Skocz do zawartości

Zdjęcie

Świat jest inny niż myślisz

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
361 odpowiedzi w tym temacie

thewake.
  • Tematów: 10
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

wielu sie smieje z istnienia gadzich humanoidow, lecz dowody sa wszedzie - kto szuka ten znajdzie :)
  • 0

blindcrow.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

thewake nie bądź gołosłowny pokarz dowody

to było tak na marginesie,ja tu z pytaniem
Skoro materia jest iluzoryczna,a brak zasad dotyczy prawdziwej rzeczywistość,to jaki cel ma materia?
Rozwijam-materia powstała(tak to zrozumiałem) na potrzeby ciemności w celu ujarzmienia energii,jaki powód takiego działania ciemności?nie zapominajmy ze figura geometryczna o której była mowa a która przedstawia uniwersum,logicznym wynikiem jej bytu jest,jej dryf w rzeczywistej energii,wiec ten twór jest możliwy jedynie w wypadku braku oddziaływania wzajemnego na siebie energii (w domyśle rzeczywistość) co nakłania mnie to stwierdzenia ze ta rzeczywistość jest tak samo mało realna i bardzo iluzoryczna co ww sfera

co o tym myślicie?

przy takim dryfie musiały by zdarzać się(cholernie często )pływy energii,przyciąganie i odpychanie,nie?
a może się zdarzają tylko my je bagatelizujemy?
  • 0

#273 Gość_radoslaw

Gość_radoslaw.
  • Tematów: 0

Napisano

Bardzo trafny moim zdaniem artykuł dotyczący tematu.
pozdrawiam
  • 0

NoMeansNo.
  • Tematów: 8
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Zgadza się ciekawy. Perełki ze strony to:
"(...)chociaż ostatnio podobno odchodzą od tego wtykania głowy ludzkości w piasek i też zaczynają jakby pomału puszczać farbę(...)
"tylko że taki scenariusz nie pasi tym, którzy sprzedają energię, bo nikt by już nie musiał od nich kupować"
"osoby na szczytach władzy, które zawsze chodziły do dobrych szkół i nie znają życia - im się wydaje, że oni są światli, a zwykli ludzie - głupi,"
"nikt się z tego nie śmieje jak debil."

wygląda to na tekst powstały w chwili wolnej i spłodzony przez nastoletniego absolwenta gimnazjum. :)
  • 0

#275 Gość_radoslaw

Gość_radoslaw.

Napisano

NoMeansNo był takim fajnym zespołem...
Diagnoza psychologiczna autora textu raczej chybiona - choć go nie znam ma na pewno więcej niż 40 lat...
Nie uważasz że ludzkość chowa glowę w piasek? Pokaż mi jakiegoś polskiego badacza UFO swobodnie wypowiadającego się na tematy o których mówi David Icke, David Wilcock, Michael Tsarion, Al Benek, Steward Swerdlow i inni...
Drugi cytacik - czy naprawdę myślisz że "free energy" nie istnieje???
Co do rządzących elit - zauważyłeś gdzieś troskę o zwykłych ludzi i planetę w ich postępowaniu?
Ostatni fragment - nie wiem jak skomentować, bo nie chcę nikogo obrażać - ale czy Twoja reakcja na treści poruszane przez autora nie wydaje Ci się mało konstruktywna?
Pozdrawiam
  • 0

NoMeansNo.
  • Tematów: 8
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Gdyby nie naszpikowana nadmierną ilością kolokwializmów podlinkowana strona, można by od biedy podyskutować merytorycznie o treściach zawartych. Niestety autor poprzez zastosowanie słownictwa typu: "pasi", "śmieje się jak debil" wyraźnie zaznaczył, moim skromnym zdaniem, jakiego typu jest adresat jest jego "targetem". Trudno jest odnieść się do tego z czymś więcej niż z wzruszeniem ramion - ponieważ mnie "nie pasi" tego typu przekaz. W związku z tym podlinkowany tekst nie może być cennym wkładem w niniejszą dyskusję.
  • 0

#277 Gość_radoslaw

Gość_radoslaw.

Napisano

Świetna recenzja strony!
Zapoznałeś się z filmami?
Będę strzelał - nie warto bo podlinkowane bzdety nie pojawiły się w CNN..
Tak trzymaj, tylko coś ładnie zapakowane zawiera prawdziwą wiedzę :)
Na wszelki wypadek podaję stronę główną serwisu, stamtąd już blisko do sedna sprawy.
Pozdrawiam
  • 0

Obserwuję i Komentuję.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam.
Obserwuję to forum od około miesiąca i po przeczytaniu tego artykułu postanowiłem coś napisać, wypowiedzieć się, przedstawić moją refleksję, gdyż ten artykuł stał się taką moją "perełką" obok "Tajemnicy Pustej Ziemi", która może być metaforą Reptalian mieszkających pod ziemią (taka moją małą interpretacja).
Otóż:
Pierwsze, co rzuciło mi się po przeczytaniu tego tekstu, jest to że pełni on funkcję manipulacji ludźmi i przypomina raczej program sekty niż rzetelną pracę. Negacja religii, kultury, ich odrzucenie, porównania do matrix'a - skojarzenie jakie mi przyszło do głowy to - futuryzm (filozofia modernistyczna - w końcu mówi się, że żyjemy w epoce postmodernistycznej). Spalmy muzea, odetnijmy się od kultury i religii, niech nie przeszkadza nam ona w podjęciu decyzji przyszłościowych.
Osobiście nie wyobrażam sobie świata bez kultury (nie będę się rozpisywał nad jej znaczeniem), która jest podstawą społeczeństwa i która łączy ludzi. Po prostu akulturyzm (taki mój neologizm), a zarazem aspołczeństwowość (to również neologizm) przychylają mi się ku anarchii/rewolucji.
Religia - nie liczy się wiara w ideę, tylko w Boga, Stwórce czy jakkolwiek GO nazwiecie, a co za tym idzie obrządki i hołd są oddawane JEMU, a nie twórcą doktryny i systemu dziękczynienia (artykuł nawet wspomina o sile stwórczej nie pożądającej uwielbienia). Poza tym religia pozwala nam (nie wszystkim - to wybór) godnie, szczęśliwie, z nadzieją umierać. Konkluzja-nie należy się od niej odłączać w zupełności. (SON, SuN.... dajcie spokój, takie "łączenie" tych słów jest śmieszne... jeśli istotnie ktokolwiek chce je łączyć niech bada brzmienia egipskiego SUN i żydowskiego/egipskiego/rzymskiego SON)
Szkoła - Twierdzenie, że nas ogranicza jest wynikiem ignorancji i niechęci do niej. Szkoła nas ROZWIJA i KSZTAŁCI. Nie sądzę, żeby pozbycie się jej pozwoliło jakkolwiek podnieść ludzkość na wyższy poziom. Właśnie w tedy pojawiłby się tępy/niewykształcony gatunek ludzki. To kilkanaście lat to najbardziej rozwijający okres naszego życia właśnie dzięki szkole, dającej nam podstawy logicznego myślenia, wiadomości, wyciągania wniosków.
Reptalianie i Ludzie - Uważam, że to głupi pomysł, iż oni stworzyli ludzi. Bardziej przychyliłbym się do twierdzeń, że przylecieli i się osiedlili, że rozwijaliśmy się równocześnie (ssaki gady) i oni nad nami zapanowali jako kasta wyższa - motyw podobny do motywu z książki "Wehikuł Czasu". W ostateczności to my stworzyliśmy ICH. Dlaczego? Ludzie maja praktyczniejszą budowę ciała, są stało cieplni, maja palce zamiast pazurków ( nie wspomnę o braku dowodów ewolucji dinozaur->dinozaur intelektualista). Co więcej ludzie mogliby krzyżować DNA ludzkie z gadzim, aby stworzyć hybrydę, która może się regenerować (prawie jak w komiksie). Jeśli oni mieliby stworzyć nas, to po co? Jesteśmy przecież zbędni, niebezpieczni i muszą się ukrywać.
3,3 mld ludzi-szpiegów - nie skomentuję. To jest po prostu głupie (moim zdaniem) i szkoda mi zachodu o tej godzinie, żeby się do tego ustosunkować.

Jest późno i nie wszystkie myśli przeklikałem w ten post. Jeśli ktoś chce ze mną popolemizować, niech napisze mi PM- na forum będę się raczej wypowiadał rzadko.
  • 0

r3vo.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

gdzie byli Reptilianie? jak była moda na UFO-szaraków? - takie pytanko
  • 0

#280 Gość_radoslaw

Gość_radoslaw.

Napisano

Byli cały czas - spójrz na film oparty na faktach, opisujący przygodę 2 ludzi w latach 60-tych którzy na skutek przyjęcia dużej dawki psychodelików widzieli inne częstotliwości (nazwa knajpy w której byli daje dużo do myślenia) tutaj
Pozdrawiam
  • 0

holi.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A Ty radosławie widzisz jaszczurów po spożyciu psychodelików, czy już osiągnąłeś taki stopień wtajemniczenia, że ich nie potrzebujesz?
  • 0

#282 Gość_radoslaw

Gość_radoslaw.

Napisano

Dzięki kilku dobrym ludziom pojawiło się kilka tłumaczeń Davida Icke'a, jest tam też wywiad z szamanem Credo Mutawą, filmy Icke'a
I perełka przetłumaczona przez mojego przyjaciela Redmuluca -
kolejny niezwykle unikatowy wywiad, w którym Arizona Wilder, dawniej Jennifer Greene, umysłowo programowana i torturowana od urodzenia, by stać się jedną z trzech najważniejszych żeńskich przewodników Satanistycznych rytuałów na tej planecie. Arizona mówi bardzo wiele o metodach programowania umysłu MK-Ultra.Jej programistą był Josef Mengele, znany jako "Anioł Śmierci" w nazistowskich obozach koncentracyjnych a kiedy umarł w 1989,
program Arizony załamał się, mogła zacząć walczyć o swoją wolność. W tym wywiadzie na wideo z Davidem Icke’m, opisuje ofiary z ludzi i rytuały na zamku Glamis Castle i Balmoral w Anglii, w której Królowa, Królowa Matka zwana „Matką Ciemności” i inni członkowie rodziny królewskiej składali w ofierze dzieci w Satanistycznych ceremoniach. W których uczestniczyli Henry Kissinger, George Bush, Bill Clinton, członkowie rodów Rockefellerów i Rothschilda i przedstawiciele najsławniejszych imion w Stanach Zjednoczonych i Zjednoczonym Królestwie jak sir Laurence Gardner i Zecharia Sitchin.
UWAGA!!! Twoja wizja świata nigdy nie będzie taka sama gdy usłyszysz opowieść Arizony Wilder.
To wideo jest idealnym dodatkiem do książki „Największy Sekret”' Davida Icke’a.
http://rapidshare.co...ddess.part1.rar
http://rapidshare.co...ddess.part2.rar
http://rapidshare.co...ddess.part3.rar
http://rapidshare.co...ddess.part4.rar
http://rapidshare.co...s-Napisy_PL.rar

Pozdrawiam serdecznie :mrgreen:
  • 0

r3vo.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

na powaznie Radku wierzysz we wszystko co sie mowi w takich opowiesciach ? : )
plakac, smiac sie, zalamywac rece - juz sam nie wiem - a do tego wszędobylskie teksty:
-kto chce ten znajdzie
-popatrz to zobaczysz
-kto ma wiedzieć ten wie
-.... eeeh
  • 0

above.
  • Tematów: 46
  • Artykułów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

hmm obiektywnym okiem patrzac jest takze dziennikarka śledcza ktora pisze o takich rzeczach (na forum pewnie bylo, ale jak cos) wywiad z nią

dla mnie Icke to fanatyk, chociaz sam przeczytalem na jego stronie sporo artykulow itp dla ciekawosci, lecz kto wie :)
  • 0

Ellor.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zgadzam się z radosławem, że psychodeliki powodują widzenie wyższych gęstości. Delirianty umożliwiają widzenie najbliższego widzenia w innych wibracjach - widać różne istoty, ale przezroczyste, zraz ze wzrostem dawki stają się bardziej wyraziste. Nie są to halucynacje, bo jak dwóch ludzi razem jest zdeliryzowanych to WIDZĄ TO SAMO. Deliriany są jednak negatywne i zdają się przyciągać złe istoty. Dysocjanty umożliwiają OOBE i odbieranie hm sygnałów i pewne kontaktowanie się z wyższymi gęstościami. W połączeniu z deliriantami (złe istoty) może dojść do ataku energetycznego! Doświadczyłem tego osobiście. Dysocjanty są raczej neutralne i powodują wizje przy zamkniętych oczach (bardzo wyraźiste), nie widzisz żadnych stworów przy otwartych oczach. Szamani wiedzieli co robią - to nie byli przećpani debile.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych