NieMasz dziewczynę?
A mi jakieś 2 miesiące temu na plecach pojawiły się 3 dosyć duże blizny ,a nie miałem żadnego wypadku ani nicTroche dziwne...
Napisano 17.02.2013 - 10:16
NieMasz dziewczynę?
A mi jakieś 2 miesiące temu na plecach pojawiły się 3 dosyć duże blizny ,a nie miałem żadnego wypadku ani nicTroche dziwne...
Napisano 17.02.2013 - 12:06
Użytkownik Yoh edytował ten post 17.02.2013 - 13:18
Napisano 17.02.2013 - 12:37
Napisano 17.02.2013 - 18:30
Napisano 17.02.2013 - 18:44
Napisano 17.02.2013 - 20:14
sugerujesz, że gwałci również wszystko co ze statku kosmicznego nie ucieka ?Może jesteś z tych co wszczepiają implanty a nie je noszą
Ją wglębień znalazłem z 10 ale żadnego w pobliżu podawanego miejsca.
Napisano 17.02.2013 - 22:52
Napisano 18.02.2013 - 09:48
Wiadomo stąd, że Pająk tak twierdzi. Swoje zdanie na temat jego jakże wymyślnych teorii już wyraziłem w poprzedniej wiadomości. Tak jak wspomniał apo5, wystarczy powiedzieć, iż implanty są organiczne.Zastanawia mnie, czemu akurat wybrali nogę, bądź co bądż jedno z bardziej podatnmych na urazy miejsc.
I kwestia tego, jak to wykryć? skoro na zdjęciu RTG nie widać, może widać na rezonansie, albo tomografii? ewentualnie na USG? A jeśli nie można wykryć żadną metodą, to skąd wiadomo, że tak jest? Czy dr House może to sobie z nogi wydłubał i nagle ozdrowiał i przestał kuleć?
Cytując...Na początku się roześmiałam z tego tematu... ale tak z ciekawości pogładziłam ręką po piszczeli i znalazłam wgłębienie w tym miejscu około 30 cm od kostki. Pamiętam jednak, że kiedyś wyrżnęłam się na rowerze i uszkodziłam prawą piszczel. Może to dlatego mam tam identyczną bliznę jak na zdjęciu? Takie małe wgłębienie.. prawie niewidoczne...
Tak czy inaczej podchodzę do tego bardzo sceptycznie.
Znajduje się ona w odległości około 27.5 cm od podłogi (z dokładnością do około 3 cm). Mężczyzni typowo mają ją na prawym boku swojej prawej nogi, zaś kobiety na lewem boku ich lewej nogi.
Użytkownik Yoh edytował ten post 18.02.2013 - 09:48
Napisano 18.02.2013 - 13:51
Podoba mi się Twoje zdanieWiadomo stąd, że Pająk tak twierdzi. Swoje zdanie na temat jego jakże wymyślnych teorii już wyraziłem w poprzedniej wiadomości. Tak jak wspomniał apo5, wystarczy powiedzieć, iż implanty są organiczne.
Napisano 18.02.2013 - 14:44
Cóż, dzięki.Podoba mi się Twoje zdanieWiadomo stąd, że Pająk tak twierdzi. Swoje zdanie na temat jego jakże wymyślnych teorii już wyraziłem w poprzedniej wiadomości. Tak jak wspomniał apo5, wystarczy powiedzieć, iż implanty są organiczne.
Co do "organicznych implantów" - komórki nowotworowe też są organiczne, a jakoś wychodzą w badaniachPoza tym implant, jaki by nie był, jako ciało obce albo został by zaatarowany przez system immunologiczny, co wyszło by w zwykłych badaniach krwi, albo by się otorbił, a wtedy byłby już doskonale widoczny w RTG, czy MRI
Użytkownik Yoh edytował ten post 18.02.2013 - 14:45
Napisano 18.02.2013 - 15:01
Masz rację, taki argument byłby mocno debilny, ponieważ nasze poparte są jakąś tam wiedzą, natomisat "argumenty" strony przeciwnej poparte są jedynie ignoracją lub naiwną wiarą. Oby tylko naiwną.Mimo to, zawsze znajdzie się jakiś debilny kontr-argument, który zaprzeczy temu co napisałeś. Przykładem może być chociażby stwierdzenie, że konstrukcja implantu jest zbyt mocno zaawansowana technologicznie, a żeby zostać wykrytym za pomocą jakiegokolwiek sprzętu, jakim na chwilę obecną dysponujemy.
Napisano 18.02.2013 - 15:38
Vortal Rzeczy Paranormalnych →
Teorie Konspiracyjne →
Tajne Projekty →
Brain hacking - tajny Polski projektAutor: AnonPoland , 20.01.2021 ![]() |
|
![]()
|
||
Vortal Rzeczy Paranormalnych →
Człowiek i Planeta →
Bieżące Wydarzenia →
"Microchip obowiązkowy dla wszystkich dzieci w Europie od maja 2014"Autor: Mike , 23.01.2014 ![]() |
|
![]()
|
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych