Skocz do zawartości

Zdjęcie

2007-2012 Wizje Szamana

• Please log in to reply
268 replies to this topic

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Skoro jesteśmy w temacie wizji dotyczących lat 2007-2012 to
przeczytajcie co nam serwuje "niedoceniany" ;) przez wielu serwis przepowiednie.pl na temat roku 2010 i 2012.

Rok 2010

Według nas ten rok będzie rokiem bardzo tragicznym dla mieszkańców Ziemi. W tym roku (2010) nastąpi cała seria erupcji wulkanów. Zwłaszcza tych niby uśpionych. Poza tym. Około 10. dni temu, czyli około 25. stycznia 2008 rozpoczęliśmy proces „wyłączenia maszyn” we wnętrzu Ziemi. To będzie oznaczać spowolnienie obrotu wokół własnej osi.
Tu należy się małe wyjaśnienie naszym czytelnikom i wszystkim innym zainteresowanym. Nie piszemy (jeszcze) w naszym serwisie przepowiedni we właściwej formie, czyli w formie ostrzeżeń i przestróg dlatego że taka forma przekazu spowodowałaby już teraz niekontrolowany i przyśpieszony bieg wydarzeń ukierunkowanych na zwiększoną ilość ciężkich trzęsień ziemi, wybuchów wulkanów, wahań pozycji planety oraz zderzeń z nie odkrytymi obiektami kosmicznymi – a właściwie z nowo utworzonymi. Ten ostatni obiekt był przez nas utworzony w celu przestrogi. Jednak postawa Ludzi ukierunkowana na zysk niejako przymusza nas do tego abyśmy rozpoczęli taki cykl przepowiedni. A to na pewno nie będzie przyjemne dla nikogo mieszkającego na tej planecie. I jeszcze jedno.

Ostrzegamy wszystkie państwa chcące sterować pogodą za pomocą różnych chemicznych procesów, że taka forma kontroli pogody, a nawet sam zamiar będzie powodować reakcję polegającą na nękaniu danego społeczeństwa wszelkiego rodzaju klęskami i kataklizmami. To samo dotyczy wszystkich którzy chcą eksperymentować z bronią niekonwencjonalną oraz z różnego rodzaju rakietami dalekiego i bliskiego zasięgu.

Rok 2012

Rok 2012 będzie rokiem w którym wydarzą się między innymi:
- trzęsienie ziemi w Meksyku;
- zagłada jednej wyspy w Oceanii;
- wprowadzenie stanu wyjątkowego w Wenezueli;
- silne trzęsienia ziemi w Japonii;
- utworzenie nowego państwa;
- dwie katastrofy zderzeniowe samolotów pasażerskich;
- awaria urządzeń na stacji orbitalnej;
- potężne erupcje wulkanów;
- śmierć ważnego duchownego;
- rozruchy w Chinach;
- powódź w Chinach;
- anomalie pogodowe w Indonezji;
- wielkie podwodne trzęsienie ziemi;
- przelot w pobliżu Ziemi nieznanego obiektu kosmicznego długości około 2 km;
- awarie w zakładach zbrojeniowych i chemicznych;
- dwa zamachy stanu;
- dwa zamachy na ważne osoby w Rosji;
- śmierć premiera Indii;
- narodziny konia z dwiema głowami;
Co do samego końca roku 2012 to w grudniu 2012 dojdzie do katastrofy lotniczej oraz zwiększonej liczby obeserwacji UFO. W tym miesiącu wystąpi też duża powódź i silne mrozy w północnej i wschodniej Europie i północnej Azji.

