Skocz do zawartości

Zdjęcie

Naukowcy ostrzegają: Za pięć lat koniec świata

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
238 odpowiedzi w tym temacie

Kossmitka xD.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Chodzi o te zorze polarne? to na stronie NASA kiedyś było... a reszte przeczytałam w róznych źródłach a co?
  • 0

zbyszek11.
  • Tematów: 8
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Poprostu nie słyszłem o tej możliwości końca świata.

Dołączona grafika
Dołączona grafika
  • 0

Kossmitka xD.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Aha spoko... ;) wiesz jest wiele opcji co do końca świata... choćby i nawet zaatakowanie nas przez (złe)obce cywilizacje...
  • 0

pawlo18.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Koniec świata na ten rok przewidywało wielu proroków bądź co bądź. Nostradamus (o ile dobrze zinterpretowana) Majowie jak było napisane w pierwszym poście nawet polka, która była w "Nie do wiary" przepowiedziała na ten rok koniec świata. Zobaczymy co się wydarzy w tamtych latach. :)
  • 0

zbyszek11.
  • Tematów: 8
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

xD )-->
CYTAT(Kossmitka xD @ 1.11.2008, 18:46) <{POST_SNAPBACK}>
Aha spoko... ;) wiesz jest wiele opcji co do końca świata... choćby i nawet zaatakowanie nas przez (złe)obce cywilizacje...[/quote]

No to jest chyba niemożliwe bo nie ma żadnego potwierdzenia obcych cywilizacji.
  • 0

Kossmitka xD.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

yyy :o taa? to ja zapraszam na forum o charakterystyce obcych pogadamy o tym... jeśli nie ma potwierdzenia o obcych cywilizacjach to jak wyjaśnisz zdarzenie w Roswell z 1947 roku? aha i mam dla ciebie konferencje http://video.google....0...78004&hl=pl musisz ją obejrzec od początku do konca wtedy zaczniemy debatować :mrgreen:
  • 0

Arbill.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Szukałem, szukałem i nic nie znalazłem. Mowa o Nibiru. Nie bylem w stanie znaleźć tego tematu na forum, wiec wypowiem się tutaj.
Co byście powiedzieli lub pomyśleli o osobie która powiedziała by wam na ulicy "planeta, o której wie niewiele osób (Nibiru) przeleci przez nasz układ słoneczny i zrobi niewyobrażalną borutę"? Większa cześć z was zapewne pomyślała by sobie "debil", ale czy na pewno? Polecam serdecznie film
http://pl.youtube.co...ap-gov.pl/reada
Mam szczerą nadzieję, że zainteresuje to was chodź trochę ;)
Co o tym myślicie? Czy ktoś z was w to wierzy? Muszę was poinformować, że Nibiru występuje w sumeryjskich mitach sprzed około 6 tysięcy lat!
Moim zdaniem świat ten, który znaliśmy kończy się na naszych oczach. I ja mam nadzieje to zobaczyć.
  • 0

r3vo.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

może głupie pytanie: w ktorym miejscu w sumeryjskich mitach wystepuje Nibru ?
  • 0

Adventus.
  • Tematów: 10
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

bałbym się, gdyby nie to, że te przebiegunowanie ma nastąpić... w 2012 roku :rotfl:
a wiadomo że jeśli że koniec świata w 2012 to raczej bujda :mrgreen:

ale nawet jakby, to przebiegunowanie da się przeżyć. da się.
  • 0

ImpacT.
  • Tematów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Arbill, no faktycznie nie ma tego tematu na forum... http://www.paranorma...p?showforum=145
  • 0

gacman.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja np. wierze w to ,że bedzie katastrofa a jeśli bedzie ,to jak bedziemy starali się temu zapobiec lub uniknąć śmierci.
Prosze, abyście podawali swoje pomysły, może wspólnymi siłami coś wykombinujemy ;)

edycja cisz: Na początek uwierz w słownik ortograficzny, on Cię poprowadzi

Dołączona grafika
  • 0

Adventus.
  • Tematów: 10
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ja np. wieże w to ,że bedzie katastrofa a jeśli bedzie ,to jak bedziemy starali się temu zapobiec lub uniknąć śmierci.
Prosze abyście podawali swoje pomysły może wspólnymi siłami coś wykąbinujemy ;)

uprzejmie proszę :rotfl:

http://www.nieznane....ok-2012,85.html
  • 0

AndiDVB.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

cos musi napewno sie dziac z nasza planeta cyklicznie bo dlaczego w naszej historii sa luki po starych cywilizacjach

dlaczego stare opisy wydarzen traktujemy jako mity i basnie dlatego ze to bylo bardzo bardzo dawno i wszelka wiedza np. pisana nie zabezpieczona zginela lub sie w pyl obrocila (ksiazki )

po kazdej katastrofie rozwinietej cywilizacji nastepowala dluga epoka ciemnosci i odbudowy

nawet jak by wtedy latali w kosmos lub w chwili katastrofy udali by sie w kosmos zeby przeczekac to jak by wrocili to by nic nie dalo zeby cos przetrwalo setki lat a nawet teraz tysiace do obecnnych czasow gdzie moglibysmy cos uruchomic lub jakis zapis wiadomosci odczytac.

wiadomo jesli to jest wielki potop to warstwa mulu jest potezna , a jesli do tego dochodzi pekanie skorupy i lawa to juz chyba nie trzeba wyjasniac
  • 0

ICM600.
  • Tematów: 25
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Chciałem zauwazyc, ze w roku 2012 konczy sie kalendzarz Majow. Ale niech ktos mi pokaze, ze Majowie napisali gdzies, ze w tym roku nastapi KONIEC SWIATA!!! Bo z tego co mi wiadomo to takiej wzmianki nie ma!!! To koniec ich KALENDARZA a nie SWIATA! Byc moze nastapi jakies przełomowe zdarzenie, byc moze przebiegunowanie Ziemi, być moze przejscie ludzkosci na wyzszy poziom swiadomosci, byc moze jakies kataklizmy na ogromna skale, moze nawet przybeda Obcy. Nastepstwem tych wydarzen moze byc koniec naszej cywilizacji, ale napewno nie swiata. Nostradamus w liście do swego syna Cezara napisał, iz zna wszystkie wazniejsze wydarzenia az po rok 3797!! Napisał tez, iz nastapi wielka wojna, po ktorej nastanie 1000 lat pokoju, o czym jest napisane takze w Apokalipsie św. Jana. A chyba trudno uznac, iz na naszej planecie panuje powszechny pokoj i ze takowy miał miejsce w przeszłosci... Wniosek nasuwa sie sam: rok 2012 nie jest zakonczeniem naszego istnienia, zakonczenia swiata rozumianego jako planete, badz rase ludzka. To mit i ja bede z tym mitem walczyc, az go obale.
  • 0

AndiDVB.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

to nie koniec swiata
ich kalendarz dzieli sie na cykle i tak jakby wlasnie w 2012 konczyl sie pewien cykl naszego obecnego swiata i nastepuje kolejny na iles tysiecy lat
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych