Jak wiadomo wymienione przeze mnie pismo komputerowe, jest jednym z najbardziej profesjonalnych pism o tej tematyce. Tym czasem, na stronach 19-25 możemy znaleźć dział dotyczący najlepszych stron internetowych z całej Polski. W dziale stron dotyczących Wiedzy (tak została nazwana jedna z grup) możemy się natknąć na stronę... www.paranormalne.pl, która została doceniona i zamieszczona pośród innych witryn internetowych takich jak wikipedia.pl, portalwiedzy.onet.pl i wiele, wiele innych. To wielkie osiągnięcie, dlatego z tego miejsca gratuluję sukcesu.
Dla niedowiarków, zamieszczam skana z gazetki
Serdecznie Gratuluję Sukcesu i Życzę Dalszego, Szybkiego Rozwoju
Myślę, że to świetna reklama dla Waszego forum i strony, pewnie mnie by tu nie było, gdyby nie ta wzmianka o Was. Wcześniej słyszałem o tym forum od jednego z użytkowników, ale jakoś mnie to nie zainteresowało. Teraz, po przeczytaniu artykułu, zdecydowałem się na zarejestrowania Myślę, że było warto.
Pozdrawiam!
PS. Zamieściłem informację również na swoim forum, gdzie jest jeden z Waszych użytkowników. Mam nadzieję, że Administracja nie ma nic przeciwko.
PS2. Użyłem opcji wyszukaj, nie znalazłem takiego tematu. Jeżeli już taki jest, proszę o usunięcie tematu.