Jan Wolski mówił prawdę.
Adaś Popiołek potwierdzał prawdę.
Jan Wolski mówił prawdę.
Jesteś nowy, więc tylko upomnę za spam.
Staniq
Napisano 21.12.2021 - 20:43
Jan Wolski mówił prawdę.
Jan Wolski mówił prawdę.
Jesteś nowy, więc tylko upomnę za spam.
Staniq
Napisano 01.02.2022 - 20:25
Ja tylko napiszę że nie trzeba się uczyć hipnozy by się nią posługiwać niektórzy posiadają naturalny talent do tej techniki manipulacji i nie muszą się nigdzie szkolić ich szkoleniem jest ich życie .
Poza tym nie przebadano chyba tego * porwanego* na zawartość narkotyków bądź innych substancji zmieniających świadomość np Bieluń .
Też to mogło być jakieś delikatne zatrucie sporyszem
https://pl.wikipedia.org/wiki/Sporysz
A kamień wygląda jak kawałek betonu z odciśniętymi tam stopami co to ma do ufo ? każdy może zrobić taką mistyfikacje .
Ja jestem wielkim sceptykiem co do UFO wszystko można zakwestionować , musieli by mnie samemu porwać bym w to uwierzył
Jedyny dowód że ma to jakiś sens to to że pentagon oficjalnie przyznał że coś * lata* nad jego terytorium ale nie wiedzą co to więc równie dobże mogą być to duchy albo nieznane zjawisko atmosferyczne którego nie potrafimy rozgryźć .
Prostymi ludźmi łatwo się manipuluje A skąd wiecie że służby bezpieczeństwa nie rozpyliły tam LSD bądź innego środka w powietrzu ? W Usa nie takie badania się robiło na nieświadomej populacji .
Ten człowiek mógł wierzyć w to co widział bo jego halucynacje były dla niego realne .
Póki nie zobaczę to nie uwiężę i kropka
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych