Właśnie z nudów poczytałem sobie co tam tez vkali powypisywał na swoim forum. Nie spodziewałem się, że można tak nisko upaść. Wycofał się na własną stronę i zieje tam nienawiścią na wszystko, co przeczy jego bzdurom. Tragiczne...Naprawdę nie spodziewałem się, że może tak nisko skończyć.
...ani sie wycofał, ani zieje nienawiścią tylko mówi prawdę prosto w oczy tak jak myśli i jak powino sie ją mówić, by nie skrzywiać innym oraz by siebie samego nie skrzywiać
..a czyje sa to tragiczne są bzdury oraz czyje skończenie, czy omawianego tam czy też omawiającego tam,.. to pozostawiam czytelnikom oni potrafią sami prawdziwie rozsądzić
... i dodam aquila, że nie uchronią cię przed prawdą o tobie, nawet tego typu zabezpieczenia,.. nakładane na siebie choćby tylko z "nudów"
Ale mimo wszystko można to skomantować z humorem. Na przykład tak:
"
..w sumie musisz wyglądać dosyć humorystycznie, by nie rzecz dosyć komicznie, z tym na sobie czy tylko na głowie
ps. .. tak już czysto formalnie, z okazji powrotu z banicji...
..nie dość, że wybanowali mnie wbrew regulaminowi, jedynie przy jednym aktywnym ostrzeżeniu, to jeszcze obcięli mi 10 z 12 plusów, które miałem przed wybanowaniem, pisząc przy tym, że tną jedynie 50 % z nich, ... ale czegóż chcieć i wymagać, "... taki kram, jaki kramu pan..."
... i zapewne, teraz dodatkowo "chcom" bym za ich, mi amnestię, na ich nieregulaminowe działania wobec mnie, im uniżenie dziękował, do tego najlepiej na kolanach....i oni przy tym [sobie] twierdzą, że oni tutaj jedynie demaskują nwo
..po prawdzie,... to "...świat wcale nie jest inny niż myslisz,..jest on dokładnie taki sam, jak myślisz ..."