Reptilian foto ?
Napisano 08.06.2006 - 18:16
Napisano 01.10.2006 - 13:06
Napisano 02.10.2006 - 08:20
Napisano 02.10.2006 - 09:09
Napisano 02.10.2006 - 16:18
Napisano 25.01.2008 - 15:13
Napisano 25.01.2008 - 17:47
Napisano 25.01.2008 - 20:56
Napisano 25.01.2008 - 21:01
Napisano 25.01.2008 - 21:13
Wybaczcie ale większych głupot dawno nie słyszałem. Opowieści jak z bajek i legend. Rozumiem, że niektórzy potrzebują rozgłosu i zaczynają rozpowiadać takie niestworzone historię ale dlaczego tyle ludzi im wierzy? Szczerze mówiąc do tej pory nie za bardzo nawet chciało mi się czytać o tych wszystkich gęstościach i jaszczurach bo teksty takie jak ten przekraczają moje możliwości . Przecież każdy może wymyślić sobie taką historię.. nie ma w niej nic co może nas przekonać do wiary w nie. Tak samo jest z religiami zresztą.Zmiennokształne reptoidy udające polityków by kontrolować ludzkość
Napisano 25.01.2008 - 21:27
W innym miejscu napisałeś, że nie musisz znać chanelingów, żeby stwierdzić, że to bzdura.
Jednak zgodzę się z Tobą, że olbrzymia część chanellingów to zwykły bełkot, nastawiony na zarobienie kasy. Różnica między nami polega na tym, że ja przeczytałem dziesiątki tysięcy stron, żeby to móc powiedzieć. Jednak wśród tych dziesiątek tysięcy stron znalazłem również prawdziwe perły.Wiesz, to jak z poszukiwaniem złota. Żeby znaleźć kilka gramów cennego kruszcu trzeba przerzucić tony kamieni i piachu. Ty ruszyłeś swoją dziecinną łopatką dwa razy i stwierdzasz "w tym miejscu nie ma złota".
Skoro wolisz ufać nauce, zajmij się jej zgłębianiem i porzuć tak nieodpowiednie miejsce. Jeśli bardzo chcesz się kłócić wejdź na forum różańcowe i pisz im o szatanie.
Co tutaj robisz?
Napisano 25.01.2008 - 22:11
Czyli jesteś zwykłym ignorantem, ponieważ wypowiadasz się, zresztą siląc się na znawstwo, nie mając zielonego pojęcia o czym się wypowiadasz.
Właściwie nie mam do Ciebie więcej pytań.
Oczywiście mogę wejść z Tobą w głęboką polemikę na temat przekazów, ale nie obraź się, nie jesteś dla mnie partnerem. O czym mamy rozmawiać skoro nie czytałeś przekazów? O SF? Rozmawiaj sobie s szatanem skoro uważasz, że jest lepszym rozmówcą jak sam piszesz?
Zadziwia mnie fenomen Twojej sceptycznej natury. Zarejestrowałeś się na forum 8 dni temu. Przez ten czas popełniłeś 135 głównie sceptycznych i co tu dużo ukrywać dość niskich lotów postów, a przy tym przedstawiających jedynie Twoje opinie, bez powołania się na konkrety. Jednak większość z tego co tu znajdujesz negujesz.
Jeśli mnie nie odpowiada jakieś forum, albo treści na nim publikowane, to zwyczajnie tam nie wchodzę.
Może i jesteś moderatorem.....
Dobra,dobra w to akurat jestem w stanie uwierzyć niematerialnieRozumiem, że również w to możesz nie dowierzać. Jak chcesz to sprawdzimy, z pewnością znajdzie się jakiś sposób.
Użytkownik scpt edytował ten post 25.01.2008 - 22:19
Napisano 25.01.2008 - 23:42
Skoro znalazłeś te perły w środku bełkotu to powiedz mi skąd wiesz, że te się od nich nie różnią i jak to rozpoznałeś, jakieś przykłady bym prosił.Jednak wśród tych dziesiątek tysięcy stron znalazłem również prawdziwe perły.
Imo źle to porównałeś ponieważ gdybym miał szukać złota [wstaw tu co chcesz, oby materialne] to wiedziałbym, że po prostu mogę to znaleść nie zależnie od trudu jaki w to włożę. - bo wiem, że złoto istnieje i jest materialne czego nie można powiedzieć o cywilizacjach z innych gęstości.Wiesz, to jak z poszukiwaniem złota. Żeby znaleźć kilka gramów cennego kruszcu trzeba przerzucić tony kamieni i piachu.
-Tak, ruszyłem łopatką i dalej kopać nie będę skoro to w czym "kopie" jest według mnie czymś bzdurnym i wreszcie chyba zjawiskiem dość nienormatywnym!Ty ruszyłeś swoją dziecinną łopatką dwa razy i stwierdzasz "w tym miejscu nie ma złota".
Użytkownik Cashpoint edytował ten post 25.01.2008 - 23:47
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych