Skocz do zawartości

Zdjęcie

Rok 2012, nie końcem a początkiem.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
134 odpowiedzi w tym temacie

Korynt.
  • Tematów: 66
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Witam
słyszy się o datach końców świata, o przebiegunowaniu, o falach zalewających kontynenty, a ludzie w to wierzą i się boją
czemu to ma służyć?? :s
wysunęłem więc taką teorię, że plotki o końcach świata puszczają ludzie w zmowie z jaszczurami, którzy karmią się naszym strachem
Co o tym sądzicie?

Witam, polączylam Twój temat z innym o 2012 roku... Tematów nt. 2012 jest tak wiele, że mogleś darować sobie zakladanie kolejnego z tak powalającą teorią... cisz
  • 0

Marian666.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja sądzę, że to kolejna dziwna teoria, która jest równie prawdopodobna jak pozostałe.

Choć, jakby się zastanowić... ma ona jakiś sens ;-)
  • 0

Marchewa.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

jak tak to jaszczury są idiotami... nie lepiej im byłoby sie ujawnić, założyć firme filmową i produkować horrory? wtedy najedli by sie nazym starchem aż by zwracali...
  • 0

Ilidian.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ludzie jak czytam wasze posty, jest mi po prostu wstyd. Nie potraficie poważnie podejść do dyskusji!

Proponuję czasem zamknąć oczy w samotności i pomyśleć o przyszłości , spróbować połączyć się z naturą, bo ona wie co się wydarzy.

a jak ktoś już kiedyś powiedział Kto ma Uszy niech słucha, niektórzy mimo iż je posiadają nie potrafią z nich korzystać.
Zmiany są widoczne na każdym kroku, i tu nie chodzi o rok 2012, to się już dzieje, od wielu lat, ludzie się zmieniają, zaczynają myśląc na nowo. Umysł staje się czysty, aby tego doświadczyć trzeba pozwolić nieść się zmianą, nie opierać się i nie myśleć sceptycznie, bo sceptycyzm zawsze hamuję rozwój.

Pomyślcie chwilkę poważnie nad tym tematem , i zastanówcie się nad Sobą i swoim zachowaniem.
  • 0

Marchewa.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

:sux: połączyć sie z naturą? a co ja hipis jestem? jak ci nie odpowiadają zdania innych osób to ich nie czytaj i trwaj w swoich przekonaniach :roll: sceptymizm hamuje rozwój... a to ci nowina :|
  • 0

BlaZe.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja tam nie wierze ale... ja zapewne nie przejde :D i co to za życie na tych najwyższych gęstościach ja sie pytam? 0 gier, 0 komputerów, 0 telewizji, 0 rozrywki poprostu... tylko "pływanie" w eteryczno-cośkowemu czymś w zjednoczonej myśli z innymi wyperdkami kosmosu...

Czy ty wiesz -cokolwiek- o poziomach gestosci? My przejdziemy na 4, a nie jakis 6, w czwartym masz to samo co tu, jesz zupki, grasz w gry, masz super turbo nitro koks kompy, telewizory to jakies 3d, 1000000000 rozrywki xP Bedziemy z krwi i kosci, tylko ze bedziemy o wiele madrzejsi, zaczniemy inaczej patrzec na swiat, itp :P i nikomu nie zycze przejsc na STS, STO ftw :P
  • 0

Ilidian.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak dokładnie, probowałeś zrozumieć prawa natury, posłuchać czasem wiatru, pomaga , proponuję spróbować.
  • 0

scpt.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a jak ktoś już kiedyś powiedział Kto ma Uszy niech słucha, niektórzy mimo iż je posiadają nie potrafią z nich korzystać.
Zmiany są widoczne na każdym kroku, i tu nie chodzi o rok 2012, to się już dzieje, od wielu lat, ludzie się zmieniają, zaczynają myśląc na nowo. Umysł staje się czysty, aby tego doświadczyć trzeba pozwolić nieść się zmianą, nie opierać się i nie myśleć sceptycznie, bo sceptycyzm zawsze hamuję rozwój.

Mamy przejść do poważnej dyskusji z kimś kto twierdzi że sceptycyzm hamuje rozwój? Mamy wierzyc w każdy śmietnik jakim karmią nas ludzie chcący zarobić albo wykorzystać naszą naiwność? Owszem trzeba brać pod uwagę wszystkie możliwości.Powstał New Age,powstały gęstości i Jaszczury...pytanie co jeszcze wymyślą żeby nas bajerować? Jak napisał Marchewa,jeśli macie swoje przekonania trwajcie w nich i łączcie się z naturą,ale nie obrażajcie trzeźwo myślących sceptyków :)

Czy ty wiesz -cokolwiek- o poziomach gestosci? My przejdziemy na 4, a nie jakis 6, w czwartym masz to samo co tu, jesz zupki, grasz w gry, masz super turbo nitro koks kompy, telewizory to jakies 3d, 1000000000 rozrywki xP Bedziemy z krwi i kosci, tylko ze bedziemy o wiele madrzejsi, zaczniemy inaczej patrzec na swiat, itp :P i nikomu nie zycze przejsc na STS, STO ftw :P

Hehe New Age Fantasy :D Czyli twierdzisz że trzeba zbierać exp żeby przejść na kolejny level i ewoluować w Jaszczura? Tylko napisz jeszcze jakie skille sie dostaje.
  • 0

Smiler.
  • Tematów: 12
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

No to mamy jak na dłoni sprawdzanie się przepowiedni o globalnej, nowej i lepszej religii. Ci, którzy już teraz bawią się w jakieś gęstości jak zobaczyliby UFO to krzyknęliby chórkiem "TO MY MIELIŚMY RACJĘ" i byłby niezły boom...

Niektórzy to już tu mają kiesiel w głowie, a nie mózg! Zacznijcie myśleć.
  • 0

BlaZe.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hehe New Age Fantasy :D Czyli twierdzisz że trzeba zbierać exp żeby przejść na kolejny level i ewoluować w Jaszczura? Tylko napisz jeszcze jakie skille sie dostaje.

Expic to moze nie xP ale podejmowac wlasciwe wybory, nie te ktore beda pomagac tylko tobie, ale te ktore pomoga innym ;) A jaszczurem to nie bedziemy, jaszczury to inna rasa :P
  • 0

Marchewa.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czy ty wiesz -cokolwiek- o poziomach gestosci? My przejdziemy na 4, a nie jakis 6, w czwartym masz to samo co tu, jesz zupki, grasz w gry, masz super turbo nitro koks kompy, telewizory to jakies 3d, 1000000000 rozrywki xP Bedziemy z krwi i kosci, tylko ze bedziemy o wiele madrzejsi, zaczniemy inaczej patrzec na swiat, itp i nikomu nie zycze przejsc na STS, STO ftw

wiem że tak będzie na 4 ale w końcu sie dojdzie do 5 itd. i co? potomkowie nie poznają rozrywki...
  • 0

BENDER.
  • Tematów: 18
  • Artykułów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ziemia w trzeciej gęstości będzie wyglądać jak dzisiejszy Jowisz. Bez życia...

A za chwilę

90% ludzi nie przeżyje. Nie przeżyje ponieważ nie będą gotowi wraz z ziemią przejść do 4 gęstości i utkwią na ziemi pod kontrolą jaszczurów.

To dyskwalifikuje ten scenariusz już w przedbiegach

Dlaczego rząd ukrywa istnienie OBCYCH?
Rząd nie chce dopuścić do paniki. Wyobraźmy sobie teraz, że zamiast ptaków na niebie będą latać statki obcych.

A co tam rząd ma do gadania, jeśli jaszczury zechcą nas wessać to przylecą i to zrobią, niby co takiego nasz rząd ma dla nich do zaoferowania, że się powstrzymują przed przystąpieniem do uczty? Jeśli raptoidzi (bo o nich mowa tak?) nie mają oporów aby nas zjeść to po co mają się dać przekupywać przez rząd skoro sami mogą sobie to wziąć? A co do samego widoku statków powietrznych to myślę, że ludzie szybko by się do nich przyzwyczaili.

Nawet więcej, doprowadzać by nas to mogło do obłędu.

Takie gadanie doprowadza do obłędu.

W końcu wszystko ułożyło się w logiczną całość.

Zamieścisz ją w następnym artykule?

Chce aby jak najwięcej osób przeszło do 4-tej gęstości.

Dobra, chwilkę... uch, bum! Już!

Użytkownik BENDER edytował ten post 29.01.2008 - 00:36

• 0

BlaZe.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

wiem że tak będzie na 4 ale w końcu sie dojdzie do 5 itd. i co? potomkowie nie poznają rozrywki...

Na 4 zrozumiesz ocb xP i sry jak moj ostatni post nie byl za mily, ale troche mnie ponioslo
  • 0

ScOrPiOn.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Niech mnie tylko jakaś jaszczurka sprubuje wessać (chyba possać :P bez obrazy :) ). JESTEM POLAK ! MAM BASKETBALA JEŚLI COŚ MI NIE PRZYPASI ! NIE BEDZIE JASZCZUR PLUL NAM W TWARZ, NI DZIECI NAM WYSYSAL ! Idę łączyć się z naturą...

Użytkownik ScOrPiOn edytował ten post 02.02.2008 - 20:36

• 0

Marchewa.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

walić nature ja mam lepsze sposoby na jaszczurki... taki AK-47 naprzykład...
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych