Jednakże to wciąż nie jest konkretna odpowiedź. I czy mi się wydaje, czy kolega z lekka nas obraża ?
Napisano 26.05.2007 - 22:37
Napisano 26.05.2007 - 22:50
Napisano 26.05.2007 - 22:52
Napisano 27.05.2007 - 01:58
ŁOł... jak se trochę porymujesz to się lepiej czujesz
. Ee.. czy on mnienazwał zielonym PSI teoretykiem ? Lol, chyba nie wie z kim rozmawia... mogę go sprawdzić z wiedzy o psionice, mogę ?! Pliiiiis
.
Jednakże to wciąż nie jest konkretna odpowiedź. I czy mi się wydaje, czy kolega z lekka nas obraża ?
Napisano 27.05.2007 - 05:43
Napisano 27.05.2007 - 05:51
JESTEM !!!Jak widać, w temacie założonym do rozważań o OOBE zapanował mrok i chaos. Jedni nakręcają drugich przeciwko naszemu Gościowi, a Darek, nie bardzo wie, co w tej sytuacji ma zrobić.
Powstał jeden wielki chaos i OT. Większość postów tu zamieszczonych nadaje się li i jedynie tylko do śmietnika.
Moi Drodzy, proszę Wszystkich o powstrzymanie sie od wszelkiego typu nagonki na siebie nawzajem, bo tak być nie może i temat będzie kwalifikowany do zamknięcia jako nr. One.
W związku z powyższym mam propozycję. Zacznijmy wszystko jeszcze raz.
Zadawajcie Darkowi pytania, piszcie o swoich odczuciach i dzielcie się wszystkim, co dotyczy tematu.
Darek będzie czytał Wasze wpisy i w miarę możliwości, w miarę szybko odpowiadał na nie.
Za celowe wprowadzanie zamieszania, oraz niegrzeczne zadawanie pytań i takichż odpowiedzi, będą stosowne kary przewidziane regulaminem.
Bardzo dziękuję za uwagę i miłego postowania.
Napisano 27.05.2007 - 05:55
Napisano 27.05.2007 - 05:56
Napisano 27.05.2007 - 06:01
Napisano 27.05.2007 - 07:02
Napisano 27.05.2007 - 07:16
Darek nie wiesz czemu Cię tak przyjęli, naprawdę nie wiesz?
To Ci trochę rozjaśnię.
To że wiesz co nieco o OBE nie oznacza chyba OOBE.
Piszesz do nas w tonie lekko obrażliwym, a po paru słowach krytyki walisz z grubej rury obelgami i epitetami.
Po człowieku który posiada jakąś wiedzę i mądrość spodziewać się należy miłości i szacunku oraz umiejętności dialogu nawet gdy trzeba się zmierzyć z krytyką.
Przemo zaprosił Cię na forum po to abyś podzielił się z nami swoją wiedzą o OOBE, a Ty masz nas za głupiutkich i maluczkich, a wcale tak nie jest. Z pewnością posiadana przeze mnie wiedza jest na tyle duża aby zauważyć że nie masz Pan szacunku dla mnie i mnie podobnych nie wiedząc o nas nic a nic i nie wysilasz się Pan aby to zauważyć.
Ale to dobrze że dałeś się poznać od tej strony i wierz mi bez LEONIDASA już od dawna nie boję sie śpiących mas, tym bardziej że Pan LEONIDAS ma jakieś kompleksy, a co do praktyki każdy z nas jest najlepszym nauczycielem samego siebie.
Napisano 27.05.2007 - 07:31
Napisano 27.05.2007 - 09:00
Napisano 27.05.2007 - 09:29
Przemas! Zaprosiłeś mnie w gości do Siebie, zobacz co tu się dzieje! Weź proszę, otwórz towarzystwu pseudo-satanistycznemu oddzielny temat.
W co wy gracie?! Tyle energii marnujecie! Ja mam jej w huj! Tak, że mogę sie z wami napierdalać na słowa i nie tylko! Ale czy to nie bez sensu? Nie lepiej sie wziąć do kupy i Razem: i ŚWIATŁEM i CIENIEM wyjebać dzurę w Systemie!
Przemas, powiedz mi Przyjacielu, czy ja mam to towarzystwo uczyć, czy nie, jak doświadczać OBE? (Dla czepialskich przestarzały skrót OOBE, dla wtajemniczonych OB. Bo nawet jeden z dzieciaków się do mojego skrótu przyjebał. Przecież to jest śmiech, forumowisko czy gnoisko? Nie ma sprawy, przejdzie im koło dupy...
Dobre! Próbujcie mnie obrazić, może się uda i przejdzie wam koło dupy praktyka, której jesteście tak głodni!
Wybacz, ale nie będę udawał, że pada deszcz, gdy ludziska plują mi w twarz!
W swojej książce przecież ujawniłem wszystkie części siebie: i jasne i te ciemne. Wiec po cholere mnie zapraszaliście?!
Obserwowałem forum całą noc. Bo nie potrzebuje snu, tak jak większość z was i co? I nic, śpicie, zajebistym, kamiennym snem, nawet w Astralu większość z was jest nieświadoma!
Forum na którym się znajduję indukuje, pewne zachowanie... nie mam pojęcia dlaczego, tak tu wieje chłodem. Byłem na innych forach i nadal jestem i jest super! Cieplutko, fajniutko, tyle tam MIŁOŚCI... wracam do nich nic tu po mnie! Idę tam gdzie jest dużo MIŁOŚCI.
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych