Napisano
27.06.2009 - 21:18
A ja jeszcze raz zaznaczam, że jaszczurki to nie jedyne istoty które pojawiają się w mitologiach różnych ludów. I dlaczego padło akurat na gady? Z resztą, jak ktoś chce żyć w świecie bajek, to będzie w nim żył, bez względu na fakty. Radosław, podajesz mi mity, mity, mity i domysły. A ja chcę bezsprzecznego i w 100% namacalnego dowodu. Uwierzę tylko wtedy. Nie piszcie też, proszę, że to co widzę to jest bajka, kłamstwa i w ogóle, bo pomijając demagogię polityków i stronniczość mediów to innych spisków jakoś nie dostrzegam. Wierzę w to co zobaczę. I nawet gdyby wszyscy na tej planecie wierzyli na słowo w żółwie nin...eee, reptoidy, to ja, dopóki nie zobaczę ich na własne oczy- nie uwierzę. Bo nie jest problemem wymyślić i napisać bajkę. Daj mi kilka godzin, a sklecę coś równie prawdopodobnego opierając się na własnych interpretacjach różnych dokumentów. I dziękuję za troskę o moją i młodego świadomość, ale akurat w tym względzie mamy się całkiem dobrze. Widzicie, Panowie, rzucacie jakieś górnolotne maksymy, ale na razie nie da rady ich odnieść do świata który nas otacza. Ja wiem, ze pomyślicie że "ło, kolejny bezmózgi zombie się znalazł, wierzy w to co mu pokazują", ale, tak na dobrą sprawę, to w co ja wierzę jest namacalne. A to w co wy wierzycie to na razie niczym nie potwierdzone hipotezy. Może Wy też powinniście się zastanowić, i zanim potwierdzicie jakąś legendę/mit powinniście empirycznie sprawdzić jej prawdziwość. Że co, że się nie da? No cóż, to już Wasz problem...
Pozdro.