Ja was proszę, nie chce mi się wierzyć w istanienie takiej bazy, w takiej formie. Być może jest tam jakiś tajny kompleks, może nawet służyć do jakichś badań. Co mnie nie może przekonać o rezydowaniu "szaraków" w jej podziemiach. Wszystkie zdjęcia to fake'i, do tego chyba w części 3 tlumaczenia tekstu jest coś o karmieniu embrionów...
"Według Thomasa, obcy obojnaczy reproduktor jest zdolny do partenogenezy (dzieworództwo). W Dulce powszechną formą reprodukcji jest wielozarodkowość. Każdy embrion może i dzieli się na 6 do 9 indywidualnych tworów (rodzeństw). Niezbędny środek odżywczy dla rozwijających się tworów zwykle zawiera olazmę, deoxyhemoglobinę, albuminy, lizozymy, kationy, owodniowy płyn. Termin "gen" jest używany aby opisać całość unikalnych chromosomów szczególnego organizmu, w odróżnieniu od genotypu, który jest informacją zawartą wewnątrz tych chromosomów. Ludzkie geny są przypisywane do określonych chromosomów. To jest ambitny projekt, który zajmie lata i pochłonie wiele mocy obliczeniowej współczesnych komputerów."
Co to jest olazma, chyba że chodziło o plazmę

śmieszy mnie karmienie plazmą - poza tajemniczą nazwą - wiecie co to jest ?
z WIKI:
"Plazma - silnie zjonizowany gaz, występują w niej neutralne cząsteczki, zjonizowane atomy oraz elektrony, jednak cała objętość zajmowana przez plazmę z "globalnego" punktu widzenia jest elektrycznie obojętna. Uważa się ją za czwarty stan skupienia materii. Plazma przewodzi prąd elektryczny, a jej opór elektryczny, inaczej niż w przypadku metali, maleje ze wzrostem jej temperatury.
...
Ze względu na temperaturę, plazmę dzieli się na:
plazmę zimną (4000 - 30000 K) wytwarzaną w plazmotronach,
plazmę gorącą (30000 K i wyżej) występującą we wnętrzu gwiazd lub podczas wybuchów jądrowych.
"
I tyle wystarczy: 4000 kelvin = 3 726.85 degrees Celsius ... niezłe

może zjemy papki która wyparowała 3600 stopni celsjusza temu?
...Albuminy...
Albumina – białko rozpuszczalne w wodzie, obecne w osoczu krwi, produkowane przez wątrobę. Jest głównym białkiem występującym w osoczu, stanowi 60% wszystkich zawartych w nim białek. Można je znaleźć również w mleku i białku jaja kurzego. Charakteryzują się około 20-dniowym okresem półtrwania.
...Lizozymy...
Przeczytajcie w wiki, nie będę wklejał, Fajny związek, ale po co on w pokarmie dla embrionu?
...Kationy...
W sumie dziś rano i wczoraj na kolację piłem wodę mineralną. Poza Kationami były też Aniony w niej... Może powinienem zacząć się niepokoić
Powiem więcej, badania nad ludzkim genomem zakończyły się, to znaczy "zdekodowano go" już w 2005 roku, badania trwały 15 lat. Więcej ...
http://pl.wikipedia....udzkiego_genomuChciałbym zobaczyć te 30 zdjęć, może one nie są fałszywe, bo wszystkie inne przypominają jakieś kopalnie, parkingi podziemne czy rendery z gier video.
Nie ma dowodów, jest dyskusja o czymś wyssanym z palca i traktowanie tego jak 100% rzeczywistości.