnie lub dobry- jaki możemy stworzyć teraz.
Wizje proroków(nie wszystkich) to wizje(nie wszystkie) które są ostrzeżeniami od samego Stwórcy dla Nas ludzi.
Ale to od Nas zależy jak te wizje weźmiemy do siebie i jak je później przetworzymy na język, a także jak do tego się dostosujemy.
Pamiętać trzeba> ze większość wizji można zmienić wola swojego „Ja” , tylko w to trzeba dużo włożyć serca, by taka wizja uległa zmianie i nasze myśli powróciły do dalszego reakcjonowania dalszej egzystencji życiowej.
Także proroctwa choć się spełniają , to można je zmienić- dlatego dużo przepowiedzianych wizji się nie sprawdziło.
Są wizje ,które choć człowiek by chciał, to i tak nie ulęgną zmianie- ale to te nieliczne , nie zależne już od nas samych.
>Pozdrowienia<
PS. Wiarygodnością słów będzie miało wydarzenie zorzy(kolorowej)-czy cos takiego w niedługim czasie w Polsce >czas pokaże .tyle