Skocz do zawartości

Zdjęcie

Świat jest inny niż myślisz

• Please log in to reply
361 replies to this topic

• Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Pamiętajcie: jesteśmy tylko roztańczonym pyłem tego świata!!!

Edit Pit [28.03.08]:
Byłoby miło, gdybyś nie odświeżał starych tematów nic niewnoszącym postem

• 0

Kalahan.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Na początku tematu jest napisane że Reptillianie to Annunaki... to chyba jakaś spora pomyłka bo w innych tematach pisze że Annunacy to osobna rasa i że oni są... "dobrzy"
  • 0

#138 Gość_radoslaw

Gość_radoslaw.

Napisano

Annunaki to reptilianie, możesz wierzyć profesorowi z jaszczurologii:)
  • 0

Korynt.
  • Tematów: 66
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Nasza Era to okres 5500-lat, który rozpoczął się około 3500 roku p.n.e i trwa po dziś dzień. Rok 3500 p.n.e to znacznik "początku historii", który jest prosty w swojej definicji - oznacza bowiem rok, z którego pochodzą najstarsze ludzkie pisma. Rok 3500 p.n.e to także rok, w którym pojawiła się na Ziemi cywilizacja ludzka, najpierw w starożytnej Mezopotamii, później w starożytnym Egipcie.

Dla Żydów napewno

W kalendarzu żydowskim rachuba lat zaczyna się od dnia stworzenia świata, które wg ustaleń żydowskich autorytetów religijnych nastąpiło w 3761 r. p.n.e., stąd np. w roku 2007 w kalendarzu gregoriańskim rozpoczyna się żydowski rok 5768.

Wikipedia
Coś w tym jest, skoro od tegoo roku liczą czas
  • 0

CRACK.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hehe...przeczytałem wszystkie części i stwierdzam z uśmiechem na twarzy że można to spokojne wpleść w Baśnie Andersen i nikt sie o tym nie połapie...
Kolejny sposób(marny)na wyjaśnienie tego skąd.po co itp. etc. jest świat,człowiek i inne takie tam zawarte w tym artykule..
Szacunek dla autora za napisanie i fantazje.
Z usmiechem i podziwem dla ludzkiej fantazji.Pozdrawiam. :)
  • 0

#141 Gość_radoslaw

Gość_radoslaw.

Napisano

Przeczytałeś też sanskryt, Biblię i sumeryjskie tabliczki?
Przesłania Indian Hopi, Zulusów, Majów, Tybetańczyków, Maorysów, Greków, Dogonów, Czejenów, pisać mogę długo - większości rdzennych kultur na tej planecie?
Ja z takim samym uśmiechem i podziwem dla ludzkiej ignorancji patrzę się na sceptyków i ich argumenty:)
  • 0

CRACK.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przeczytałeś też sanskryt, Biblię i sumeryjskie tabliczki?
Przesłania Indian Hopi, Zulusów, Majów, Tybetańczyków, Maorysów, Greków, Dogonów, Czejenów, pisać mogę długo - większości rdzennych kultur na tej planecie?
Ja z takim samym uśmiechem i podziwem dla ludzkiej ignorancji patrzę się na sceptyków i ich argumenty:)

Ja nie jestem od czytania tabliczek bo po pierwsze nie znam takich języków,po drugie odnosze sie do "autora" rozszyfrowania Biblii ze niby tam cos jest i własnie pytam sie CO!?
Ty przeczytałes i pewnie wszystko wiesz i masz na to niepodwazalne dowody....ale ich nie zdradzisz bo nie mozesz... :D
  • 0

#143 Gość_radoslaw

Gość_radoslaw.

Napisano

Ja nie jestem od czytania tabliczek bo po pierwsze nie znam takich języków

Jeśli chcesz rozmawiać o rasie kontrolującej Ziemię od setek tysięcy lat wypadałoby jednak zapoznać się z najstarszymi tekstami wg naszej wiedzy - nikt nie każe Ci czytać oryginałów, są tłumaczenia.

,po drugie odnosze sie do "autora" rozszyfrowania Biblii ze niby tam cos jest i własnie pytam sie CO!?

Autor rozszyfrowania Biblii mieszka w Izraelu i nie było go na tym forum, możesz mi wierzyć.

Ty przeczytałes i pewnie wszystko wiesz i masz na to niepodwazalne dowody....ale ich nie zdradzisz bo nie mozesz... :D

Przeczytałem dużo, nie przeczę. Dowodów nie mam, ale mam setki poszlak wskazujących na to że jest tak jak opisuje to w swym artykule ta przeurocza Pani.
Do tych setek poszlak zaliczam także fakt że widziałem całe mnóstwo gadów gdy przeżywałem śmierć kliniczną - jak widzisz jestem dość ostrożny bo nie traktuję tego jako dowód.
Przeczytaj sobie wywiad z Credo Mutavą, jest gdzieś na forum, znowu się pośmiejesz.
Jak już się lepiej przygotujesz do tematu chętnie podzielę się swymi hipotezami.
  • 0

Paweł.
  • Tematów: 22
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Jeśli chcesz rozmawiać o rasie kontrolującej Ziemię od setek tysięcy lat wypadałoby jednak zapoznać się z najstarszymi tekstami wg naszej wiedzy - nikt nie każe Ci czytać oryginałów, są tłumaczenia.

Tak, w wielu ksiazkach o tej tematyce pojawiaja sie Annuaki z Nibru i daty panowan jakis krolow sprzed 400 tys. lat.
"Pierwszy przbywa, stwarza ludzi, ktorzy wydobywaja dla niego zloto czy cus. Rzadzi ze 30 tys lat. Potem drugi, trzeci, a gdy doszlo do dwunastego nastal potop i kolejna dynastia. Potem nastepna, w miedzy czasie dalej manipuluja ludzkimi genami, bo chcieli stworzyc lepszych ludzi, aby wydobywali wiecej zlota, bo ponoc mieli kryzys walutowy na ich planecie, a FED wypusicl w obieg za duzo waluty bez pokrycia i chcieli to jakos wyrownac. Narodzili sie Adam i Eva. Jeden z glownych kacykow, Enki uwazal ludzi za swoich ziomali wiec przybral postac weza, aby naklonic Ewke do jablka (motyw jablka pojawia sie w sredniowieczu) Tak naprawde to byl owoc granatu, bo wg Danikenow ma wlasciwosci halucynogenne- dostepuje sie iluminacji (jadlem granata, ale jakos nie dostapilem oswiecenia). Potem wiadomo... nastala wojna, Enki musial uciekac, wszystkie narody Ziemi stanely do walki z Bogami. Wojska doszly az do Izraela. Enki wsiadl w swoj wiman, wyslal promien smierci, ale zamiast we wrogow trafil w Sodome i Gomore. Reszta Bogow odpalila swoje kosmiczne miasta ukryte w bazach niedaleko Damaszku. Enlil (brat Enkiego) poslal swojego sluge po smoki az do Japonii, ale nie dolecial, bo grupka chinskich partyzantow ukryta w wierzyczce chinskiego muru, wystrzelila recznie sterowana rakiete na proch staly w strone zblizajacego sie pojazdu. W koncu glowny szef bogow postanowil zakonczyc dzialania wojenne na Ziemi i rozpoczal nowa kampanie na Syriuszu. Ale nie darowal do konca Ziemianom. Siedzac sobie wygodnie w czwartej gestosci, wysysa nam przez slomke nasza energie zyciowa. My tego nie czujemy bo jestesmy kompletnie zmanipulowani przez masonskie media. Ale wystarczy, ze polkniemy taka niebieska tabletke, ktora mozna kupic w aptece, ale potrzebna jest recepta. I jak polkniemy to obudzimy sie w takiej szklanej wannie z rurkami. To znak ze sie obudzilismy. Potem przyleci po nas taki lysy murzyn w okularach, ubrany w plaszcz gestapo i powie, ze tak naprawde wyglada rzeczywistosc."

Tlumaczone z oryginalnych i najprawdziwszych indianskich tabliczek slowo w slowo. Przysiegam ;)
  • 0

#145 Gość_radoslaw

Gość_radoslaw.

Napisano

Parę rzeczy delikatnie pomieszałeś, ale tak to mniej więcej wygląda:)
Jako że mam mózg i czasem go używam, w przeciwieństwie do niektórych pobratymcow, uważam że teoria o "stwarzaniu" nas po to żebyśmy wydobywali złoto jest absurdalna. Głupi robot zalatwił by tą sprawę szybciej i lepiej.
Ja twierdzę że nas tylko przerobili w celu łatwiejszego pozyskiwania energii Chi, Mana czy jaktam ją chcemy zwać - możliwe że sami mają problemy z jej wytwarzaniem...
  • 0

Paweł.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ze zlotem to pisalo w jednej ksiazce. Z kolei w innej pisalo, ze gdzies w RPA jest jezioro, w ktorym co jakis czas brakuje wody. Perwnego razu mlody chlopak zobaczyl, ze wody w jeziorze nie bylo, a na dnie zbiornika znajdowala sie dziura, obok ktorej stal latajacy spodek z widocznie namalowana swastyka. Nagle z dziury wyszedl kosmita z jakimis pojemnikami, zaladowal je do srodka pojazdu i odlecial.
Inna historia. Pewna gospodyni, pracujaca u bardzo bogatych ludzi, opowiadala jak to pewnego razu spodziewala sie gosci. Cala sluzba domowa oprocz niej miala wtedy wolne. Dla gosci byly przygotowane dziwaczne krzesla, z wyzlobieniami po bokach (na 4 pazury) i z otworami (na ogon). Zdziwila sie kobiecina, gdy na posesje wyladowal pojazd, a ze srodka wyszly jaszczuropodobne postaci. Mialy ze soba walizki dla tej rodziny. Gospodyni sadzila, ze w srodku byly pieniadze. Opowiadala to pewnemu prawnikowi, ktory niedlugo potem wyjechal z kraju bo nie wytrzymal psychicznie z powodu tego zdarzenia.
  • 0

#147 Gość_radoslaw

Gość_radoslaw.

Napisano

Widzę że kolegi nie trzeba doszkalać.

p.s. Credo Mutavę czytałeś? i Indian Hopi?
  • 0

Paweł.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ostatnio malo mam czasu na lekture tak cennych materialow jak zapiski indian Hopi, ale kiedys czytalem o podziemnych miastach i tunelach rozmieszczonych na calym swiecie. Oficjalnie nikt o tym nie wie i nie mowi, ale rzad USA korzysta z tych luneli i technologii, ktore tam pozostawily inne cywilizacje. Nieliczni swiadkowie opowiadaja, ze system tuneli ciagnie sie po calym kraju, a w najwiekszych miastach sa zamaskowane wejscia. Gdy komus juz sie uda tam wejsc to moze bez problemu po nich sie poruszac. Tunele te sa zbudowane z niewiarygodnie zaawansowanej technologii przez potomkow Lemurian i sa samowystarczalne. Podobnie jest z tajna baza Pine Gap na terenie Australii. Lezy ona na glebokosci 12 km i poprzez podziemne tunele laczy sie z innymi kompleksami tego typu. Z tej bazy wystrzeliwano lasery w strone pojazdow szarakow (wspolpracuja z jaszczurami). Cywilizacja, ktora to wszystko zbudowala mieszka obecnie w podziemnych misatach na naszej planecie oraz na marsie. Kiedys doszlo do wojny pomiedzy ta cywilizacja, a jaszczurami. Ziemia zostala niemal zniszczona. Wiemy to z indyjskich eposow. Z kolei inna cywilizacja (Atlantydzi) zostali zgladzeni przez jaszczurow. Ocalalo tylko 99 Atlantow, ktorzy rozeszli sie po swiecie i pozakladali nowe cywilizacje. Piramidy to m.in. ich wynalazek, ktory mial zastepowac ich krysztaly energetyczne. Jest tam ukryta wiedza, ktora pozwala na podrozowanie w czasie i kontakt z atlantami, ktorzy obecnie zamieszkuja inny wymiar. Natomiast potomkowie Lemurian ujawnia sie wtedy, kiedy dojdzie do armagedonu czyli 21.12.2012 o 11:11 czasu Greenwich. Oprocz potomkow Lemurian pomoze nam galaktyczny sojusz, do ktorego naleza rowniez Plejadanie, Ebbeni, Wingmakers, i inne przyjazne cywilizacje zamieszkujace 5 gestosc.
Mozliwe, ze z jaczczurami wspolpracuja nazisci, bo czytalem, ze byly agent FBI opowiadal historie swojego dziecinstwa, kiedy to w wieku 12 lat zobaczyl ladujacy statek. Ze srodka wyszedl jaszczur w towarzystwie czlowieka, wysokiego, o blad wlosach, niebieskich oczach i aryjskich rysach. To mi wyglada na spisek! ;)
  • 0

