Niewątpliwoe
"COŚ" tam jest uwieńczone na tych sekwencjach filmowych ... i nie są to ptaki czy inne latadła, które znamy na Ziemi!
Niemam co do tego żadnych wątpliości.
Jest jedna teoria o tym , lecz człowiek, który ja ogłosił jest uznawany przez większośc ludzi za takiego, którego teorie są "pomylone" - tym kimś jest dr. Jan Pająk.
Facet ma niezwykłe teorie odnoście UFO i ich działalności na ZIemi.
Mówiać w skrócie facet twierdzi, że statki UFO dzięki swojej sile, napędowi i zastwosowaniu broni plazmowej (która mogła zostać wytworzona przez NOL) zniszczyły wieże WTC - jak wiadomo z tych wielkich wież został tylko
PYŁ !!! I tu ta teoria ma swój początek, że moc plazmowa rozwaliła wszystko (beton , ludzi - wszystko) ... nawet niebyło szczątek ludzi sam
PYŁ - to jest naprawde dziwne ...
Tym pyłem, kórego było mnóstwo (rozleciał sie na cały Manchatan) było wszystko - szczątki ludzi, beton i wszelkie zawartości budynków.
W teorii tej autor zamieszcza też fotografie miejsc gdzie stały wieże :
Według autora tej teorii poprzez ten tunel NOL zniknął ...Powstał swoisty "tunel" który pochłonął zapadający sie budynek ... w tym miejscu autor też nawiązuje do podziemnych Baz,Tuneli itd.
Tu m.in. ta teoria:
http://jan-pajak.com/wtc_pl.htmJa osobiście nie analizowałem jeszcze teorii tego człowieka ...