Skocz do zawartości

Zdjęcie

2007-2012 Wizje Szamana

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
268 odpowiedzi w tym temacie

thewake.
  • Tematów: 10
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

nom :> sprawdzalnosc 75 % :> good tak trzymac :)co do trzesienia nie fajnie - wspolczuje ofiarom i ich rodzinom ... :(
  • 0

sechmet.
  • Tematów: 2
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

03.10 zamach w USA;

Niczego nie było :) Czekamy na kolejne.

zamach na pieniądze podatników całego świata.. albo przygotowania do czegoś więcej ?

Bailout Bill to ponad 490 stron, daje rozległe kompetencje służbom specjalnym
i może stanowić furtkę do innych działań

czas pokaże
  • 0

Freza.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

thewake ja coś przeoczyłem?? jak na razie się przecież 3 sprawdziły co daje 50% chociaż to tez jest niesamowite;]. Chyba ze znów projekt haarp wchodzi do gry;].
  • 0

Maro.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

06.10 trzęsienie ziemi na Oceanie Spokojnym;

Potężne trzęsienia ziemi w Azji
http://wiadomosci.on...92,12,item.html

O cholera.

wtf?
Dołączona grafika
co ma to trzesienie do tej daty?
ja prosze o zrodlo tych przepowiedni bo na ostatni miesiac tez pierwsza sie sprawdzila a reszta nie,
ktos sobie jaja robi :)
  • 0

Matthew.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

@up: myślę że odbierasz to zbyt dosłownie.
  • 0

DUCH SWIATLOSCI.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Potężne trzęsienia ziemi w Azji
http://wiadomosci.on...92,12,item.html

O cholera.

Niestety będzie nie najlepiej z tego co ja wiem ale jak chcecie to każdy kto ma odpowiednie kontakty może pomoc by było lepiej. jeśli ktoś chce pozyskać informacje o co chodzi głębiej możecie sie zemną styknac na priw Wytłumaczę o co chodzi.
POZDRAWIAM .
  • 0

Ill.

Nawigator

• Tematów: 40
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

@up

A dlaczego te tajemnice? W końcu jest forum na którym można się wypowiedzieć i wytłumaczyć "o co chodzi".
Nie żebym szydził, czy coś, nie to mam na celu, ale wiarygodności na tym nie zyskujesz...
  • 0

Confident.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

kto ma odpowiednie kontakty może pomoc by było lepiej.

Oczywiście że mam kontakty, a nawet wtyczki! 3 kontakty wystarczą? Muszą byc z uziemieniem czy bez? Bo nie wiem czy jestem godzien do ciebie napisac, o mesjaszu ty mój!
  • 0

gomp.
  • Tematów: 24
  • Artykułów: 16
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Niestety będzie nie najlepiej z tego co ja wiem ale jak chcecie to każdy kto ma odpowiednie kontakty może pomoc by było lepiej. jeśli ktoś chce pozyskać informacje o co chodzi głębiej możecie sie zemną styknac na priw Wytłumaczę o co chodzi.
POZDRAWIAM .

Nie rozumiem takich ludzi... Wiem ale nie powiem :F Mesjaszy i pseudonauczycieli nikt z nas nie potrzebuje ;) Jak masz coś ciekawego do dodania to bardzo Cię prosze dodaj zamiast zaśmiecać :P

01.10 zderzenie dwóch samolotów;
02.10 trzęsienie ziemi w Argentynie;

03.10 zamach w USA;
04.10 zamach w Afganistanie;
05.10 wybuch wulkanu w USA;

Taka o jest ta trafność nie mniej zawsze coś ;) Ciekawi mnie czy ten październik rzeczywiście będzie taki burzliwy na jaki się zapowiadał czy będzie to po prostu kolejny miesiąc.
  • 0

Indoctrine.
  • Tematów: 7
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Zdajesz sobie sprawę, że pomimo iż na pierwszy rzut oka sprawdzalność przepowiedni z tego co cytujesz wydaje się być 50%, to nie jest tak? Trzęsienia ziemi zdarzają się, zarówno Argentyna ani Ocean Spokojny nie są miejscami cichymi sejsmicznie. Samoloty także zderzają się nie tak rzadko, w końcu masa ich lata...
Tak więc przepowiednie, że takie coś się zdarzy, mają większą szansę spełnienia. Za to zamach w USA (bo w Afganistanie to też się dzieje) czy wybuch wulkanu w USA to rzeczy rzadkie i ich spełnienie bardziej by było odbiegające od przypadkowości.

To tak jakbym powiedział: "Jutro będzie deszcz w Suwałkach i Premier Tusk abdykuje". Powiedzmy, że padało, ale Tusk nie abdykował. Moje proroctwo jednak miało aż 50% trafność!!
  • 0

Ill.

Nawigator

• Tematów: 40
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Przepowiednie mają to do siebie, że to tylko przepowiednie. Taki zestaw wydarzeń mógł być najbardziej prawdopodobny (mniejsza o metodę przewidywania) w momencie sporządzenia przepowiedni. Ale o ile dane wydarzenie można przewidzieć i to jest względnie łatwe, to określenie czynników jakie zadziałają, jak zadziałają i kiedy jest niemożliwe (na razie). Nie dziwmy się zatem, że proroctwa się nie spełniają, bo nie muszą albo już nie mogą.

To tak jakbym powiedział: "Jutro będzie deszcz w Suwałkach i Premier Tusk abdykuje". Powiedzmy, że padało, ale Tusk nie abdykował. Moje proroctwo jednak miało aż 50% trafność!!

Pod względem logicznym twoje proroctwo ma 0% (albo 100%), bo to zdanie to koniunkcja logiczna. Oba zdarzenia muszą zajść by było prawdziwe, a jeśli zajdzie tylko jedno to trafność wynosi 0% czyli proroctwo jest chybione. ;)
Mam nadzieję, że to jest logiczne :D
  • 0

mariuszm.
  • Tematów: 28
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

07.10 katastrofa samolotu wojskowego;
08.10 upadek meteorytu (?) w Ameryce Płd.;
W kolejnych dniach mamy jeszcze ciekawsze wydarzenia.Zobaczymy czy równie trafnie przepowiedziane.

Mała planetoida zderzyła się z Ziemią .
Wczesnym rankiem, mała planetoida zderzyła się z Ziemią - poinformowała NASA.

http://wiadomosci.on...09,16,item.html
  • 0

thewake.
  • Tematów: 10
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

:) no no coraz ciekawiej :)
  • 0

r3vo.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

tylko ze dzis jest 7.10 ; ] ale fajna zabawa ... ; ]
  • 0

gomp.
  • Tematów: 24
  • Artykułów: 16
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

tylko ze dzis jest 7.10 ; ] ale fajna zabawa ... ; ]

No i ta planetoida nie uderzyła w Ziemie tylko wybuchła w atmosferze ponad Sudanem :P
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych