Napisano 30.01.2007 - 17:54
Napisano 30.01.2007 - 17:59
Nie chcac nikogo obrazac musze jednak napisac ze trzeba byc niezle ograniczonym zeby nie wierzyc w dusze. Sceptycy swoja przewage nad tymi drugimi zawdzieczaja tylko temu, ze zjawisk paranormalnych nie da sie wyjasnic, a przynajmniej nie na tym swiecie. Moze spotkamy sie kidedys po drugiej stronie, chcialabym widziec wtedy twoja mine
Napisano 30.01.2007 - 17:59
Napisano 30.01.2007 - 18:04
Pozwoliłe sobie Ciebie zacytować.muhad
Ci co medytują i wchodzą w stan oobe są odmiennego zdania...
Napisano 30.01.2007 - 18:10
Napisano 30.01.2007 - 18:23
Napisano 30.01.2007 - 18:25
Raz że wychodzi niewiedza sceptyków - LD faktycznie nie wychodzi poza umysł i nikt sie z tym spierac nie bedzie
![]()
Dwa - robie, wchodze, wychodze. Przeżywam więc mówie - tak, to działa. Dusza chetnie opuszcza ciało
Aquila a ty jaki masz dowod na to, ze duszy nie ma? ,,czujesz, ze jej nie masz"? Albo, bo ,,tak mowia naukowcy"? A moze bo ,,niektorzy uwazaja, ze jej nie ma"?
Napisano 30.01.2007 - 18:32
Dwa - robie, wchodze, wychodze. Przeżywam więc mówie - tak, to działa. Dusza chetnie opuszcza ciało
Aquila a ty jaki masz dowod na to, ze duszy nie ma? ,,czujesz, ze jej nie masz"? Albo, bo ,,tak mowia naukowcy"? A moze bo ,,niektorzy uwazaja, ze jej nie ma"?
Raz że wychodzi niewiedza sceptyków - LD faktycznie nie wychodzi poza umysł i nikt sie z tym spierac nie bedzie
Napisano 30.01.2007 - 18:36
Napisano 30.01.2007 - 18:48
Ciekawe bo to działa i w drugą stronę, dlaczego sceptycy mają się produkować na temat swojego poglądu ? a do osób "święcie przekonanych" o istnieniu nie należy to do obowiązków ? Jak się w coś wierzy ot tak poprostu nie mając na to żadnego argumentu (oprócz tego że wierzy) to też nie ma o czm rozmawiać.viatora
Aquila chyba rzeczywiscie sie nie rozumiemy, dlaczego do mnie ma nalezec wyprodukowanie sie na temat swojego pogladu a do ciebie nie? Jesli sie w cos nie wierzy to powinno sie miec na to jakies argumenty, no chyba, ze nie wierzysz tak o po prostu to rzeczywiscie nie ma o czym tu z toba rozmawiac.
Napisano 30.01.2007 - 18:50
Czy ja mam jakies deja vu ?Aquila a ty jaki masz dowod na to, ze duszy nie ma? ,,czujesz, ze jej nie masz"? Albo, bo ,,tak mowia naukowcy"? A moze bo ,,niektorzy uwazaja, ze jej nie ma"?
Napisano 30.01.2007 - 18:56
Napisano 30.01.2007 - 18:59
Ciekawe bo to działa i w drugą stronę, dlaczego sceptycy mają się produkować na temat swojego poglądu ? a do osób "święcie przekonanych" o istnieniu nie należy to do obowiązków ? Jak się w coś wierzy ot tak poprostu nie mając na to żadnego argumentu (oprócz tego że wierzy) to też nie ma o czm rozmawiać.
Napisano 30.01.2007 - 19:03
Aquila chyba rzeczywiscie sie nie rozumiemy, dlaczego do mnie ma nalezec wyprodukowanie sie na temat swojego pogladu a do ciebie nie?
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych