Skocz do zawartości

Zdjęcie

Tsunami z kosmosu zagrażające Ziemi?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
553 odpowiedzi w tym temacie

Maro.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Fala będzie tylko katalizatorem który pokaże nam, że jesteśmy istotami wielowymiarowymi

WTF?!
dobrze ze cytujesz moja krotka i tresciwa wypowiedz

ehhh to jednak przenies sie na forum fantasy bo to nie jest od tego, tutaj podaje sie ciekawe informacje z mniej ciekawych zrodel a 80% wpisow jest przejawem paniki i dzieciecej fantazji, tyle..

Mam nadzieje ze moderatorzy podadza dokladna liczbe odwiedzin 10go z 9go a ja zapodam dwa ladne filmiki, wschodu i zachodu slonca jesli pogoda dopisze :)
  • 0

Ladd.
  • Tematów: 49
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Niech ktoś po prostu przeniesie się w OOBE w przyszłość i sprawdzi czy coś się wydarzy :mrgreen: , jeśli któryś z forumowiczów to potrafi :P
  • 0

#423 Gość_Murky

Gość_Murky.
  • Tematów: 0

Napisano

Ladnie piszesz Tirpse. Z ezoterycznego punktu widzenia to co piszesz jest bardzo prawdopodobne (o ile rzeczywiscie wystapi sama fala).

Jedna uwaga

Możemy ją nazwać "namacalnym" oddziaływaniem strumienia antymaterii na otaczającą nas materię. Fala antymaterii przypomni nam, że jesteśmy istotami Ducha, a materialną powłokę przyjęliśmy tylko po to aby doświadczać radosnej interakcji z Całościa w Jedności.

Ta antymateria jest tutaj jakims symbolicznym pojeciem? Bo z fizycznego pojecia nie bardzo ta fala moze byc antymateria... Mniejsza z tym, zakladam ze drobne rpzeoczenie.

Drobny OT:
Tygodniowe bezsenne przerwy? Brak jedzenia ok, ale moim zdaniem sen jest bardzo wazny dla nas samych (mniejsza o powody). Owszem da sie na pewno jezeli bedzie sie mialo odpowiednie podejscie i intencje lecz w przeciwienstwie do braku jedzenia czy to ma jakikolwiek sens?

Co do chodzenia na demonstracje antywojenne to popularny poglad ale jedynym zrodlem ktore teraz mi rpzychodzi do glowy to film "the law of attraction". Czasem nie ogladales?

Zeby nie bylo OT odpisz na PW lub jako dodatek do posta zwiazanego z tematem :)
  • 0

AndiDVB.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

tak caly czas trabia o globalnym ociepleniu na Ziemi spowodowanym nasza cywilizacja

a co z Marsem ??

na ktorym tez topnieje obecnie w szybkim tepie czasza lodowa

to tez nasza wina???

to poprostu jakis nie znany wplyw jakiejs energi lub jakiegos promieniwania

niby ma sie pojawic na niebie 2 slonce w dniach globalnej katastrofy a ma to byc palaca sie wenus

cos zachodzi w naszej galaktyce jakas przemiana ktorej my oficjalnie nie znamy , moze to wlasnie te cykle co 26.000 lat lub te co 11.000 lat nie wiem ale napewno cos jest o okolo 3 lat nie tak z naszym klimatem
  • 0

Ladd.
  • Tematów: 49
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Racja dużo o tym czytałem że na np.marsie pojawiły się duże anomalie pogodowe, zresztą słońce również podobno jest bardziej aktywne :cafe:
  • 0

Chupacabbra.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

jeszcze 2 dni i będzie 9 marca. Zobaczymy czy coś sie stanie. Z niecierpliwością czekam na piątek :)
  • 0

aph.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

haha, dobre - anomalie pogodowe na marsie. nawet on, biedaczek sie nie ostal ;)
moze jeszcze sie dowiem o anomaliach typu "upaly na wenus", czy "wietrznie na jowiszu".

a tak zupelnie serio, to czapa lodowa na marsie topnieje co roku z okazji marsjanskiej wiosny.
  • 0

Fenix.
  • Tematów: 19
  • Artykułów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

A jeśli nic się nie stanie do 23.59 to oczywiście nic się nie stanie w ogóle. Czy ktoś z was bierze bod uwagę margines błędu ? Czy jesteście pewni, że co do sekundy nic się nie wydarzy :D
  • 0

#429 Gość_Murky

Gość_Murky.

Napisano

Fenix ja tez nieustannie o tym napominam i dziwie sie ze akurat tak wszyscy czepili sie tego 9 marca. PRzeciez to byla przykladowo podana data jedynie. Takie rzeczy szczegolnie jesli sa slabo zbadane czesto trudno przewidziec kiedy dokladnie nastapia
  • 0

Luck4sh.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

to poprostu tanie wytlumazenie, jezeli nic sie nie stanie - czekam do 15 marca, ajk nic sie nei stanie to na pewno moja wiara w to wydarzenie baaaaaaaaardzo zmaleje :/
  • 0

Pyziak.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

ja też dorzucę posta :)

kurde, już nie mogę doczekać się 9 marca, ciekawe czy coś się wydarzy?
  • 0

#432 Gość_Murky

Gość_Murky.

Napisano

Tanie wytlumaczenie? Zwariowales? Nikt nie mowi aby czekac do 15 marca (choc w gruncie rzeczy nie byloby to do konca nieuzasadnione). Trudno mowic o jakikolwiek niepewnosciach dysponujac tak kiepskim (pseudo)obrazem teoretycznym dotyczacym sposobu stwierdzenia przez naukowcow ze cos sie zbliza ale wydaje mi sie ze data podana z niepewnoscia rzedu jednego dnia to bardzo doklandnie podana data. I to nie jest zadne tanie wytlumaczenie tylko nauka (tj w kontekscie samych niepewnosci)...
  • 0

Maro.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Fenix, no tak, bo wogole nic sie nie stanie, 9go... 12go... czy nawet 31go... :)

Wchodze tu zeby zobaczyc jakies nowe wykresy ciekawe komentarze do nich a tu nic... 1go dnia napaleniec o tym pisze, drugiego drugi do niego dolacza a 3 dnia cisza, a wkoncu blizej calego zdarzenia, powinno byc 100 szalejacych wykresow? co za szkoda, ze bylo to tak przewidywalne, za to dolacza do dyskusji tirpse, ktory wkleja recenzje ksiazki i pisze o fali mniej wiecej tak jak wyzej pogrubilem "będzie" skoro ON wie, to kurde, czemu my nie wiemy? ma chlop przekonanie...

Mam nadzieje ze do 2012 nie dostane bana za sceptyzm i ironiczne posty, czasami az mnie nosi, ale pomysl z falą jest swietny, licze ze znajda sie osoby z tego forum ktore wkoncu wymysla cos podobnego tutaj :D bylo by swietnie... zawladnac umyslami reszty swiata, wbic im do glowy jakas komete lub nadchodzacy deszcz meteorytow
  • 0

keniu.
  • Tematów: 10
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Blue Hat znów się pojawił, może ktoś to przetłumaczyć:

Thank You AC 130782 There is balance after all.....

Regarding the Moon all i can say is that the TV News mentioned a HALO around the moon next couple of days....

Look i am not all about March 9th although it was specified, just know that something is up and if the "Galactic Tsunami" isnt appeareant or obvious that something equally malevolent in around the corner... this may be a silent , invisible trigger but htat is NOT
how it was related clearly to me .

" The Calm Before the Storm "

partly why i am here NOW because i know there was a lot of debunking going on .... that is healthy under the circumstances .... enough said . And i will mention ahead of time that yes i will be here March 9th if it doesn come to pass because the bad shit is so thick it has to hit the fan . Note this thread is but one , important scenario .

once things are triggered all other scenarios come in to play that have been discussed as things degrade in all sectors .

an to those who requested , no i am not going to lay out the entire endtimes scenario in its potential variables in a chatroom ... no time.

Peace out ,

Blue Hat

Czy mi się zdaje, czy z wykresami na http://www2.nict.go....ation/realtime/ jest coś ni tak. Przez cały dzisiejszy dzień idealnie równe wykresy bez żadnych odchyleń ?
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Blue Hat to jednak nie jest nasz kolega White Hat
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych