Skocz do zawartości

Tajemnicze drzwi Wielkiej Piramidy wkrótce się otworzą

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
148 odpowiedzi w tym temacie

Tiamat.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

każdy archeolog tylko czeka na odkrycie, które wstrząśnie światem, więc żadne ukrywanie znalezisk nie wchodzi w grę

Przetlumacz to ludziom, ktorzy zagubili sie w swoim spiskowym swiecie i uwazaja ze archeologia (i nie tylko, bo caly swiat nauki) to jedna wielka organizacja, ktorej celem jest ukrywanie wszystkiego (do dzisiaj nikt mi logicznie nie wytlumaczyl po co, dlaczego i czemu mialo by to sluzyc).
  • 0

NO_NAME.
  • Tematów: 1
Reputacja

Napisano

a moim zdaniem jeśli coś już tam będzie to złootoo :D specjalnie może te dzwi są po to, by rabusie nie ukradli tego wszystkiego, wiadomo że egipcjanie tam wierzyli że może im się przydać po śmierci, tak jak np. żarcie, które do grobowców wkładali i broń :D
  • 0

vitek.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a moim zdaniem jeśli coś już tam będzie to złootoo grin.gif specjalnie może te dzwi są po to, by rabusie nie ukradli tego wszystkiego,

Przeciez ten korytarz ma 20cm szerokosci... jak zlodzieje mieliby tam wejsc... drzwi im nie robia roznicy xD
  • 0

NO_NAME.
  • Tematów: 1
Reputacja

Napisano

właśnie... złodziej nie wejdzie... ale jakie robi robi wrażenie i jak działa na wyobraźnie :D nawet teraz, gdy minęło tysiące lat :D
  • 0

vitek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A nie moglby wejsc tak ktos bedac w OOBE? przeciez sporo osob na tym forum to potrafi...
  • 0

Rafek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Chciałbym tylko zauważyć że juz duzo na ten temat zostało napisane na tej stronie.Na temat ukrywania przez archeologów pewnych rzeczy i zarabiania na tym pieniedzy również.Temat znajduje sie w dziale "glosy" na stronie www.bogowie.org.pl .
  • 0

Robaczek.
  • Tematów: 19
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Władze egiptu strasznie pilnują tych piramid. Nawet nikt nie moze nic wywiesc z egiptu, a wy mówicie o otwieraniu drzwi.. Egipt jest takim państwem i na wszystko trzeba miec odgórna zgode..
I to jest dobre, bo gdyby było inaczej, to tacy napaleńcy by pojechali do egiptu i rozwalili piramide wysadzajac ja w powietrze...
Wszystko i tak przyjdzie w swoim czasie..
  • 0

Tiamat.
Reputacja

Napisano

Na temat ukrywania przez archeologów pewnych rzeczy i zarabiania na tym pieniedzy również.Temat znajduje sie w dziale "glosy" na stronie www.bogowie.org.pl .

Wybacz, ale ja wole bardziej obiektywne zrodla informacji.
  • 0

Jeden_z_Wielu.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Z góry sorry za pytanie ;> oni te drzwi znalezli pod piramidą cheopsa? bo z tego co mi wiadomo to komnata chyba cheopsa ma sie znajdowac gdzies blisko Sfinksa... Ale nie wiadomo ;p
  • 0

Yoh.
  • Tematów: 11
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Myślę, że za tymi drzwiami, czeka ludzi zagłada..

A teraz moje pytania i odpowiedzi :brawo:!

Pytanie - Niby po co byłoby tyle bloków?
Odpowiedź - Po to aby, nawet najmniejsza istota nie mogła się przedostać.

Pytanie - Dlaczego korytarz ma 20cm szerokości?
Odpowiedź - Gdyby był większy, to mogliby się tam dostać niechciani Goście.

Pytanie - Jakie zło, kryłoby się za tymi drzwiami?
Odpowiedź - Mało jest złych bogów, w których wierzyli Egipcjanie?

To jest tylko, moja teoria.. Każdy ma własną.

Ale za kilka lat, a może miesięcy, dni, czy nawet godzin okaże się, co tam jest..

Pozdrawiam! :mrgreen:
  • 0

#101 Gość_Nibru

Gość_Nibru.

Napisano

wstyd mi za naszą cywilizację która do tej pory rozwinęła technikę na bardzo wysokim poziomie.

a sprawia im problem otwarcie drzwi. :mrgreen:
  • 0

Tiamat.
Reputacja

Napisano

Byc moze za drzwiami jest grobowiec Imhotepa, ktory zostal oblozony klatwa :P i po przebudzeniu go formulka z ksiegi zmarlych powstanie jako upior i sprowadzi na swiat wszystkie plagi Egipskie. Mumie ostatnio w TV ogladalem ;p
  • 0

Yoh.
  • Tematów: 11
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Byc moze za drzwiami jest grobowiec Imhotepa, ktory zostal oblozony klatwa :P i po przebudzeniu go formulka z ksiegi zmarlych powstanie jako upior i sprowadzi na swiat wszystkie plagi Egipskie. Mumie ostatnio w TV ogladalem ;p

Też oglądałem.. Ale by jazda była, gdyby coś takiego było za drzwiami :devil: :o :wow: :o

wstyd mi za naszą cywilizację która do tej pory rozwinęła technikę na bardzo wysokim poziomie.

a sprawia im problem otwarcie drzwi.

Czasem o tym rozmyślam :omfg: I powiem, że niestety niemasz racjii :P Jesteśmy tak rozwiniętą Cywilizacją, że starczy nam laska dynamitu :o , a nie Nano Technologia.. :)
  • 0

Matiess.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A mi sie zdaje ,że otworzą lub otworzyli ale nikomu nic nie powiedzą.
  • 0

Vvoltaire.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

trzecie wrota... hmm... potem będą kolejne a na końcu będą ,,gwiezdne wrota" i przejście do innego wymiaru...
http://gfx.filmweb.p...l=1185190085000

Użytkownik +..... edytował ten post 20.04.2008 - 22:51

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych