Skocz do zawartości

Zdjęcie

"Probe" - Tajemniczy Obiekt

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
229 odpowiedzi w tym temacie

zak.
  • Tematów: 5
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

photoshop?
gratuluje talentu : )
  • 0

Fenix.
  • Tematów: 19
  • Artykułów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ludzie, czy po 5 stronach tekstu ktoś jeszcze miał nadzieję, że to prawdziwy obiekt ? Ja ją straciłem już na pierwszej.
  • 0

mithrandir.

Pan Satyros

Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Straciłem ją po 4 fotce, bo pierwsza wydawała sie dosyc realistycze. I w ogóle ta histroyjka jest 'szyta grubymi nićmi', nawet nie nićmi tyko sznurem. Zbyt piekne na prawdziwe ;)
  • 0

turrkus.
  • Tematów: 15
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Grafik NPN- pierwsza fotka zrobiona przez Ciebie jest lepsza, niz te wszystkie z "probe" :D . Za to druga cos gorsza, od razu widac ze fotomontaz.
  • 0

juniorro.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Autor pisze ze obiekt poruszal sie bardzo szybko, jesli tak to nie wiem czy bylo by widac tyle szczegolow. Musial by miec naprawde dobry aparat fotograficzny a co za tym idzie zdjecie powinno byc w ogromnej rozdzielczosci.

Żeby sfotografować szybko poruszające sie obiekty trzeba mieć niesamowicie mały czas naświetlania, to nie zalezy od rozdzielczości. Większość lustrzanek ma przetworniki na 6 mpix :)

A co to za pytanie po co ma napisy ? A nasze sondy nie sa ponazywane? :D

Niestety, szkoda ale obiekt nieprawdziwy.. ehh... chyba jak zwykle .. troche czasu minie zanim dostaniemy zdjecia prawdziwego NOLa.
A tak mnie zastanawia troszczke co do zdjęć ... Jak można zrobić zdjecie ufo, skoro podobno przy nim wysiadaja wszystkie sprzety elektroniczne ? Nawet w samolotach wysiadają silniki czasami.
  • 0

Grafik NPN.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

w dobie komputerów nie można wierzyć zdjęciom ani nawet filmom , niech autor tych fotek zaprezentuje orginałyi z exifem - wiecie na codzien zajmuje sie analizami fotek nadsyłanych przez czytelników i moge z czystym sercem powiedziec ze probe to fałszywka :>
  • 0

tygrys.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja uważam ze to jest jakiś niezidentyfikowany obiekt... :ufo: sami zauważcie w ostatnich dniach stwierdzono ze na marsie może istnieć jakieś życie... A także na innych planetach... Pisze ze w tym obiekcie niema innych istot... Możliwe ze w jakimś pojeździe, co mógł być przyczepiony do tego obiektu i gdzieś pojechali na zwiady... Jak ktoś wspomniał ze widać na zdjęciu u góry jakiś obiekt... Mógł to być obiekt pilnujący tego czegoś... Tylko pozostaje pytanie, czemu nie poinformowano specjalnych jednostek, co badają takie zjawiska?? Mógł podlecieć myśliwiec zwiadowczy i sprawdzić, co to jest dokładnie (a jak wspomniano wcześniej) w razie potrzeby zestrzelić?? No to byłoby jedyne wyjście moim zdaniem żeby zbadać to cos...

Mam pytanie do autora czy mógłbyś powiedzieć, w jakim to kraju ogóle było??

• 0

Fenix.
  • Tematów: 19
  • Artykułów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Pytasz autora artykułu czy samych zdjęć ? :) Bo jakoś dziwnie to pytanie zabrzmiało he he.
  • 0

michalp.
  • Tematów: 98
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Przynajmniej zrobił się ruch wokół tematu. :)
  • 0

Ófnik.
  • Tematów: 14
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To chociaz zadaj sobie trud jak wygladaja chinskie znaki :mrgreen:

tak mi sie powiedziało, chodziło mi o takie krzaczkowate pismo... mniejsza o to

• 0

solo11.
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

no cóż ,gorliwie wierzyłem że te zdjęcia to prawda ale takie trzy przedłóżenia na przodzie, na zdjęciu z telefonu komórkowego i innych zdjęc są po innych stronach[attachment=396:attachment]
  • 0

Wiesław.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Grafik NPN chyle czolo przed talentem...... :mrgreen:
Uwazam ze ten temat zostal wyczerpany.
Aby nie zbeszczescic tego tematu offtopem proponuje zeby zostal zamkniety.
Z powazaniem
Wieslaw
  • 0

vcore.
  • Tematów: 26
  • Artykułów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

photoshop elements nie służy do niczego wiecej poza zmiana kolorystyki i innymi pasywnymi modyfikacjami ... fakt zdjecia sa dokladne , sam nie wiem co o tym sadzic. Szczerze mówiac to troche Kiczowate ale nic konkretnego nie moge powiedziec.
  • 0

adders.
  • Tematów: 12
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

na pw dajcie mi link do jakiegos darmowego zdjęcioroba to zrobie wam lepszego probe, zdecydowanie , zrobie tylko raz bo niechce sie spalić, bo jak kiedys rzeczywiscie zrobie telefonem/aparatem zdjecie prawdziwego ufo i napisze o nim temat to odrazu wyskoczycie z tekstem " o nowy montaż addersa" :rotfl:
  • 0

swistak22.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

niusy niusy niusy

http://www.coasttoco...tml?theme=light

coast to coast odpowiada na pytania ;)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych