A ja ponowie zlekcewazone pytanie Szady. Przeciez caly ten atak to nie tylko rzecz pokazywana w TV, ale tez obserwowana przez setki tysiecy ludzi w miescie amatorskimi kamerami i na wlasne oczy. Czy tacy ludzie potwierdzaja te wersje i czemu milcza do dzisiaj ? tylko bez tekstow "bo byli zastraszani" bo raczej nikt nie uwierzy w bajeczki ze setki tysiecy ludzi milczy.
No nie wiem, mi się wydaje, że podważyć można jedynie nagrywanie ataku LIVE. Ze taśmy byly już wcześniej nakręcone i tylko odtworzone w czasie ataku. Tylko przecież to można podważyć.
Bo chyba nie sam fakt. Można spekulować czy nie bylo to "ustawione" ale wydarzeniu samemu w sobie nie sposób zaprzeczyć. Setki świadków, amatorskie zdjęcia, profesjonalne zdjęcia. Trupy, pogrzeby, lzy, szczere emocje...teksty dziennikarskie, teksty naocznych świadków, Oriana Fallaci, która pisze tekst uprzednio widząc przez swoje okno na Manhattanie skaczących z okien budynków ludzi.
Można tylko podważać materialy kręcono rzekomo live. Co sugerowaloby, że atak byl zaplanowany, obgadany czy ustawiony.