PS.Paradoksalnie rok 2010 zapowiada się dużo gorzej(tragiczniej) niż apokaliptyczny rok 2012.Wszystko to brzmi bardzo enigmatycznie ale
z pewnością "coś" spektakularnego się wydarzy ale jak na razie nikt nie potrafi sprecyzować co takiego nas czeka ani kiedy to nastąpi.
  • 0

Halloween.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Takie pisanie, że coś się stanie, ale nie wiadomo dokładnie kiedy, jest nic nie warte, bo to bez tych przepowiedni/przypuszczeń/domysłów etc. jesteśmy sami w stanie to osądzić.
  • 0

Śledziu.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wracając do tego tematu to 2 kolejne szamańskie wizje zaczynają sie spelniac,chodzi mi przede wszystkim o punkt :Kryzys ekonomiczny w USA oraz Publiczne potwierdzenie istnienia obcych.Do pierwszego punktu jestem skłonny przyczepić cenę za baryłkę ropy,w jakimś stopniu można uznać to za pewien kryzys ekonomiczny,co do 2 punktu to chodzi mi przede wszystkim o to słynna konferencje która odbyła sie przed paroma dniami..dowody w internecie i innych mediach maja zostać przekazane za miesiąc od konferencji,wiec sami sie przekonamy.Pozostało jeszcze pól roku tak wiec reszta punktów może zostać zrealizowana.
  • 0

Yaku.
  • Tematów: 10
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To juz lepiej popelnic samobojstwo
  • 0

Glowa3.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czy ja wiem, na 2007 r. te przepowiednie nie do końca się sprawdziły, w kolejnych latach będzie podobnie :)

Sily spoza ziemi laduja i pomagaja ludziom

HURAAAA!!! :D
  • 0

Aidil.

Są ci co wstają z łózka, i ci co ewentualnie wstają z kolan.

• Tematów: 89
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

aaaaaaa przeżyłam już kilka takich końców świata.
Takie - wulkany wybuchały i będą wybuchały.
Trzęsienia są i będą - specyfika danego terytorium.
Każda z tych wizyjnych przepowiedni można zracjonalizować lub popaść w psychozę.
  • 0

Yaku.
  • Tematów: 10
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Takie przepowiednie czasami sie sprawdzaja ale moim zdaniem to nie dzielo przypadku.Jezeli tak ma wygladac swiat w tak niedalekiej przyszlosci to lepiej skonczyc z tym zywotem tylko nigdy nie mamy pewnosci 100% ze te przepowiednie sie sprawdza.

1.Obydwie cywilizacje ktore zakonczyly istnienie wlasnego kalendarza na rok 2012 nie wydaja sie to tak przypadkowe wiem o tym choc mialem wtedy 3 lata ze 2000 roku miala wydarzyc sie podobna tragedia czyli apokalipsa poniewaz moja ciocia bardzo obawiala sie tego roku [od razu mowie ze to zwykla osoba aby ktos nie myslal ze jest jakims medium itp] tak sie nie stalo nawiazujac jednak do roku 2012 aby nie odbiegac od tematu wskazowek moze byc o wiele wiecej niz niektorzy sadza trzeba je tylko odkryc.

2.Zawsze warto sie przygotowac do tego roku i moim zdaniem grupa najznamienitszych archeologow wraz z ekipa badawcza powinni stworzyc specjalna grupe szukania informacji apokalipsy na rok 2012 moze to brzmi absurdalnie ale zawsze warto odkryc jeszcze cos co byc moze badacze przeoczyli i w tym celu wyslac taka grupe na tereny dawnej cywilizacji majow oraz oczywiscie do Egiptu.

3.Jezeli w biblii rowniez znajduje sie wzmianka o apokalipsie na owy 2012 rok brzmi to najbardziej autentycznie ze wszystkich jak dotad zgromadzonych faktow.

4.Zastanaiwam sie ciagle jednak nad pewna sprawa jezeli powstala Ziemia i w takim tempie ta planeta potrafila[mowa o latach naszej ery] sie rozwinac to jednak czy bylby sens jej konca wydaje sie ze tak.Zycie ludzkie przeciez nieustannie dazy do jednego celu jakim jest smierc wiec jednak ma to jakis sens.

5.Co do kary na ludzkosc to jednak jezeli bog faktycznie istnieje to na pewno zauwazyl ze teraz na Ziemi jest lepiej i ta planeta ma szanse aby zagoscil na niej pokoj pomijajac irakijczykow itp bo oni sa nienormalni jednak to tez ludzie.Ale tak na powaznie to jednak ludzie twierdza ze kiedys bylo lepiej a jest to absurdalnym bledem poniewaz czy wojna 1 swiatowa oraz druga czy czasy komunizmu, mur berlinski czy stalowa kurtyna we wschodniej czesci europy to byly lepsze czasy mi sie tak nie wydaje ludzkosc przez ta wojne i czasy komunizmu wiele sie nauczyla i wyciagnela wnisoki czy jednak warto sie zabijac niektorzy jak amerykanie i irakijczycy zabijaja sie o rope co jest chore ale jednak trzeba zauwazyc ze to wlasnie teraz nastaly czasy pokoju moze nadal nie calkowitego ale jednak majacego szanse rozwiniecia sie.

6.Najbardziej znaczacym panstwem jest pewnie USA i teraz jest pytanie a wlasciwie gotowa odpowiedz i jedno imie i jedno nazwisko.BARAK OBAMA moim zdaniem to prezydent przyszlosci ktory ma szanse na wzmocnienie globalnego pokoju.W Stanach panuje tzw.System Prezydencki wiec ten czlowiek moze przyczynic sie do zjednoczenia ludzkosci w sposob niebywaly jezeli faktycznie okarze sie tym kim jest.NO i jezeli nie bedzie takim debilem jak ten BUSH ktory wiecznie chce wojen.Byc moze Obama stanie sie przez swe czyny czlowiekiem pokroju Martina Luthera
Kinga czlowieka ktorego nie musze wam przedstawiac.Najgorsze jest jednak zagrozenie ze strony tych mongolow z Iraku czyli calej szajki azjatyckich terrorystow.Obama bedzie musial miec solidna ochrone ale z historii USA wiemy jak to bywalo.

7.Jest jeszcze sprawa Rojsan i Chin.Ci pierwszi jednak nadal tocza ta zimna wojne z USA w duzo mniejszym stopniu niz kiedys ale nie oklamujmu y sie natomiast Chiny to nie narod pokojowy o czym mozemy sie przekonac z ich historii oraz dazen tybetu do uzyskania niepodleglosci ktore sa krwawo powstrzymywane podobnie jak za czasow polskiego komunizmu.3 wojna swiatowa mozliwe wlaczjc w to jeszcze USA i konflikto gotowy.Powod zyskanie swiadomosci ze jestesmy lepsi mam nadzieje ze ludzkosc juz z tego wyrosla.

8.WIRUSY I WIRUSY NIGDY NIE PRZESTANA NAS NEKAC.

Oczywiscie to w wiekszosci tylko moje hipotezy i marzenia o pokoju ale mam nadzieje ze podobnie jak ja wierzycie ze rok 2012 bedzie jednak zwiastowal nie tragedie a nowy porzadek ktory zaowocuje poczatek globalnego pokoju.
  • 0

Avion.
  • Tematów: 18
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie no seryjnie wizja przyszłości jest tak straszna, że najlepiej już teraz się w ziemi zakopać.
2 km obiekt? Fajnie, tylko oby w nas nie uderzył. Ufoludki przylecą oglądać nas jak w jakimś ZOO. Będzie śmiesznie. Co do powodzi (a będzie ona dłuuuga) to trzeba nauczyć się pływać (a ja nie umiem :o ). No i będzie wojna stawiam na połowę 2010r. Żadna tam ze mnie wizjonerka ale kilka wizji sie miało. Oczywiście nie dam sobie za nie głowy uciąć. :mrgreen:
  • 0

#99 Gość_Rishro

Gość_Rishro.
  • Tematów: 0

Napisano

Te wizje szamana są niezbyt dobrane :) . Nie ma tam nic np. o trzęsieniach ziemi w chinach, o gruzji nic nie pisało. Tylko jakieś strzępy naćpanej guru głowy ;] , bez obrazy szamanie, ale po kiego grzyba ludzi straszyć. Można już teraz robić w gacie i nie przestawać. Lub zacząć srać dopiero gdy na głowe spadnie nam bomba. No tak wtedy to zwieracze nawet nie zdążą puścić. Dziękuję.
  • 0

Tao.
  • Tematów: 11
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ludzie te przepowiednie się spełniają. huragany były, kryzys finansowy w USA jest, 14 października mają przylecieć obcy, a od października w USA ma wyjść wojsko na ulice (gdzieś jest o tym artykuł) :)
Pożyjemy, zobaczymy. Ale jednak coraz więcej się dzieje na świecie. Dziwne, że w tych przepowiedniach nie było nic o wojnie w Gruzji.
  • 0

#101 Gość_Rishro

Gość_Rishro.

Napisano

O H**.
Wiem że się sprawdzają. Nie dobrze.
Ciekawe, no naprawdę ciekawe.
  • 0

#102 Gość_CriticalErr0r

Gość_CriticalErr0r.

Napisano

na czerwono (2007) zaznaczyłem te które sie nie sprawdziły, na kolor zielony sprawdzone, a ale co z tego skoro
te spradzone są tak ogólne że huragany, eksplozje czy trzęsienia ziemi to narmalka w dzisiejszym swiecie.

2007
Proba zabojstwa papieza
Wiecej zmian klimatycznych
Huragan w Nowym Jorku
Izrael-Iran-Syria , Wojna (lato)
Trzesienie ziemi w Alasce
Smierci od wirusa w USA
Eksplozje w Turcji
Wydarzenie zwiazane z ksiezycem
Proba zabojstwa prezydenta w USA

2008
niedawno zaczela sie jesien, sprawa jest jeszcze otwarta, mysle ze dwie mozna uznac za
sprawdzone.

Natomiast od siebie zaznaczyłem 3 na czerwono, uważam że na 100% się nie sprawdzą w tym roku.

USA "martial law" - stan wojenny (pozwoliłem sobie poprawić) Przemo
Huragany w Texasie , Florydzie i na Hawajach
Katastrofa w Kolorado
Erupcja w parku Yellowstone i Rainier
Izrael zbombardowany brodna bomba
Wirusowe smierci w Pln Ameryce
Publiczne potwierdzenie istnienia obcych
Kryzys ekonomiczny w USA
  • 0

Tao.
  • Tematów: 11
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

CriticalErr0r Potwierdzenie istnienia obcych może się jeszcze sprawdzić. Ciekawe te przepowiednie. Czy wie ktoś coś dokładniej na temat ich pochodzenia? Co do stanu wojennego w USA to ma ktoś jakieś informacje na ten temat? Gdzieś słyszałem, że jutro wojsko ma wyjść na ulice. Pożyjemy, zobaczymy, ale nawet bym się nie zdziwił, jak by jutro był ten stan wojenny w USA. Ta sytuacja na giełdzie.
Mam jeszcze takie pytanie. Kiedy się sprawdziło: Wydażenie związane z księżycem, Trzęsienie ziemii w Alasce, Huragan w NY, Eksplozje w Turcji, Śmierci od wirusa USA, i trzęsienie ziemii w Alasce? przegapiłem?
  • 0

#104 Gość_CriticalErr0r

Gość_CriticalErr0r.

Napisano

przegapiłem?

na pierwszej stronie tematu masz linki
i wyjasnienia z pewnością tam nie zajrzałeś.

wydarzenie związane z ksieżycem //Post #3
potezne eksplozje w miescie Ankara w Turcji //Post #13
Huragan w Nowym Yorku //Post #4
alaska //Post #35
itd.
  • 0

BadBoy.
  • Tematów: 20
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

CriticalErr0r ja myślę, że te trzy opcje zaznaczone na czerwono, które według Ciebie się nie sprawdzą, mają duże szanse na zrealizowanie. Erupcja Yellowstone jest zapowiadana od dawna, jeśli o brudną bombę chodzi to prawdopodobnie w tym roku jeszcze dojdzie do zamachu w stylu 9.11. tyle, że z użyciem ładunku nukleranego a nie trudno się domyślić, że najlepszym miejscem do tego jest Izrael ( i mamy pretekst do wojny ), wywiady coś knują a Bush na koniec kadencji napewno przygotuje fajerwerki, co do obcych to chyba kwestia czasu..pozdrawiam
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych