może głupie pytanie: w ktorym miejscu w sumeryjskich mitach wystepuje Nibru ?
ponawiam pytanie ; ] bo wszyscy o tym gadaja a nigdzie tego znalezc nie moge- i prosze o nie wklejanie linka z tematem na paranormalne, a jakies zewnetrzne zrodlo ; ]
Napisano 19.11.2008 - 07:43
może głupie pytanie: w ktorym miejscu w sumeryjskich mitach wystepuje Nibru ?
Napisano 19.11.2008 - 10:45
Wiarygodność tego filmiku kończy się kiedy dojdziesz do 4:27. Wyskakują dwa mrożące krew żyłach zdjęcia przerażającego Nibiru!!!Polecam serdecznie film
http://pl.youtube.co...ap-gov.pl/reada
Na tych przerażających zdjęciach jest gwiazda V838 Mon. Poszukajcie na stronie AstroNet informacji o wybuchu tego olbrzyma. Zdjęcia na filmiku są rozmazane, ale układ "kropek" - czyli niby satelitów Nibiru jest zgodny ze zdjęciem V838 Mon, na którego tle widac inne gwiazdy.
Napisano 19.11.2008 - 10:48
Napisano 19.11.2008 - 11:02
Napisano 19.11.2008 - 12:26
Napisano 19.11.2008 - 13:07
CYTAT(Arbill @ 18.11.2008, 14:56) *
Polecam serdecznie film
http://pl.youtube.co...ap-gov.pl/reada
Wiarygodność tego filmiku kończy się kiedy dojdziesz do 4:27. Wyskakują dwa mrożące krew żyłach zdjęcia przerażającego Nibiru!!! eek6.gif
Napisano 19.11.2008 - 15:08
Napisano 19.11.2008 - 15:13
Napisano 19.11.2008 - 15:30
dalej nie znalazlem gdzie w mitach sumeryjskich pojawila sie planeta nibru ; ] czysta ciekawosc
Napisano 19.11.2008 - 16:45
Chciałem zauwazyc, ze w roku 2012 konczy sie kalendzarz Majow. Ale niech ktos mi pokaze, ze Majowie napisali gdzies, ze w tym roku nastapi KONIEC SWIATA!!! Bo z tego co mi wiadomo to takiej wzmianki nie ma!!! To koniec ich KALENDARZA a nie SWIATA! Byc moze nastapi jakies przełomowe zdarzenie, byc moze przebiegunowanie Ziemi, być moze przejscie ludzkosci na wyzszy poziom swiadomosci, byc moze jakies kataklizmy na ogromna skale, moze nawet przybeda Obcy. Nastepstwem tych wydarzen moze byc koniec naszej cywilizacji, ale napewno nie swiata. Nostradamus w liście do swego syna Cezara napisał, iz zna wszystkie wazniejsze wydarzenia az po rok 3797!! Napisał tez, iz nastapi wielka wojna, po ktorej nastanie 1000 lat pokoju, o czym jest napisane takze w Apokalipsie św. Jana. A chyba trudno uznac, iz na naszej planecie panuje powszechny pokoj i ze takowy miał miejsce w przeszłosci... Wniosek nasuwa sie sam: rok 2012 nie jest zakonczeniem naszego istnienia, zakonczenia swiata rozumianego jako planete, badz rase ludzka. To mit i ja bede z tym mitem walczyc, az go obale.
A co by było jakby te wszystkie mity wymyślił Bóg ,aby wystawić naszą wiarę na próbę .
Jestem ciekaw gdyby Bóg naprawde istniał taki jak jest w Biblii to co by ateiści na ten temat powiedzieli
Według mnie to się stanie i z tego powodu jestem bardzo zadowolony ponieważ denerwuje mnie to co ludzie robią i czego nie robią.
Jedni niszczą swoj kraj aby się wzbogacić i tu doszedłem do sedna .
Ludziom zawsze chodziło o dobro materialne a gdy ta cała Nibru walnie w naszą ziemę bedzie koniec z tym wszystkim .
Możliwe że za ileś tam tysięcy lat ziemia stanie się taka jak jest dotychczas ale czy to wogóle się stanie?
Czas pokaże
Napisano 19.11.2008 - 17:51
Szczerze?Co byście powiedzieli lub pomyśleli o osobie która powiedziała by wam na ulicy "planeta, o której wie niewiele osób (Nibiru) przeleci przez nasz układ słoneczny i zrobi niewyobrażalną borutę"? Większa cześć z was zapewne pomyślała by sobie "debil", ale czy na pewno?
IMHO kończy się o wiele wcześniej. Nigdy nie słyszałem, o żadnym obiekcie wielkości Jowisza odkrytym przez IRAS. Ba! Czytałem, że został wysłany w celu szukania właśnie czegoś takiego i po przeglądnięciu 96% nieba, poszukiwania zakończyły się fiaskiem. Chętnie poznałbym jakiekolwiek oficjalne źródło mówiące o takim odkryciu.Wiarygodność tego filmiku kończy się kiedy dojdziesz do 4:27. Wyskakują dwa mrożące krew żyłach zdjęcia przerażającego Nibiru!!!
Napisano 20.11.2008 - 07:31
Napisano 20.11.2008 - 10:37
Pewnie kończy się wcześniej. A akurat owe zdjęcia Nibiru widziałam pół roku temu. Ciekawe jest, że skoro ta planeta ma przecinać nasz system planetarny, to nie została ściągnięta w pole grawitacyjne słońca i nie została w naszym układzie - i odwrotnie - jeśli gwiazda, na której orbicie jest Nibiru nie ściągnęła w swoje pole grawitacyjne na przykład Urana i Neptuna...IMHO kończy się o wiele wcześniej. Nigdy nie słyszałem, o żadnym obiekcie wielkości Jowisza odkrytym przez IRAS. Ba! Czytałem, że został wysłany w celu szukania właśnie czegoś takiego i po przeglądnięciu 96% nieba, poszukiwania zakończyły się fiaskiem. Chętnie poznałbym jakiekolwiek oficjalne źródło mówiące o takim odkryciu.
Napisano 20.11.2008 - 14:27
boję się ciebie
Co chcesz powiedzieć przez to "gdyby Bóg naprawdę istniał" nie wierzysz w Boga?
Oczywiście że wieże, tylko źle troche zinterpretowałem to zdanie ale nic innego nie wymyśliłem
A jeśli naprawdę ta boruta bedzie to ja wieże , że to Bóg stworzył (jak mowilem wcześniej) aby wystawić naszą wiarę na próbę.
Ale wam mówię ze każdy koniec jest początkiem czegoś nowego.
Napisano 24.11.2008 - 16:57
0 użytkowników, 4 gości oraz 0 użytkowników anonimowych