Skocz do zawartości

Zdjęcie

Znajdź implant UFO w swojej własnej nodze

chipowanie znakowanie ludzi obecność ufo wzięcie ufo implant implant w nodze Jan Pająk

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
126 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Implant w nodze - metoda Jana Pająka (10 użytkowników oddało głos)

Czy stwierdzasz u siebie poszlaki obecności implantu, szukając podług wskazówek dr inż. Jana Pająka?

1. Tak, wyczuwam ubytek mięsniowy i widzę bliznę (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

2. Nie wiem, wyczuwam ubytek mięśniowy, nie widzę blizny (0 głosów [0.00%])

3. Nie wiem, nie wyczuwam ubytku mięśniowego, widzę bliznę (0 głosów [0.00%])

4. Głosowano Nie, nie wyczuwam ubytku mięśniowego, nie widzę blizny (10 głosów [100.00%] - Zobacz)

Procent z głosów: 100.00%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

tatik.
  • Tematów: 291
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ciekawa sprawa z tymi implantami :)  Wyprawiłem dzieci do szkoły i zaraz zabiorę się za szukanie blizn po implantach u mojej żony.Jeśli nie odezwę się do wieczora do znaczy że nie była zadowolona z tak wczesnej pobudki w celu obdukcji (nawet w imię nauki :mrgreen:  )
  • 0

limonka.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Choć blizny u siebie jeszcze nie znalazłam żadnej, to bardziej zastanowił mnie fakt, iż obudziłam się dziś z bólem głowy we wskazanym miejscu:

"migrena jaka u niektórych ludzi zaczyna się po każdym uprowadzeniu na innym z implantów, zlokalizowanym pod lewą skronią."

a ja zwalałam winę na zmianę pogody (która jednak ma się nie zmienić, hmm). Czyli byłam wzięta, jessss 8) (buahhaa)

"Co gorsze, podczas owych uprowadzen najprawdopodobniej jesteś nie tylko rabowany, ale także gwałcony."

jakoś nie czuję się zgwałcona ;D
  • 0

apo5.
  • Tematów: 3
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Tia, sprytnie to sobie pająk wymyslił. Biorącpod uwagę ze srednia wieku ludzi przebywających na forum to okolo 16-18 lat i kazdy z nas w dziecinstwie przypieprzył piszczelem w coś (cokolwiek) i napewno jest niewielka ilośc osob ktora blizn nie ma na nogach - teraz tylko wystarczy powiedziec ze implanty są organiczne i nie do wykrycia i baja gotowa.
  • 0

Caroliniett.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mnie również często atakuje ból w lewej skroni.Dodatkowo silne pulsowania.Zdarza się,że ból pojawia się,gdy sięgam po informacje o takich zjawiskach...jak tu w temacie,ale to pewnie zbieg okoliczności.W wieku 9,10 lat miałam robioną tomografię głowy.Oto co mi wyszło: ,,w czasie HV ujawnia się pewna asymetria półkulowa....w okolicy czołowej lewej'' Co do tzw.implantu ufo...to sprawdzałam czy mam go w swojej lewej nodze,ale nic nie znalazłam!!:))
  • 0

Code Breaker.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Teorie pana Pająka są bardzo wiarygodne.. ((ironia))
  • 0

Astro1004.
  • Tematów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Śmiałem się z tego,tak jak z jego pozostałych teorii,dopóki nie przypomniałem sobie ,że sam mam na prawej piszczeli taki mały ubytek.Bardziej prawdopodobne wg mnie jest jednak,że jest to po prostu naturalne niż że "UFOnauci":D mi coś wszczepili.
  • 0

real.
  • Tematów: 3
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

Ja mam takie  znamie  jak sie konczy lewa brew koło oka :) i do tego zauwazylem juz ze duzo ludzi ma podobnie :) ciekawe.----http://gwiazdy.com.pl/component/content/article/4416-CO%20ZDRADZAJ%C4%84%20ZNAMIONA

Użytkownik real edytował ten post 31.12.2012 - 15:34

• 1

Yar.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Fakt że od zawsze mam coś takiego na piszczelu prawej nogi, takie okrągłe ciemnofioletowe znamię o średnicy 7mm (właśnie zmierzyłem :), zgrubienie na skórze. Co ciekawe, mój kolega na studiach miał dokładnie takie samo w tym samym miejscu. Nie łączyły nas żadne więzy rodzinne.
Czy to znamię od gości z kosmosu? Nie wiem.

Co do śmiania się z Pająka... zastanawia mnie taka potrzeba by się z kogoś pośmiać.. po co? Żeby na forum przed kolegami wyjść na kogoś "rozsądnego" i "trzeźwo myślącego"? Dla swoistej równowagi przy zajmowaniu się tematem UFO, który nas chwilami przeraża?
Pamiętajmy: nasz stan wiedzy jest niziutki. Nie możemy decydować, co jest możliwe a co nie.
  • 1

Aracz.

Armata to broń popularna

Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Wy w to wierzycie? Jeśli UFO'nauci już tu są, to by nas albo zaje**li, total kontrolowali lub by się ukazali. Ten ubytek to prawdopodobnie miejsce, za które doktorzy podnoszą niemowlę i trzymając za nie lekko klepią dziecko w plecy, by zaczęło oddychać. Jest to też możliwe że to naturalny ubytek polegający na rozejściu się kości( takie że macie kość i nagle takie () ) i tam też jest słabszy mięsień.

Kolejne argumenty:
Bramka wykrywająca metale nie pipa gdy przechodzisz bez żelastwa.
Podczas rentgena nogi nic dziwnego tam nie widać.

Użytkownik Aracz edytował ten post 08.02.2013 - 19:06

• 0

tunek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Część F:

"
# 5. Spora proporcja męskich UFOnautów faktycznie jest impotentami i aby odbywać stosunki seksualne, w swoich penisach muszą nosić specjalne struktury usztywniające
"

i wszystko w temacie pana Pająka...
  • 0

Aracz.

Armata to broń popularna

Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Po za tym, ludzie są za brzydcy by ich ufonałci chendorzyli :lol . Bo weźcie, ludzie się też rozwiną do takiego poziomu więc pomyślcie, ludzie z przyszłości będą pie***lić robaki?
  • 0

tunek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

hmmm nie wytrzymałem i sprawdziłem 27cm i blizna u mnie jest dokładnie w opisanym miejscu... ciekawe...
  • 0

kurado.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja raczej nie mam ale mam ciekawą okrągłą bliznę między żebrami ^^
  • 0

qwerty///.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A mi jakieś 2 miesiące temu na plecach pojawiły się 3 dosyć duże blizny ,a nie miałem żadnego wypadku ani nic :/ Troche dziwne...
  • 0

Kardamon.
  • Tematów: 7
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

A mi jakieś 2 miesiące temu na plecach pojawiły się 3 dosyć duże blizny ,a nie miałem żadnego wypadku ani nic :/ Troche dziwne...

Masz dziewczynę?
  • 0

Inne tematy z jednym lub większą liczbą słów kluczowych: chipowanie, znakowanie ludzi, obecność ufo, wzięcie ufo, implant, implant w nodze, Jan Pająk

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych