Czyli nie byli na Księżycu i poto fałszowali zdjęcia aby wygrać kosmiczny wyścig z ZSRR.
Czyli byli na Księżycu i fałszowali zdjęcia żeby ukryć obecność UFO.
Ale jak to możliwe ze byli na Księżycu, skoro są takie kwestie:
1. ówczesną technologię (moc obliczeniowa komputerów była nie większa niż współczesnych kalkulatorów),
2. efekty promieniowania słonecznego
3. rozbłyski słoneczne (tzw. solar flares)
4. mikro-meteoryty
Coś mi się nie zgadza, ale jak zwykle to ja sie czepiam, to ja jestem sceptykiem...
:
Pierwsza kwestia.Forum to nie jest ukierunkowane w calosci na pewne opinie. Co to znaczy? A no znaczy to mniej wiecej tyle, kazdy bez wzgledu na to co tutaj wpisuje moze miec WLASNE zdanie. Ba. tlumaczac teksty przekazujemy pewne informacje i na tym rola sie konczy.
JA uwazam, ze na ksiezycu nie wyladowano, co do baz mam swoja opinie o ktorej nie bede tu mowil bo to nie miejsce i pora
!Legalize! moze miec wlasne zdanie (inne badz nie), a w tym przypadku przytoczyl artykul z pewnego serwisu
ktos tam inny, moze twierdzic ze absolutnie wyladowali i stad te bazy faktycznie moga tam byc.
A wiec odnoszac sie do mojego postu (ktory zacytowales),
z gory zalozyles ze skoro dopuszczam aby inni zamieszczali tematy kompletnie z nim sprzeczne, to
pisza oni albo bzdury, albo to
forum miesza im w glowach. Nic bardziej mylnego. FORUM jest po to aby przy duzym natloku informacji
wylowic sensowne dla siebie;
a. otworzyc sie na KAZDY post i wyrobic sobie wlasna opinie; lub
b. przyjac opinie przedstawiona w jakims tam temacie; lub
c. nie zgadzac sie absolutnie z zadna.
Druga kwestia.Piszac:
Ja nie mogę! OBALAM TEORIĘ ISTNIENIA BAZ NA KSIĘŻYCU ,kTÓRE RZEKOMO WIDZIELI AMERYKAŃSCY ASTRONAUCI PONIEWAŻ ONI NIE MOGLI ICH WIDZIEC, PONIEWAZ NIGDY NIE BYLI NA KSIĘŻYCU (a dowody na to w innym temacie na forum)
brzydko mowiac prawisz bzdury. Dowody faktycznie sa w innym temacie, ale odnosza sie TYLKO do tamtego tematu. Czy ty dostrzegasz roznice pomiedzy NOWYM tematem a komentarzem do tematu?
NOWY temat traktuje najczesciej o czyms zupelnie innym, moze poruszac DOWOLNA kwestie, moze byc przemysleniem danej osoby (ktora moze upierac sie ze ma racje); moze byc artykulem z jakiegos serwisu, gdzie sa dowody, ze UFO nie istnieje; moze byc innym artykulem ze dowody sa, ale na to ze istnieje.
Natomiast komentarze wnosza do istniejacego tematu nowe fakty badz sa opiniami.
Teorii zadnej obalic fizycznie nie mozesz, mozesz ja obalic jedynie w swoim umysle, wsrod swoich pogladow. Nie musisz krzyczec do wszystkich "HALO cos sie tu nie zgadza bo dwa posty sa sprzeczne". Krzycz raczej "JA UWAZAM ze...".
NORMALNYM jest ze tematy beda sie wykluczaly a my nie stworzymy z tego forum logicznej calosci, nie damy Ci odpowiedzi na pytanie "Jak do cholery ten swiat jest zbudowany, co sie wydarzylo tam i o tej porze, itd".Ostrzezenie otrzymales nadzwyczaj slusznie, mam jeszcze tylko zastrzezenie do Dj_cinexa o ograniczenie tego typu wpisow (kolor, krzyk), ja naprawde staram sie kontrolowac wpisy i nie trzeba nawiazywac do kazdego "bezsensownego" (jak w tym przypadku ktosiuf) wpisu. A ze dj_cinex to chyba najbardziej udzielajaca sie osoba na forum (i nie mowie tu o ilosci wpisow, czy o ilosci komentarzy), a takze, ze zachowuje sie jak do tej pory bardzo przyzwoicie ostrzezenia nie otrzyma.
PS. decyzje moderatorow sa niepodwazalne, bedac na tym forum zaakceptowales warunki wstepne, jak i zgadzasz sie z regulaminem. Jesli sie nie zgadzasz to juz dzis mozemy sie pozegnac.