A jeśli Nibiru zrobione jest z czegoś podobnego?
Jeśli jest tak jak mówi nam jedna z wielu teori że Nibiru to sztuczny obiekt kierowany przez kosmitów (Bogów Sumerów) to czemu nie mieliby pokryć swojej sztucznej planetki takim właśnie materiałem - choć napewno mają lepsze ^.^
Jeśli pokryli ją takim czymś to znaczy, że niektóre "proroctwa" okazały się porażką (co, przynajmniej mnie, w najmniejszym stopniu nie dziwi). Najpierw Nibiru miało przelecieć obok Ziemi w maju 2003 roku (nie pojawiło się - widać były korki na autostradzie przeznaczonej dla Tajemniczych, Nagle Pojawiających Się Planet), teraz z kolei miało być widoczne - a nie jest. Kiedy w 2012 nic się nie wydarzy, to zapewne przeczytam tekst w stylu "Nibiru tak dobrze się zamaskowało, że nikt nie zauważył jej przybycia. Widzieliście? MIAŁEM RACJĘ, PROROCTWO SIĘ SPEŁNIŁO!".
Dlaczego się tak trudzą? Prosta odpowiedzi
Ponieważ nie chcą wywoływać paniki !
Nie mam pojęcia, czy to coś to ironia, czy nie, ale ponarzekać nie zaszkodzi. xP
Ach, te jakże błyskotliwe "tełorje" - skoro nikt na razie nie znalazł jakiegokolwiek, najmarniejszego nawet dowodu na to, że Nibiru istnieje, to jest to najlepszy dowód - bo oznacza to, że Nibiru tak dobrze się zamaskowało, że nikt go nie może znaleźć. Przykład analogiczny - ja mam w pokoju 325 słoni, każdy wielkości Mount Everest - ale tak dobrze się schowały, że ich nigdzie nie widać. Sprawdzę po dywanem może...
Odnośnie tego, że nie chcą wywoływać paniki... Cóż, jeśli chcą przyholować w pobliże Ziemi całą planetę, to panika będzie wtedy najmniejszym problemem. Ja bym się zastanawiał co się stanie z oceanami na Ziemi (i ile % lądów zostanie zalane) kiedy na orbicie pojawi się drugi księżyc.
Poprawiłem, wczoraj byłem troche pijany i do tego jeszcze mam dysleksje, jak jestem trzeźwy to się pilnuję ale po pijaku zapominam.
Jakie urocze wytłumaczenie. Czy myślałeś kiedyś o tym, aby na przykład... W ogóle nie pisać, jeśli akurat zażyłeś substancje mające wpływ na działanie centralnego układu nerwowego?
(...)
Osobiście uważam, że to jest dezinformacja. Nibiru miała być już widoczna od co najmniej pół roku chyba, skoro jej nie widać to znaczy, że jej nie ma albo ktoś się w obliczeniach pomylił. Bardziej prawdopodobne jest chyba to pierwsze.
Zapomniałeś wspomnieć o tym, że miała ona przelecieć obok Ziemi już w 2003 roku (
Źródło). To nie dezinformacja, to po prostu stek nieskładnych bredni.
Prosze tutaj spamu nie robić (heellloooo gdzie jest moderator? -.- )
Moim zdaniem dawno wykryli by tą "planetę" astronomowie. Może to wielki statek/baza kosmitów, tylko pytanie, po co (w domniemaniu) zmierza do nas ?
Jeśli owa hipotetyczna rasa miałaby jakiekolwiek podstawowe poczucie czegoś takiego jak "sprawiedliwość", to najprawdopodobniej lecieliby na Ziemię aby wyrżnąć całą rasę ludzką. Pominę tutaj fakt, że nie ma jakichkolwiek podstaw, aby podejrzewać, że jakiś wielki-mega-hiper-okręt Obcych zmierza w kierunku Ziemi.
Użytkownik Tekeeus edytował ten post 24.10.2009 - 16:36