J.T Yorke...
Zapomniałem hasła i mam wała lekkiego

Napisano 22.03.2007 - 21:47
Napisano 22.03.2007 - 23:04
chwilowo nie mam zwyklej "cyfrowki" pozatym nie mam zamiaru <jesli cos znajde> zblizac sie do tego dlatego pomysl troche w czym jest zoom najlepszy... co do latarni to nie mowilem ze widzialem cien, leczy ze stalo miedzy jedna a druga wiec nie wszystko widzialem <trudno jest opisac otoczenie> co do centrum to nie jest to wlasnie centrum a raczej zadupie <pisalem ze nawet kanalizacji niema.....> na tej ulicy to taka ulica "oderwana od miasta" sladow nie szukalem bo powiem szczerze nie mialem na to odwagi moze byc i fake
czytalem tu juz wieksze glupoty i widze ze moja wyobraznia nie dziala tak jak wasza... nie widzie "czaszek na ksiezycu" "szaraczkow" "duchow" itd.. ja poprostu wszedlem na to forum bo widzialem cos dziwnego i chcialem wyjasnien
albo chociaz podpowiedzi... a niewiem jak Ty ale ja muzy z mp3 nie slucham na maxa.. i slysze co sie wokol mnie dzieje
Napisano 13.04.2007 - 17:06
Napisano 13.04.2007 - 19:03
Napisano 13.04.2007 - 19:08
Witam...
Ostatnio "chyba" zaobserwowałem coś ciekawego w lesie, który odwiedzam regularnie od około 1 miesiąca...
Mianowicie... Na ziemi przy jeziorze leżało pełno po rozszarpywanych ryb z wieloma zadrapaniami i dziurami w wielu przypadkach na wylot, panujący tam zapach był nie do wytrzymania... Myślę że nie mógł być to człowiek bo tych ryb leżało tam około 30... A najgorsze było to że gdy tam przyszliśmy z kolegami krew była jeszcze świeża a woda na brzegu jeziora była bardzo zmącona krwią.... Myślę że do całego zdarzenia doszło nie więcej niż 5 min. przed naszym przybyciem... Mój kuzyn który mieszka na wsi mówił że w jego okolicy ginie bardzo dużo myszy i szczurów...
Napisano 10.02.2008 - 23:41
Użytkownik Ciuciek edytował ten post 11.02.2008 - 10:02
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych