Z tego co słyszałem (pod budką z piwem) człowiek pochodzi od krowy
Słyszałeś - zacytuj źródło, autora, link i pozwól abyśmy mogli sami zapoznać się z prezentowanym przez ciebie źródłem.
Gdybym miał je pod ręką, to bym napisał "w źródle tym i tym mówią tak i tak". Skoro mówię "z tego co słyszałem" jedynie stwierdzam, że udało mi się spotkać z taką opinią i że nie jestem w stanie jej aktualnie przytoczyć. I nie należy jej traktować jako "porażający dowód", ale jako "on słyszał coś takiego, poczekajmy, może w końcu temat się rozwinie i zobaczymy, czy dobrze słyszał".
Sztuczki, bardzo blade, słabo się uczyliście sztuki negocjowania
Chyba za bardzo pasjonujesz się tym tematem, bo zaczynasz przesadzć i zaczyna robić to się męczące. Nie uczyłem się speclajnie żadnych technik negocjowania, bo mi to nie jest do niczego potrzebne.
naprawdę przemyślcie czy Aquila nie zasłużył na miesięcznego bana za nazywanie idiotami ludzi z tytułami naukowymi którzy publikują bardzo niewygodną publikację dla wiadomości ogółu
Hmm? Po prostu mówię co myślę i nie oburzam się, jak ktoś np nazwie Busha idiotą. Dziwię się, że ludzie poniekąd inteligentni są w stanie pisać i sugerować takie bzdury, to wszystko.
Czyli - uważasz, że nie odkryto żadnego nanotechnologicznego super-termitu i że cała ta publikacja jest kłamstwem?
Oczywiście. Dlatego tych autorów jest tylko trzech (w przeciwieństwie do setek albo tysięcy z całego świata) i musieli opublikować swoje wypociny w gazecie, która drukuje wszystko jak leci, a nie na łamach innych specjalistycznych i prestiżowych czasopism.
Poza tym - mało to już kłamstw wyprodukowali nasi kochani zwolennicy TS, które nastolatki łykali bez mrugnięcia okiem? Doświadczenie mi tak podpowiada, to wszystko.