Napisano 29.10.2008 - 15:26
Napisano 29.10.2008 - 15:36
Napisano 29.10.2008 - 15:48
No właśnie, jakie istotne znaczenie biologiczne, ewolucyjne czy jakie tam jeszcze inne ma ludzki homoseksualizm?
Napisano 29.10.2008 - 16:03
Usadowiwszy ją przeto na ośle, zabrał się ów człowiek i wracał do swego domu. Przybywszy do domu, wziął nóż i zdjąwszy żonę swoją, rozciął ją wraz kośćmi na dwanaście sztuk i rozesłał po wszystkich granicach izraelskich.
Sdz 19,28-29
I rzekł Pan do Mojżesza: „Zbierz wszystkich [winnych] przywódców ludu i powieś ich dla Pana wprost słońca, a wtedy odwróci się zapalczywość gniewu Pana do Izraela.”
Lb 25,4
wyrżnęli do nogi ostrzem miecza wszystko, co było w mieście, mężczyzn i kobiety, młodych i starych, woły, owce i osły
Joz 6,21; BW
„Ale z miast narodów tych, które Pan, Bóg twój, podawa tobie w dziedzictwo, żadnej duszy żywić nie będziesz. Lecz do szczętu wytracisz je, Hetejczyka, Amorejczyka, Chananejczyka, i Ferezejczyka, Hewejczyka i Jebuzejczyka, jakoć rozkazał Pan, Bóg twój.”
5 Moj 20,16-17; BG
Chyba wystarczy. Co teraz nastąpi, znowu jakieś żałosne zrzucanie winy na judaizm?rzekł [Pan] do Mojżesza: „Człowiek ten musi umrzeć – cała społeczność ma go poza obozem ukamienować.” Wyprowadziło go więc całe zgromadzenie poza obóz i ukamienowało według rozkazu, jaki wydał Pan Mojżeszowi.
Lb 15,35-36
Napisano 29.10.2008 - 16:17
Napisano 29.10.2008 - 17:17
Przecież papież to idiota w białej sukience, nie wiedziałeś?
Napisano 29.10.2008 - 17:33
Napisano 29.10.2008 - 17:35
Widzisz na świecie obowiązuje twarde prawo przetrwania - co kogo np. w Stanach gdzie jest największy % otyłych obchodzi, że codziennie tysiące ludzi umierają z głodu ?
Człowiek jest początkiem i końcem sam dla siebie przeanalizuj na przestrzeni choćby ostatnich VII wieków przyrost naturalny a działania zbrojne a zauważysz, że wielkie wojny wybuchają w czasach tak właśnie - PRZELUDNIENIA.
Napisano 29.10.2008 - 17:46
Napisano 29.10.2008 - 17:49
Przecież papież to idiota w białej sukience, nie wiedziałeś?
A masz jakieś dowody tak sądzić jak nie to się lepiej zamknij.
Napisano 29.10.2008 - 17:58
Napisano 29.10.2008 - 17:59
I nic, każdemu się zdarza.Dobra Brandi użyłem złego słowa i co ?
Staram odnosic się do ciebie z kulturą i oczekują tego samego.Jeżeli zrozumiałeś o co mi chodziło to spoko jeżeli nie to masz pecha.
No tego bym nie chciał, wyraziłem jedynie opinię, że byc może ich przypadłośc może hamowac nadmierny przyrost naturalny. finis.Człowiek nie ma wpisanych w gen wojen czy jak twierdzisz homoseksualizmu, bo idąc Twoim tokiem myślenia zaraz będzie manifa, że geje ratują świat przed przeludnieniem, no proszę.
Ja tam czuję przeludnienie wszędzie. Rzadko kiedy mam tą przyjemnośc ujrzec jakiekolwiek miejsce nieskalane ludzkim bylejactwem i, pożal się Boże, cywilizacją.Natomiast o przeludnieniu już możemy mówić odnoście przeludnienia lokalnego jak w Chinach gdzie prawo reguluje ile kto może mieć dzieci.
Napisano 29.10.2008 - 18:07
Napisano 29.10.2008 - 19:15
Dobra Brandi użyłem złego słowa i co ? Jeżeli zrozumiałeś o co mi chodziło to spoko jeżeli nie to masz pecha. Człowiek nie ma wpisanych w gen wojen czy jak twierdzisz homoseksualizmu, bo idąc Twoim tokiem myślenia zaraz będzie manifa, że geje ratują świat przed przeludnieniem, no proszę. Natomiast o przeludnieniu już możemy mówić odnoście przeludnienia lokalnego jak w Chinach gdzie prawo reguluje ile kto może mieć dzieci.
Przepraszam za offtopic.
Poczytaj moje posty w tym dziale to się dowiesz jakie jest moje stanowisko i co miałem na myśli pisząc to (ironię) Strasznie drażliwi są co niektórzy
Ludzi, którzy rzucają takie teksty, w stylu wierzący to idioci i wieśniaki, a ten stary za babę przebrany to idiota itp. po to by osiągnąć niewiadomo co poprzez obrażanie nazywam krótko - napinaczami.
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych