Skocz do zawartości

Zdjęcie

Reputacja na forum

• Zamknięty Temat jest zamknięty
166 replies to this topic

Ana Mert.
  • Tematów: 19
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Wydaje mi się czy zniknęła możliwość przyznania komuś reputacji bezpośrednio z profilu? (Przyciski "+rep" i "rep-"gdzieś zniknęły)

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Tak, są wyłączone

Normand.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

W jaki sposób moge teraz przyznać komuś plusa?

Eury.

Researcher

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Z widoku tematu

#95 Gość_coś_innego

Gość_coś_innego.
  • Tematów: 0

Napisano

A czy taka zmiana ma służyć czemuś konkretnemu??? czy może bardziej abstrakcyjnemu, tzn. utrudnieniu korzystanie z omawianej funkcji???

Eury.

Researcher

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ta zmiana została wprowadzona jakieś 2 tygodnie temu. Została wprowadzona po to, żeby nie przyznawać pkt reputacji z sufitu, a za konkretne posty lub wypowiedzi na forum, stąd widoczna jest w widoku tematu.

fakolpet.
  • Tematów: 10
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

W ogóle teraz to strach coś powiedzieć, czy komuś dać minusa bo od razu zemsta jest czy coś...

Ja mam minusa za to na przykład, że nie chcę pomóc biednemu karakanowi "w potrzebie tak poważnej" Poeta sie znalazl ; d To tak jakby mial pomoc dziecku, bo mrowka go nawiedza i budzi w nocy, ale sa ludzie naiwni...

A na przykład taki użytkownik Constantine... NPS dal mu minusa za glupie zachowanie a ten burak odegrał się minusem w treści:
"Nie masz sie do kogo dowalic?! :devil::devil::devil: Dowal się do matki, jestes RZYDEM!!!" (tak, rzydem, piekna ortografia i rasizm ; d)

#98 Gość_Inga

Gość_Inga.

Napisano

Administrator forum nie ponosi odpowiedzialności za stan umysłowy niektórych użytkowników, oraz za treści reputacji jakie niestety lęgną się w tychże umysłach. ;)

fakolpet.
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Mi tam na reputacji nie zależy, ale nie usmiecha mi sie byc zbanowanym :P

Ah, ile juz to minusow moglem wlepic xP

Ana Mert.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ta zmiana została wprowadzona jakieś 2 tygodnie temu. Została wprowadzona po to, żeby nie przyznawać pkt reputacji z sufitu, a za konkretne posty lub wypowiedzi na forum, stąd widoczna jest w widoku tematu.

A co jeżeli ktoś chce dać komuś punkt reputacji za jakąś wypowiedź na czacie albo za pomoc poprzez PW?
Z tych miejsc nie ma raczej bezpośredniej możliwości dodania reputacji.

#101 Gość_Inga

Gość_Inga.

Napisano

Wtedy musisz poszukać postu użytkownika w którymś z tematów, wejść w reputację i zaznaczyć w uzasadnieniu, że przyznajesz punkt za np.: pomoc udzieloną na pw.

Ana Mert.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Wtedy musisz poszukać postu użytkownika w którymś z tematów, wejść w reputację i zaznaczyć w uzasadnieniu, że przyznajesz punkt za np.: pomoc udzieloną na pw.

I po co tyle zachodu? Nie lepiej poprostu wejść do profilu użytkownika poprzez kliknięcie jego nazwy (w przypadku PW) lub znaleźć osobę w katalogu użytkowników (w przypadku czata)?
Pozatym moim zdaniem punkty przyznawane z jakiegoś tematu i mające do tego tematu odnośnik powinny dotyczyć danej wypowiedzi użytkownika w tymże miejscu a nie - wypowiedź ma odnośnik do jakiegoś posta a dotyczy innej wypowiedzi na PW lub czacie.
A uzasadnienie i tak się pisze (przynajmniej jeśli chodzi o czata i PW) niezależnie czy się daje punkta z profilu czy z wypowiedzi na forum. Przynajmniej ja tak robię :-]

Eury.

Researcher

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Przywrócono możliwość zmiany rangi z profilu.

fakolpet.
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Eury, a nie mogłyby być jakieś warny lub inne kary za błaganie o reputki? Bo już taki PHANTOM żebra o nie w szałcie >.<

#105 Gość_Queen Inga

Gość_Queen Inga.

Napisano

No i po co kablujesz? ;)
Sprawę chyba załatwiłam. Tak myślę. :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych