Ja datę urodzenia wpisałem podobnie - na początku. Jednak na zdjęcie też się nie zdecydowałem. Uważam, że nie jest ważne żeby wszyscy wiedzieli jak wyglądam, musi być trochę bardziej tajemniczo. W ogóle na początku zakładałem, że będę tylko ciemnością, o której nic nie wiadomo

. No, ale się zadomowiłem i koniec, jakoś samo poszło. Co do zdjęcie to wychodzę z założenia, że jeżeli kogoś zainteresuje moja osoba to się do mnie prywatnie odezwie i prędzej, czy później przy ewentualnej sieciowej znajomości mój wizerunek ujrzy.

No, ale co do tego wieku...po prostu trzeba zachowywać się w sposób, który nikomu innemu by nie przeszkadzał - i wtedy niezależnie, czy ktoś ma 10 czy 50 lat jest traktowany z takim samym szacunkiem. Pamiętam, że niektórzy młodzi userzy na tym forum bardzo pozytywnie mnie swoim zachowaniem i stylem w jakim się wypowiadali, zaskakiwali. Oby więcej takich, którzy zachowują się na poziomie, który inni uznali by za zbyt wysoki dla swojego wieku. Oczywiście do pewnych granic. Chodzi o kulturę. I wtedy śmiało można się przyznać, że ma się 10 lat i będzie się traktowanym z dużym szacunkiem. Wystarczy tylko ten szacunek okazywać innym.