Jestem na forum względnie nowy, ale już dłuższy czas obserwuję, co się tutaj dzieje.
Zaobserwowałem, że sporo osób pyta o dobre presety do OOBE. Wpadłem więc na pomysł, aby testowac i podawac tutaj wyniki, opinie itd. Zrobimy to w taki sposób, że przykładowo raz na parę podam jakiś preset do testowania, osoby chętne będą go testowac i podawac swoje odczucia i doświadczenia z danym presetem w pewien okreslony sposób. Dzięki temu będzie można zaobserwowac, ktore sa najskuteczniejsze, działają na większośc osób itd.
Schemacik oceniania:
- Czas słuchania, ilośc sesji
- Wrażenia psychiczne (omamy, halucynacje, wrażenia ruchowe itp itd)
- Wrażenia fizyczne (odrętwienie, wibracje, skurcze itd)
- Jakiej metody używaliśmy słuchając (liczenie, wizualizacja, relaksacja mięśni itd itp)
- Pozycja
- Pora (np noc, popołudnie itd)
- Ocena w skali (1/10)
Mam nadzieję, że pomysł się przyjmie
-----------------------------
Na pierwszy ogień pójdzie preset:
Astral Projection -without fail!
Zkuszony nazwą, a także chęcią sprawdzenia, czy to naprawdę jest tak skuteczne jak reklamują.
Oto co sam autor mówi o tym presecie:
Finally you can here be offered for FREE, this Bwgen reproduction of a Astral Projection soundfile that costs about $20 to buy on the net! It is guaranteed to alter your state of consciousness in 8 minutes and works every time... without fail! Sounds promising?? Well, try it out for yourself! The preset is 20 minutes long, and holds even better soundquality than the original.
W wolnym tłumaczeniu:
"Nareszcie dostępna za DARMO, reprodukcja pliku dźwiękowego Astral Projection, która w oryginalne kosztuje około 20$. Jest gwarantowane, że zmieni się twój stan świadomości w osiem minut i to za każdym razem, bez porażki! Brzmi obiecujaco? Wiec wypróbuj na sobie!
Preset trwa 20 minut i ma jakośc lepszą niż oryginał!"
Osobiście to osiem minut brzmi dziwnie, no ale testujemy:
http://www.bwgen.com...ets/desc570.htm
http://www.bwgen.com/action/dl.php?f=Astra...t_fail!.bwg
Dzisiaj mamy sobotę, myślę, że trzy dni testowania powinny wystarczyc. We wtorek nowy preset.
Proszę tylko o nie spamowanie, podejdźmy do tego poważnie, to ma dac korzysci dla nas wszystkich.
----------Edit--------
Prosiłbym o przetestowanie preseta przynajmniej dwa razy. Zawsze za drugim razem może byc inaczej.