Lol, czyli mordujmy, gwałćmy i kradnijmy bo to jest w imię Prawdziwego stwórcy. No nie Eury przeszedłeś samego siebie umieszczając ten tekst tutaj
Bardzo naiwny przykład. Rozumiem zatem, że gdyby prawo nie funkcjonowało to zaraz chwytałbyś za jakieś ostre narzędzia i mordował bliskich? Masz rozum i własne wartości czy opierasz wszystko o "prawo"?
Ktoś tu stosuje niezłą nadinterpretację.
Ktoś tu nie czytał tekstu źródłowego.
Tak i to głosi właśnie zło! Martw się tylko o siebie, inni ludzie się nie liczą tylko TY jesteś ważny. Rób wszystko żeby było TOBIE lepiej. I stąd, z takiego myślenia mamy teraz biedę, wojny, przemoc. Hmmm, radziłbym się zastanowić najpierw autorowi tego tekstu...
Rola nawracającego została już obsadzona dawno temu, patrz Jezus Chrystus. Rozumiem, że w życiu martwisz się za innych, załatwiając im pracę, dbając o ich finansowe dobra i ich rozwój duchowy?
A skąd wiadomo że ci REPTILIANIE są prawdą. Bo ktoś tak powiedział. Wg mnie to takie samo szajstwo jak inne prawdy tego świata.
Jeśli chcesz znaleźć ku temu dowody to po prostu poszukaj. Celowo w tekście nie podpisałem zamieszczanych obrazów, które i tak stanowią tylko ziarenko z całej masy dowodów świadczących o związku Człowieka z istotą jaszczurzą. Podpisywanie zdjęć na niewiele by się zdało. Kto odrzuca na wstępie taką teorę, nie przyjmie do wiadomości żadnych dowodów.
Kolejny tekst pokazujący tę JEDYNĄ NAJPRAWDZIWSZĄ PRAWDĘ
Oczywiście, jedną prawdziwą prawdą jest Religia Katolicka, zgadłem?
A na koniec tylko przytoczę:
Jest praktycznie niemożliwym, aby czysta prawda, która jest często niewygodna lub nie do ogarnięcia dla innych, stanowiła temat do dyskusji w szerokim gronie. W takim przypadku, prawie zawsze zetkniemy się z osobami, które usilnie będą starały się zdyskredytować informacje, które odbiegają od schematów światopoglądowych.
Pozdrawiam