Dojdz do tego co on, napisz ksiazke i badz przy tym soba, a nie sie wpier.... : )
Egoizm przychodzi czesto z chwila zazdrosci...
@w00t
Bo czasami czyjes zycie nabiera sensu i przewraca sie do gory nogami.
Otwiera sie nowy swiat...
![;]](https://www.paranormalne.pl/public/style_emoticons/default/smile5.gif)
Napisano 27.05.2007 - 22:40
Napisano 27.05.2007 - 22:52
Napisano 27.05.2007 - 23:04
Napisano 27.05.2007 - 23:23
Napisano 27.05.2007 - 23:32
Napisano 28.05.2007 - 08:17
"porady ogólno dostepne w sieci" - można w****ć do śmieci.
Rozwalił mnie na przykład te "26 sposobów na obe" - żaden nie jest dobry. Takie porady możecie sobie wsadzić wiecie gdzie.
Napisano 28.05.2007 - 10:30
Napisano 28.05.2007 - 10:58
Napisano 28.05.2007 - 11:08
Astral nie rozwija bo nie mam nam zyjącym tutaj do zaoferowania. Co możesz zaoferować bytom: wiedzę, jedzenie, czy energię z której nas tak chętnie rabują. Nikt nie zdobędzie mądrości życiowej pytając o nie, bo oni już dawno zapomnieli.
Napisano 28.05.2007 - 11:26
• Superinteligencja IN posiadają inteligencję daleko przewyższającą obserwatora – homo sapience. Są istotami ludzkimi, znajdującymi się na wyższym poziomie ewolucji. Zrozumienie ich postępowania jest poza zasięgiem ograniczonego umysłu obserwatora. Ten, operując pojęciami czasoprzestrzennymi, nic jest w stanie ogarnąć wielkości IN, jego rozum jest zamknięty w wąskich ramach pojęć i zjawisk. IN używają do komunikowania się z obserwatorem najczęściej przekazów opartych na myślo – emocjach i hologramie. Jednak gdy obserwator okazuje niezrozumienie, wówczas przekaz jest werbalny. Preferują komunikacją niewerbalną, gdyż słowna jest silnie ograniczona i zawsze niesie ze sobą zniekształcenie przekazu. W początkowych etapach nauki komunikacji niewerbalnej obserwator wykazuje silną ignorancją. Niekiedy ma trudności ze zrozumieniem przekazu opartego na uczuciach i obrazach. Przykład: Subiektywna relacja obserwatora. Stoję zawieszony w Ciemnej Nicości. Czując za plecami Niefizycznego Przyjaciela, mówię na głos: – Przyjacielu, dlaczego nie mogę za Wami pójść, znaleźć się Tam, gdzie Wy odchodzicie? Gdzieś na pewno macie swoją BAZĘ. Bardzo proszę, wytłumacz mi to słowami, bo początkuję w komunikacji niewerbalnej. Ledwo kończę wypowiadać ostatnie słowa, gdy nagle Przyjaciel wychodzi zza moich pleców, ujmuje mnie pod bok, przekręca o 180° i pokazuje duży, telewizyjny ekran. Operując pilotem włącza pierwszy kanał. Tak, to jest mi znane, to OP. Niefizyczny Przyjaciel przełącza na drugi program. To też znam, to OSPUO. Po chwili naciska trzeci guzik. Podchodzimy bliżej ekranu. Widzę, jak mój OSPUO się kończy. Gwałtownie narasta we mnie podniecenie. WW oznajmia mi, że właśnie przenoszą, część swojej świadomości w stronę BAZY Niefizycznych Przyjaciół. Tak się cieszę! W końcu mi się uda dotrzeć do Nich! Nagle obraz na ekranie zaczyna śnieżyć... Rozumiesz pyta przyjaciel. Tak, nie potrafię się dostroić... Odpowiadam smutny. "
Napisano 28.05.2007 - 11:59
Napisano 28.05.2007 - 12:45
Napisano 28.05.2007 - 12:50
Napisano 28.05.2007 - 15:48
Z tego co widze to masz małe pojecie w tym temacie... ale jesli uwazasz ze posiadasz sporą wiedze to zapraszam cie jako Administrator na forum http://oobe.pl gdzie bedziesz mógł sie wykazac.
ps. Mam pytanie do ciebie... czemu nie moge wyswietlic postow Darka w jego profilu ?????
Napisano 28.05.2007 - 19:04
Nie bardzo rozumiem Twoich aluzji. Może wskażesz mi gdzie twierdzę, że mam dużą wiedzę w tym temacie?
Profil: Opcje profilu / znajdź posty użytkownika
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych