wszystkie częsci obejrzane, ładnych pare godzin, potem obejrzałem też na youtube, tego samego uzytkownika
"David Icke - Was He right" - kolejna godzinka......
Myśłisz że dzisiaj byłoby to możliwe - taki ogólny ruch na rzecz budowy 800 piramid które będą tak po prostu grobowcami?
dzisiaj nie, ale w starozytnosci jak najbardziej, władca który miał "armie" poddanych i "uczonych" - którzy przez cale swoje zycie obserwowali gwiazdy, nie miał innego "hobby" niż budowa swojego grobowca.
nie mógł wyskoczyć prywatnym odrzutowcem na pole golfowe na florydzie, wyscig F1 czy też NASCAR.
dlaczego ?
bo nie było ani odrzutowców, f1, nascal, pol golfowych, piłeczek do golfa jak i kiji
troche specjalnie napisałem tego posta przesmiewczo, bo podtrzymuje swoje zdanie, że nie ma ani jednego dowodu na to by cywilizacje które były "przed nami" dysponowały jakąkolwiek TECHNIKĄ.
potrzebne są chyba do tego jakieś FABRYKI, LABORATORIA, żeby takie spodki latające gdzieś wytworzyć, i nie mówie tu o jednej czy dwóch...
dowodów namacylnych ZERO - zero jakichkolwiek stopów, aluminium (lol), itd.
jest za to jest glina i figórki które z niej lepili
największym sukcesem rządzących nami jest wmówienie nam...
tutaj zgadzam sie z Tobą Radku, ale to logiczne gdyby rządzący nie manipulowali (no przynajmniej ..troche) to by nie rządzili, ale czy królowa elżbieta, Bush, (..) zmieniają sie w gady ??
baaaaardzo wątpliwe.
&&&&&&&&&&&&&&&
a teraz refleksja.....
(osobista)
też chce swiata, bez wojen, obłudy, agresji, głupoty, obsesji, "zła.." itd
..nie ja pierwszy, ..nie ostatni..podrawiam