Podzialy trzeba znosic a nie tworzyc nowe. Sami zobaczcie od kogo dostalem 'minusa' i za co
Chłopczyk sie zbulwersował, ajj..
Hmm, masz niska to jest źle, ale gdyby była wysoka, to juz by było fajnie co?
Minus od olego
za obrazanie uzytkownikow i niski poziom wypowiedzi
Chłopczyku, jeżeli nie rozmiesz jakieś wypowiedzi, to nie znaczy że jest na niskim poziomie..
No widzisz, ja jestem taki, be bo dałem Ci 'bezsensownego' minus i oczywiscie nie byłes mi dłuzny.. czyli spadłes do mojego poziomu 'beee'.. widzisz jaki jestes genialny.. Kupie Ci piccolo ok? A jak dostałes plusa za wstawienie żabki to juz fajnie jest tak?
Przepraszam, za ta arogancje, ale denerwuje mnie gdy ktoś wytyka innym błedy, a swoich nie widzi.. Jakis niesmak do tego czuje.. troche żenujące to jest.. ale w naszym społeczenstwie sa rózni ludzie i trzeba ich tolerowac.. thesroka, moze jestes ze slaska, to mozemy sie spotkac i porozmawiac na temat moich bezpodstawnych dawania minusów co?
Sami zobaczcie od kogo
Hmm, a co ja jakiś trendowaty jestem? Chłopczyku, tak sie składa że moja reputacja różni sie troszke od twojej i średnio widze sens twojej złosci.. chłopczyku, życie depcze wyobraxnie i musisz sie z tym pogodzic, mamy demokracje i kazdy moze oceniac ciebie tak jak cie widzi.. ja dostałem minusa za 'idiotyzm tej wypowiedzi' i nie mam zastrzeżen że Ramiusz, nie zrozumiał że mówie o pojedynczym osobniku, a nie o gatunku..
weź chłopczyku, jakos radź sobie z kompleksami..