czemu pare ?? przeciez iluminaci nie sa mala organizacja,
poza tym ciekawi mnie to czy po rozpoczeciu nie dojdzie do jakiejs "rewolucji umyslowej" i ludzie nie zaczna o tym rozmyslac
hmm... jeżeli dojdzie do wojny atomowej, to raczej są małe szanse żeby była jakaś rewolucja umysłowa... Raczej spowoduje to ogromne zatrucie środowiska i śmierć wielu milionów ludzi...!
A nie wydaje mi się żeby takie zdarzenia w trakcie ich trwania skłoniły kogoś do myślenia racjonalnie, rozumiem po wojnie, ale nie podczas.
raczej kiedy kapitan nie dzielił się zyskiem :wink: ale nie o to chodzi w tym temacie...
bunt oczywiście może być, ale raczej na terenach bezpośrednio zagrożonych. Bo po co inni, pozornie bezpieczni mieli by się mieszać w nieswoją wojnę?
To będzie ciąg przyczynowo-skutkowo. USA może doprowadzić do trzeciej wojny światowej !! I to nie są żarty, przecież oni co chwilę kogoś atakują i sie sprzeciwiają.
Od momentu kiedy przeczytałem o tym ataku, myślałem właśnie o 3 wojnie światowej przykro mi to stwierdzać, ale są nikłe szanse że Polska na tym nie ucierpi, a po drugie to nie tylko my będzimy w pobliżu, w końcu opad radioaktywny może roznieść się po całym globie
nie wiem do końca, nie byłbym pewny. Bo przecież jak tam walną bombę to nici z wydobycia ropy... raczej Iran odpowie, albo Kore go wesprze. To chyba bardziej możliwe.
Widzę że rozmawiacie na temat ropy naftowej... zópełnie jak w sadze "Fallout" tylko tam... Amerykanie przegrali wojnę... tzn każdy przegrał Gdy Chinczycy wypuscili ekhym bomby atomowe czy Rosjanie nie pamietam... ale wiem że chodziło o ostatnie złoża ropy naftowej na Ziemi...