Skocz do zawartości

Zdjęcie

Księżyc

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
292 odpowiedzi w tym temacie

dj_cinex.

VRP UFO Researcher

• Tematów: 412
  • Artykułów: 20
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

The Moon And Its Rilles (I,II,III)
  • 0

AquaManiac.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

sceptyk, na tym forym prawa fizyki nie istnieja bo sa w zmowie razem z NASA, ESA, JAXA i cala reszta agencji kosmicznych, astronomow, astronautow, kosmonautow, taikonautow, fizykow, geologow, biologow itd... :D
To sie powinno nazywa "Vortla Rzeczy Paranoidalnych"
  • 0

DaVinci.
  • Tematów: 8
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

To że amerykanie wylądowali na księzycu nie ulega wątpliwości :P i to że zdjęcia zostały sfałszowane też :P
  • 0

Legalize.
  • Tematów: 123
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

AquaManiac, prawa fizyki to nie istnieją w temacie o Pentagonie... A powinny...
  • 0

#125 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

sceptyk, na tym forym prawa fizyki nie istnieja bo sa w zmowie razem z NASA, ESA, JAXA i cala reszta agencji kosmicznych, astronomow, astronautow, kosmonautow, taikonautow, fizykow, geologow, biologow itd... :D
To sie powinno nazywa "Vortla Rzeczy Paranoidalnych"

Auquamaniac z kazda Twoja wypowiedzia uswiadamiam sobie jak malo jeszcze wiesz :smile:

wiecej uzywania daru wzroku to zapewniam ze bedzie mniej kompromitacji :smile:
  • 0

waluta.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

że zdjęcia z lądowania w 1969 r. s mistyfikacją jest dla mnie oczywiste ale czy na księżycu jest stała baza obcych jest dla mnie mało prwadopodobne ;-)
  • 0

AquaManiac.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

"
Auquamaniac z kazda Twoja wypowiedzia uswiadamiam sobie jak malo jeszcze wiesz" - no to mnie oswiec :) A ja mam niesmiale wrazenie ze Ty nic nie wiesz bo jak temat schodzi w bardziej fachowe rejony typu fizyka, astronautyka czy astronomia to zmianiasz temat albo wszystko tlumaczysz jakimis czarami :)
  • 0

#128 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

"
Auquamaniac z kazda Twoja wypowiedzia uswiadamiam sobie jak malo jeszcze wiesz"  - no to mnie oswiec :) A ja mam niesmiale wrazenie ze Ty nic nie wiesz bo jak temat schodzi w bardziej fachowe rejony typu fizyka, astronautyka czy astronomia to zmianiasz temat albo wszystko tlumaczysz jakimis czarami :)

mam Ci przypomniec Twoje pojecie na temat fald kory mozgowych i jej znacznym przyczynianiu sie do inteligencji czlowieka?
sa tematyki ktore znam bardzo dobrze...Ty natomiast starasz sie udowodnic ze wiesz wszystko we wszystkich co nie wychodzi ci..daj spokoj i nie kompromituj sie.
  • 0

dj_cinex.

VRP UFO Researcher

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Coś ostatnio temat naszego sąsiada ucichł ... :mrgreen:

Trzeba poszukać nowych rewelacji na ten temat ... ;-)
  • 0

Indoctrine.
  • Tematów: 7
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Nie wiem czy ktoś to zamieszczał:

http://www.revisioni...Revisionist.htm
  • 0

dj_cinex.

VRP UFO Researcher

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

W niedziele o godz. 15:40 na TVP1 będzie leciał dokument pt. "Potęga Księżyca" - film dokumentalny o naszym sąsiedzie.

Zobaczymy co powiedzą ciekawego o jego budowie ... rzekomych lądowaniach i może padnie jednoznaczna konkluzja co do jego powstania :

a) kawałek Ziemi oderwany podczas kolizji z innym ciałem niebieskim wielkości Marsa ;
B) przechwycenie Księżyca przez Ziemie gdy ten był jeszcze rozgrzaną jak Słońce kulą ;

... a może opowiedzą o jeszcze innych tezach na ten temat ;)
  • 0

NHolokaust.
  • Tematów: 40
  • Artykułów: 4
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Nie nastawiałbym się na nic odkrywczego, Cinek :) Niestety nie będę miał możliwości obejrzenia tego dokumentu, więc mam nadzieję, że wszystko należycie zrelacjonujesz, gdyż teoria powstania księżyca od zawsze była dla mnie bardzo frapująca.
  • 0

dj_cinex.

VRP UFO Researcher

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Nie nastawiałbym się na nic odkrywczego, Cinek :)

Tego to i ja się spodziewam (czyt. niczego odkrywczego) , ale jeśli będę w tym momencie w domu i nie zapomnę o owym filmie to zobacze co tam pokażą ... od tak :)
  • 0

Chorus777.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dla mnie to jasne!
Księżyc jest tworem inteligentnej rasy! Za dużo dziwnych zdarzeń i zbiegów okoliczności!
Nie zastanawialiście się dlaczego Amerykanie , czy Rosjanie nie latają na księżyc?
Może coś znaleźli?
Pytanie tylko co?
  • 0

Dager.
  • Tematów: 64
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nie zastanawialiście się dlaczego Amerykanie , czy Rosjanie nie latają na księżyc?
Może coś znaleźli?
Pytanie tylko co?

Jedni i drudzy obecnie nie mają czym latać. Amerykanie będą gotowi do wznowienia wypraw na Księżyc za jakieś 12 lat, Rosjanie nie są zainteresowani lotami na Księżyc z przyczyn finansowych.

Amerykanie znaleźli na Księżycu 386kg próbek skał, Rosjanie 0,3kg drobnego pyłu.

Prawda jest znacznie bardziej prozaiczna niż sie niektórym wydaje.
  • -1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych