Skocz do zawartości

Zdjęcie

Tsunami z kosmosu zagrażające Ziemi?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
553 odpowiedzi w tym temacie

tom3k.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dobra, dziś jest 9 Marca...albo coś się stanie albo nie.
Jeżeli gdziekolwiek zobaczę tekst typu "poczekajcie jeszcze miesiąc" etc. to będę mógł oficjalnie powiedzieć że to wszystko bullshit.

PS. Ciekawa sprawa, że już nie ma tego fajnego nagłówka na głównej stronie "Co się wydarzy w pierwszym tygodniu Marca 2007?" :P .
  • 0

#467 Gość_Murky

Gość_Murky.
  • Tematów: 0

Napisano

Poczekajmy jeszcze miesiac jak cos. Bo na marzec bylo sporo wydarzen przeiwdzianych i nie ma co sie ograniczac do jednego dnia :P
  • 0

Maro.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

niestety jest sie co ograniczac, nie zniese miesiac dluzej czytac o snach o tsunami i kosmitach, litosci!
  • 0

marek666.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Na pierwszej stronie tego tematu pisało :

Prosze przygotujcie zapasy takie jakie mialyby byc przygotowane na wojne atomowa. Powinniscie byc calkowicie przygotowani do konca pierwszego tygodnia w Marcu.

Zapasy mam przygotowane siedzę w pokoju wyglądam za okno a tu nic. Pewno teraz połowa tego żarcia mi sie przeterminuje :aaa:
  • 0

rybak.
  • Tematów: 19
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Marek666 naprawde zakupiles duzo zarcia czy zartujesz ?? :o
  • 0

marek666.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No jasne ze kupiłem wiadomości tutaj są tak wiarygodne że każdy by uwierzył w tą katastrofę Mam dużo konserw ale mleko mi chyba szybko sie zepsuje bo nie mam w lodówce miejsca a ocieplenie zapowiadają
  • 0

rybak.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To tak mniejwiecej ile zlotych wydales na te zapasy jedzenia jesli mozna wiedziec ?
  • 0

marek666.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

2 tyś zł
  • 0

rybak.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

:o To oddaj biednym te zapasy lepiej, a rachunek wystaw autorowi tego artykulu :hmm:
  • 0

eltom.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To już tak przy okazji, czy któraś z ostatnich przepowiedni głoszonych dumnie tu na forum się spełniła?
Nie.
Tania sensacja i mieszanie ludziom w głowach.
Już lepiej zająć się tym co było, niż tym co będzie.
  • 0

marek666.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wlasnie wystarczy ze byle co napisze i zaraz wszyscy w to wierzą Oklamalem dla przykładu tylko żebyście wiedzieli ze wierzycie we wszystko co jest napisane a pisac to mozna sobie wszystko Żadnych zapasów nie robilem A moge nawet napisac ze jestem synem prezydenta bo i tak wszysto łykniecie :] W marcu nic sie nie stanie juz bylo tyle przepowiedni w zeszczlym roku na styczeń marzec sierpień żadna sie nie sprawdziła i wszystkie byly niby "równie wiarygodne" Co sie stanie to sie stanie ale nie liczcie ze to sie sprawdzi ludzie sobie jaja robią i cieszą sie jak dużo naiwnych ludzi daje sie na to naciągnąc
  • 0

Lynx.
  • Tematów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

ludzie sobie jaja robią i cieszą sie jak dużo naiwnych ludzi daje sie na to naciągnąc

A administracja liczy dochody z reklam ;->
  • 0

Ejael.
  • Tematów: 56
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Zgadzam się z tobą @Przemo. Po raz kolejny piszę - traktujcie to wszystko jak dobrą fantastykę a nie jak pewnik. Już kilka "końców świata" tu razem przeżyliśmy (BTW w ani jeden nie wierzyłem co nie przeszkodziło mi zastanawiać się czy są przesłanki żeby uznać takie wiadomości za prawdziwe) i zapewne jeszcze wiele przed nami. Czekam na polski wkład w jakąś następną historię :) Amerykanie, Niemcy, Francuzi już swoje hisotrie z powodzeniem opowiedzieli a my przecież nie gorsi :-D
  • 0

marek666.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ostatnio na National Geographic był program o kręgach w zbożu Pokazywali najlepszych ludzi na świecie którzy robią kręgi w zbożu, jak twierdzą są w stanie zrobic każdy krąg. Ludzie z National Geographic dali im kasę i pokazali im bardzo skomplikowany krąg Oni bez wachania go zrobili w 3 godziny Bardzo skomplikowany. Zapytani dlaczego to robią , odpowiedzieli żeby nabierac ludzi, żeby ludzie myśleli że to ufo. Kręgi robią głównie w USA i nocą. Czerpią tylko satysfakcje z tego że ludzie się nabierają

Czy i w większości tych przepowiedni nie ma podobnych celów ? Ludzie kochają nabierac innych a im większy rozgłos tym większa satysfakcja :)
  • 0

#480 Gość_Murky

Gość_Murky.

Napisano

Oho... polowa 9 marca minela i od razu odezwal sie chor sceptykow swięcie przekonanych do swoich racji, tak nagle postanowili sie wypowiedziec... tylko dlatego ze moga dla wlasnej uciechy wykrzyczec innym ze sa glupcami bo gadaja o glupich rzeczach i nie maja racji. Pisza "nie bedzie", "nie moglo byc", "to niemozliwe" z wiekszym przekonaniem nie wiadomo skad czerpiac argumenty niz wszystkie osoby oczekujace fali razem wziete. Nie chce myslec dlaczego tak jest i przepraszam jesli kogos urazilem.

Ja od poczatku mowilem ze w rzeczywistosci nie mozna byc pewnym jak to bedzie, co jednak mi nie pozwalalo wierzyc ze rzeczywiscie cos moze byc, i czesciowo jako forme rozrywki szukac informacji na ten temat. Co wiecej pomimo iz do tej pory nic nie wydarzylo szczegolnego nadal zakladam ze moze sie jeszcze cos wydarzyc i na szczescie nikt nie moze mi tego zabronic :)

A jezeli ktos nie umie rozmawiac na ten temat ("bawic sie w ta zabawe") to mzoe neich lepiej sie nie bawi
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych