Skocz do zawartości

Zdjęcie

Sekret

• Please log in to reply
347 replies to this topic

Azure.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Kilka założeń tego sekretu zawiera magia Chaosu oraz Huna. :)
I to już kopę lat temu odkryte.
  • 0

apo5.
  • Tematów: 3
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

I działa :)
  • 0

MałoLat.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jak mi starczy czasu to wrzucę na jakiś serwer film "sekret" :)

edit:

Sprawdza się :) Mój kumpel wygral playstation3, a ja mam nowego kompa.

Użytkownik MałoLat edytował ten post 11.03.2008 - 22:22

• 0

Wyspa.
  • Tematów: 14
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

spalmy "the secret" :) to zło wcielone x| - materializm jest najlepszą drogą do złotego cielca :o >/
  • 0

Tacita.

Ukryty wymiar

• Tematów: 53
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Tak właśnie patrzę i się dziwię. Wszędzie tylko materializm. A co z prawdziwymi marzeniami? Kto będzie zmieniał świat? ....
  • 0

Wyspa.
  • Tematów: 14
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

widocznie ludzi juz nie obchodzi Bóg a ile mają w portfelu i jak miec jeszcze więcej : P
  • 0

MałoLat.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A kto powiedział że używa się sekretu tylko do rzeczy materialnych? Jak chcesz zmieniać świat to możesz sobie wyobrazić że bezdomny mężczyzna mieszkający na ulicy od 10 lat wreszcie znalazł swój dom. Jak masz szanse coś zmieniać większość ludzi zaczyna od zmieniania siebie i swojego otoczenia. Przemyślcie zanim coś napiszecie...
  • 0

rewolucjonalista.
  • Tematów: 28
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Tak właśnie patrzę i się dziwię. Wszędzie tylko materializm. A co z prawdziwymi marzeniami? Kto będzie zmieniał świat? ....

Każdy zmienia świat na swój sposób. Więc nie możemy im narzucić o czym mają marzyc.. Każdy chce pieniędzy bo będzie kimś, i poradzi sobie w tych czasach.
  • 0

Głodomoor.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Gdy to wszystko czytam nachodzi mi na myśl Korea, dokładniej północna. Przyznam że zainteresował mnie ten kraj i poczytałem trochę.

Ludzie tam wierzą że wszędzie na świecie jest tak beznadziejnie, jak w rzeczywistości jest u nich (głód, choroby, wszyscy kontrolują wszystkich), ale tym samym wierzą że to oni są mocarstwem ziemskim i że to im żyje się najlepiej (wszystko dzięki praniu mózgów jeszcze w wieku nawet 3 lat!).
W tym wypadku rodzą się (przynajmniej mi), w dużej ilości, pytania.
Sokoro myśli mają tę moc to...
  • 0

luntek_król_internetu.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Od dziś zaczynam stosować Sekret pierwsze życzenie nagrać płytę,drugie znaleźć fajną dziewczynę :)
  • 0

Glowa.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Musisz też pamiętać, że wszechświat lubi szybkość – kiedy masz szansę zrobienia czegoś – zrób to – albowiem druga taka okazja może się już nie przytrafić.

podświadomie czy świadomie myślisz negatywnie i dlatego przyciągasz negatywne sytuacje.

„Człowiek staje się tym, o czym myśli” – Morris E. Goodman.

wysyłamy myśli. A wszechświat reaguje – reaguje wojną, przemocą, chorobami.

Nie wystarczy chcieć – trzeba marzyć, wyobrażać sobie co będzie, gdy już osiągniemy cel.

Marzmy i cieszmy się, bądźmy szczęśliwi
  • 0

rewolucjonalista.
  • Tematów: 28
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

ja myślę negatywnie i najwyżej zostanę nikim.. Sekret działa przez chwilę, lub w ogóle nie działa a reszta rzeczy jest zbiegiem okoliczności.. Teraz przedstawię przykład:

Osoba X - (Nasz bohater)
Miejsce - (Dom, Szkoła)

Jutro Osoba X będzie pisała sprawdzian, trochę się uczyła, lecz się pomyliła w zadaniach lub źle napisała, wie o sekrecie i w jej przypadku ciągle się sprawdzało, miała silną wolę, i inne rzeczy aby wierzyć w to. Powiedziała se "chce dostać pozytywną ocenę" i ciągle to powtarzając, przychodzi ten dzień i pani oddaje sprawdziany i mówi oceny. Numer 12 osoba X dostała ocenę niedostateczną.. Sekret nie nadaję się do szkoły i innych tych rzeczach, sekret jest ograniczony, później moim zdaniem, jeżeli tą szansę się dostanie, sam się nauczyć, i zaliczyć niż wieżyc w jakiś sekret.
  • 0

wieslawo.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

źle rozumiesz to, sekret nie polega na tym by troszkę zrobić i myśleć, lub nic nie zrobić i tylko myśleć i marzyć, a na tym by marzyć myśleć i robić, próbować, nie marnować szans, starać się i wierzyć w końcowy sukces. Aż tyle i tylko tyle, nikt za nas nic nie zrobi, ale może pomóc nam dojść do rozdroży, dla mnie zwanych zbiegami okoliczności, podczas którym w zależności od tego jak myślimy, coś na pchnie na tą dobrą drogę lub tą drogę złą.
  • 0

ke6gophe.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

stosuje sekret od momentu pojawienia sie filmu i nic :/

ktoś tam na poprzedniej stronie pisał o tym, że ten cały autor tego filmu na duże sumy oszukał występujących w nich ludzi.
Na innym forum czytałem, że to prawda.
więc.....
  • 0

roberto5455.
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

heh. juz raz pisałem że sekret działa i dzisaij kolejny niewiarygodny n ato dowód.bylismy z mama na otwarciu hipermarketu. tłok i wogóle no ale ok. stoimy w kolejce i naglw zonk.nie ma portwela. szukamy wszedzie,niema. w portwelu prawi 1000zł wszystkie dokumenty, karty kredytowe. ogólnie masakra. przez całą droge do domu moja mama płakała a ja prosiłem (wcale nie Boga tylko tak) żeby portwel sie znalazł. wracamy do domu a portwel lezy na stole. niby normalne, ale jednak niedkońa. moja mama od 38 lat nigdy nie zostawiła portwela, a co lepsze widziałem na własne oczy jak go wkładała do torebki. specjalnie sie po to jeszcze wracała. <LOL>
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych