Alez my jej nie akceptujemy tylko nie ma innej, ktora dalo by sie udowodnic........ Są święcie przekonani, że oni znają prawdę, a wszyscy inni którzy akceptują oficjalną wersję są ......
.....odpowiednio łączny czas przy tak cudownej i kompletnie nie fizycznej zwałce piętro po piętrze, południowej wieży, to prawie 16 sekund,. .czyli w sumie te czasy są o co najmniej 6 s dłuższe od czasów zwałki rejestrowanych na filmach i sejsmogramach,…więc może wpierw udowodnij jak był możliwy oficjalny scenariusz zwałki wież piętro po piętrze jeżeli czasy dla minimalnego tj cudownego wariantu tego scenariuszu są dłuższe o 6 s od rejestrowanych,..a dopiero później pleć swoje farmazony, że „…tylko nie ma innej, którą dałoby się udowodnić”
vkali czyli Ty ciagle utrzymujesz czas zawalenia wiez w czasie mniej wiecej swobodnego spadku???
Quintus widze, ze ciagle unikasz prostego zdania: "masz racje z tym mostem, wszystko z nim jest wporzadku" lub "nie masz racji bo... (tu nie wiem co wpisac)" lub "moze masz racje ale musze jeszcze to sprawdzic" uuu obrazanie, wklejanie jest duzo latwiejsze niz proba obrony swojego stanowiska...
muhad chyba przez pomylke wkleiles swoj tekst dwa razy.... A nawiazujac do niego to czy nie wydaje Ci sie ze suma 30mld dolarow jest dosc niska jesli chodzi o rozpoczecie wojny???
Z reszta Twojego tekstu nie bede polemizowal bo:
- po pierwsze nie mam wystarczajacej wiedzy historycznej
- dyskusja ta byla by typowo na interpretacje pewnych faktow historycznych, ktore jak wiadomo moga byc rozumniane odmienie, a niestety ja nie mam czasu ani patrz myslinik nr 1.
- po drugie historia czesto ma swoje drugie dno i wcale nie pisze tutaj o zadnym NWO, czasami wojny wybuchaja z naprawde blachych powodow.