Wiesz, bez tych wielkich liter i kolorów też byłbyś czytelny, nawet bardziej bym powiedział.
Nie. Dla ciebie nie byłbym czytelny, bo jeżeli ktoś piszę komuś coś kilkanaście razy, a ten udaje, że tego nie widzi, to znaczy, że albo olewa rozmówcę, co jest chamskie, albo nie umie czytać, co wstydliwe, albo jest manipulatorem, co jest godne pogardy.
Jak na razie tymi Twoimi dowodami są między innymi błyski światła odbijającego się od śmieci/szczątków oraz nagranie audio ze zmodyfikowaną ściezką dźwiękową. Aha, no i strażaków, którzy mówią o "ładunkach wybuchowych"
Jakimi MOIMI dowodami? Dowody nie są czyjeś. Ja jedynie staram się je przedstawić. Nagranie audio nie ma zmodyfikowanej ścieżki dźwiękowej - tłumaczyłem to już dwa razy na tym forum, co ZNOWU olałeś.
oryginalna ścieżka dźwiękowa,
z odgłosami wybuchów,
spadających fragmentów wieży,
paniki, krzyków itd.
link Jest to
bardzo mocny dowód w sprawie.
I dla porównania dwa filmiki z niesamowicie głośnym odgłosem walącej się wieży, brakiem odgłosów paniki i krzyków. Wyobraźcie sobie, że obok was wali się kilkuset metrowa wieża - zaczynacie uciekać i co robicie? Ja bym krzyczał ile wlezie
A tu? ..... cisza. No i te efekty dźwiękowe
Sami oceńcie, które nagranie ma prawdziwy dźwięk.
Czemu po prostu nie przyznasz, że wyjasnie nia tych spraw:
-generator
-lampy
-świadkowie spod Pentagonu
obala całkowicie teorię "no plane" w przypadku Pentagonu
Przypomnę Ci, że nic nie wyjaśniłeś. Odpowiedz najpierw na pytania vkalego, potem pisz, że cokolwiek zostało wyjaśnione.
- Twój filmik z "błyskami"
- BBC i to, że wszyscy wówczas wiedzieli, że WTC7 runie
- zeznania świadków o pożarach w WTC7
- 85 nagrań
to po prostu Twoje wtopy, gdzie pogardliwym tonem pisałeś o nas, a gdzie się myliłeś raz za razem.
Moje WTOPY
link Ustawcie obraz na
pełny ekran, jakość
HD i dźwięk na maksa
link do wersji dłuższejod
20 sekundywidzimy UWAGA inne
"odbijające światło fragmenty konstrukcji zawalającej się wieży albo odbijające światło śmieci, jakie z wież wypadły" (Aquila)
Nie uciekniesz przed odpowiedziami CWANIACZKU
]O eksplozji mówiono w odniesieniu do wybuchów paliwa (jeżeli chodzi o "widzenie" wybuchów) albo o odgłos zawalania się wież.
Powiedz mi chłopcze, czy ci się to nigdy nie znudzi? Dalej usilnie starasz się wykazać, że ludzie czytający to forum to w większości debile nie potrafiący odróżnić krowy od jelenia.
Przytoczę Ci po raz ostatni zapis rozmowy w której według Ciebie strażacy rozmawiają o walących się piętrach, jako dowód tego, że jesteś wynajętym manipulatorem i bezczelnym kłamcą.
tutaj mamy strażaków, którzy UWAGA według Aquili mówią o WALĄCYCH SIĘ PIĘTRACH
a mówią wyraźnie o DETONACJACH
żeby nie było żadnych wątpliwości - dokładny zapis ich rozmowy:
"-And where the fuck - what do we do? We made it outside; we made it about a block. ['We made it at least two blocks.'] Two blocks. ['And we started running.'] Pehw-pehw-pehw-pehw-pehw-p ehw-pehw. ['Floor by floor, it started popping out.'] It was li- it was as if -if -if they had detonated -det- ['Yeah, detonated. Yeah.'] As if they were planned to take down a building. Boom-boom-boom-boom-boom-boom-boom. ['All the way down. I was watching it and running.'] ['Ran. Just ran up West Street.'] ['And then you just sort of - this sh- this cloud of shit chasing you down. ['Where did you go?'] Couldn't outrun it. ['Just ran down West Street. I-'] ['Couldn't outrun it.'] ['So what'd you do?'] ['I jumped behind a batallion car. I hid under the car. I was waiting to die.']"
Ale Duńczycy zamieszali!
HQ
Teraz trzeba z tym wyjść do ludzi i ich uświadomić, kto jest prawdziwym terrorystą.