holi.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nieliczni swiadkowie opowiadaja, ze system tuneli ciagnie sie po calym kraju, a w najwiekszych miastach sa zamaskowane wejscia.

A czy ci świadkowie nie są przypadkiem mieszkańcami pokoi bez klamek i o pluszowych ścianach?

Tunele te sa zbudowane z niewiarygodnie zaawansowanej technologii przez potomkow Lemurian i sa samowystarczalne.

Są tak niewiarygodnie zaawansowane, że nawet ich nie widać! Samowystarczalne czyli jakie?

Z tej bazy wystrzeliwano lasery w strone pojazdow szarakow (wspolpracuja z jaszczurami).

Z jakiej powieści sf to jest?

Cywilizacja, ktora to wszystko zbudowala mieszka obecnie w podziemnych misatach na naszej planecie oraz na marsie. Kiedys doszlo do wojny pomiedzy ta cywilizacja, a jaszczurami. Ziemia zostala niemal zniszczona. Wiemy to z indyjskich eposow.

Z bajki o fasolce, która urosła do nieba, wiemy że w chmurach jest zamek w którym mieszkają złe olbrzymy. ;)

Z kolei inna cywilizacja (Atlantydzi) zostali zgladzeni przez jaszczurow.

Ale mieli krótki żywot. Stworzeni przez Platona, kilka tysięcy lat temu i zgładzeni przez jaszczurów w XXI wieku.

Natomiast potomkowie Lemurian ujawnia sie wtedy, kiedy dojdzie do armagedonu czyli 21.12.2012 o 11:11 czasu Greenwich. Oprocz potomkow Lemurian pomoze nam galaktyczny sojusz, do ktorego naleza rowniez Plejadanie, Ebbeni, Wingmakers, i inne przyjazne cywilizacje zamieszkujace 5 gestosc.

A co z wrogimi cywilizacjami z Łabędzia, zamieszkującymi 14 lepkość?

To mi wyglada na spisek!

To mi wygląda na twórczość pacjenta Tworek.

Ale pierdoły.
  • 0

Paweł.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

A czy ci świadkowie nie są przypadkiem mieszkańcami pokoi bez klamek i o pluszowych ścianach?

Nie tylko, swiadkami sa takze ci, ktorych jeszcze nie wylapali.

Sątak niewiarygodnie zaawansowane, że nawet ich nie widać! Samowystarczalne czyli jakie?

Malo tego, sa ta zaawansowane, ze ich w ogole nie ma (oczywiscie oficjalnie ;) )

Z jakiej powieści sf to jest?

Chyba z dziela S. Lema, ale nie pamietam tytulu.

Z bajki o fasolce, która urosła do nieba, wiemy że w chmurach jest zamek w którym mieszkają złe olbrzymy. ;)

Zapomniales o zlej wiedzmie w domku na kurzej lapce.

Ale mieli krótki żywot. Stworzeni przez Platona, kilka tysięcy lat temu i zgładzenie przez jaszczurów w XXI wieku.

Prawo ewolucji. Silniejszy zwycieza.

A co z wrogimi cywilizacjami z Łabędzia, zamieszkującymi 14 lepkość?

Podpisalismy traktat o nieagresji.

To mi wygląda na twórczość pacjenta Tworek.

Pozory myla.

Ale pierdoły.

Mowi sie, ze prawda przechodzi przez trzy etapy. Najpierw jest wyszydzana, potem gwaltownie zwalczana, a w koncu zostaje uznana za oczywistą. W tym wypadku chyba odpadnie w pierwszym etapie ;)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych