Skocz do zawartości

Zdjęcie

Reputacja na forum

• Zamknięty Temat jest zamknięty
166 odpowiedzi w tym temacie

Ivellios.

ÓSMY ZMYSŁ

• Tematów: 401
  • Artykułów: 109
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

ale naprawde masz "gdzies" te plusiki i cala reputacje?

Dokladnie.
Olewam "repy" sikiem okrężnym chłodnym.

dj_cinex.

VRP UFO Researcher

• Tematów: 412
  • Artykułów: 20
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Iv ... jeśli tak... to zmień swój podpis ! :roll:

pui.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ale naprawde masz "gdzies" te plusiki i cala reputacje?

to bylo pytanie retoryczne :) a moze wymyslmy cos konkretnego i zglosimy gotowy juz pomysl do ksiegi zyczen to Eury bedzie mial mniej do roboty i tylko "zatwierdzi"ze tak powiem wniosek lub go odrzuci

#124 Gość_Queen Inga

Gość_Queen Inga.
  • Tematów: 0

Napisano

Jeżeli reputacja jest przyznawana z profilu, wtedy bez względu na to czy ujemna czy dodatnia, powinna zawierać uzasadnienie, o czym już Eury wspominał, a jeżeli jest przyznana w temacie, za konkretny post, to chyba wiadomo. Trudno warnować użytkownika za przyznanie komuś plusa bez uzasadnienia (bez przesady) ale za odejmowanie reputacji - jak najbardziej, tym bardziej jeżeli pomiędzy dwoma osobnikami istnieje mniej lub bardziej widoczny konflikt.
Poza tym poczytajcie sobie regulamin przyznawania reputacji i przestańcie robić z niej burzę w szklance wody, oraz sprawę życia i śmierci. Ludzie, macie wakacje, wyluzujcie.

michalp.
  • Tematów: 98
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Właśnie wyluzujcie, idźcie gdzieś pić, niewiem....cokolwiek ;) ja idę strugać deski nara.

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

O co wam chodzi? Co z tego, że ktoś dał komuś minusa? Tak to już jest, że nie każdy lubi się z każdym. System nie opiera się o same plusy ale też o minusy. Równie dobrze mógłbym usunąć przycisk minusa i w ten sposób rozwiązać kwestię ale nie o to chodzi. Dostałeś minusa od kogoś? Nie podał powodu? Rozwiązanie: nie lubi Cię i jak tylko upłynie 14 dni na pewno dowali Ci kolejnego.

Dziękuję

pui.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

z tego co pamietam to nie chodzilo o minusy tylko o plusy wlasnie :) ze przyznawane sa "o tak o" i czy sie powinno karac za takie cos warnami...

#128 Gość_Queen Inga

Gość_Queen Inga.

Napisano

Nie przeginaj pui nie przeginaj
w końcu nie jest z ciebie znowu taki cud... ;)

L&M.
  • Tematów: 20
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

moge w odwecie kolesiowi walnąć minusa???

koleś niemiał co wymyśleć i napisał za cytowanie posta up ;ss :lol

#130 Gość_Queen Inga

Gość_Queen Inga.

Napisano

Oczywiście, że możesz.

pui.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie przeginaj pui nie przeginaj

chcialem dobrze ....

w końcu nie jest z ciebie znowu taki cud... ;)

zycie jest cudem :)

juz koncze
pozdro :)

Robaczek.
  • Tematów: 19
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Dobra Skrzypu zbastuj bo nie jestem dla ciebie zadnym chlopczykiem. Wystarczy przejezec moje posty i twoje. Ja w kazdym staram sie cos wytlumaczyc bo dysponuje jako taka wiedza na okreslony temat, i wkurza mnie jak dostaje minusa (i do tego nie moge sie jeszcze wybronic) od kogos kto uwaza/ł sie za wielkiego chaote, glosi uniwersalne prawdy o zyciu, oraz przestrzega przed paleniem marlboro z butelki bo mozna sie udusic. ....

Wiesz, ja sie ciesze życiem.. nie pisze tylko chłodnych i zimnych postów, ale wkładam w to cząstke siebie.. No, masz jako taką wiedze, i co z tego? Też mam jako taką wiedze tylko na inne tematy, i nie oceniam czy to dobre czy złe.. Po prostu jesteśmy inni..
Hmm, jesteś dla mnie chłopczykiem, po Twoich wypowiedziach to widze..
To że mnie wytykasz, palcem świadczy tylko o Tobie, widziałes żeby gdzieś napisał tak jak Ty:
"ludzie, dostałem minusa, od tego niedopalonego skrzypa, jak on mógł mi to zorbic.. mi!! Ale byłem mega twardy i nie byłem dłuzny"
Co to niby prezentuje? Pokazuje Twoj poziom i intyligencje?
Hmm, niech to oceni ogół, gdyz moja ocena nie będzie obiektywna..

Żbik.
  • Tematów: 24
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Przepraszam że chamsko wtrące ale może sprawy miedzy dwoma użytkownikami dotyczące sporu reputkowego powinny być omawiane przez was na PW? :)

#134 Gość_Queen Inga

Gość_Queen Inga.

Napisano

No chyba. Skrzypu i ten drugi osobnik - proszę o zaprzestanie przepychanek w tym temacie.

Mangel.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Cóż, to chyba będzie dobre mioejsce na ten post.

Otórz jak część z was już wie załorzyłem tu jeden jedyny temat w który wywiązała się dość ostra dyskusja. Ponieważ stałą się ona bardzo brutalna a miejscami i wulgarna moderator @Queen Inga upomniała kilka osób (nie mam tu na myśli siebie). Jednak potem gdy zwróciłem jej uwage że przesadziła w stosunku do osoby mi bliskiej najpierw przechżciła mnie, potem oburzyłą się gdyż śmiałem podwarzyć jej autorytet a następnie obniżyłą mi reputacje (wszystko jest do sprawdzenia).

Chciałbym teraz wyjaśnić że niektórzy używają reputacji jak miecza, czego najlepszym przykładem jest sytuacja którą opisałem. Moderator poczuł się obrażony (w moim mniemaniu bezpodstawnie, a czy miałem racje osądźcie sami) i musiał mnie jakoś ukarać by wyrówanć rachunki. UIżył do tego reputacji co jak dla mnie jest śmieszne i bardzo dziecinne, z tego też względu nie powinno być chyba czegoś takiego jak reputacja.

Ach tak, żeby nikt nie powiedział że fałszuje prawde przyznam się iż użyłem opcji "odejmij pkt reputacji" dla @Queen Inga gdyż według mnie posuneła się za daleko.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych