skoro nie wiesz, to po co sie o co kolwiek pytasz.
gdybym wiedzial to bym nie pytal jest to chyba oczywiste
czlowieku cos z toba nie tak poczytaj swoje wypowiedzi i zastanow sie nad tym co ty wypisujesz
pazuzu- najpierw zapoznaj się lepiej z tematem bo troche za mało wiesz na ten temat żeby dyskutować.
czy ty nie widzisz ze ja probuje sie zapoznac z tematem i dlatego wlasnie pytam was o rozne rzeczy
I jeszcz jedno.
Focusy sa to swiaty gdzie przbywaja duchy zmarlych, ktorzy nie wiedza ze umarli. Podczas oobe mozesz dostac sie do jednego z focusow, i uswiadomic takiego ducha ze nie zyje. Wtedy podrozuje do swiata zmarlych
kolejny dowod na prawdziwosc oobe
(a moze to znwou moja wyobrazn? )
albo ja mam zupelnie inne pojecie dowodow albo ty kompetnie nie wiesz co to jest dowod
-------------------------------------------------------
widze ze wiekszosc osob odpowiadajacych mi na moje pytania i bioracych udzial w tej dyskusji nawet nie zna podstaw prowadzenia jakiejkolwiek dyskusji
ja nigdy nie twierdzilem ze wiem co to oobe astral i inne temu towarzyszace zjawiska i dlatego pytam pytam i pytam
pyta sie po to aby uzyskiwac odpowiedzi i zdobywac w ten sposob wiedze
oczywiscie mam pewien poglad na cala sprawe i probuje sie nim z wami podzielic ale dyskusja z wami to jak... :wall:
niestety jesli wy tutaj zadajecie pytania wtedy kiedy znacie na nie odpowiedzi a jesli czegos nie wiecie to nie pytacie to ja tego nie rozumiem dla mnie to nielogiczne
pozdrawiam a moja sciana nadal czeka na propozycje