Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chyba mam małpe w domu

• Zamknięty Temat jest zamknięty
264 odpowiedzi w tym temacie

Mangel.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Teraz to mnie bawicie...

1) Czy ja napisałem że te 2 metrowe pojawiają się nagminie? Nie, widziałem je może dwa, ew. trzy razy.
2) Bałem się o rodzine, chyba to już pisałem. Teraz się nie boje bo doszedłem do w nisku ze skoro widze to już któryś dzień z rzędu i jeszcze mnie nie zaatakowało (ani nikogo innego) to raczej już tego nie zrobi.
3) Prosiłem wyraźnie, POMÓŻCIE MI, a nie krytykujcie.
4) W remontowanym mieszkaniu gdzie aktualnie na większości ścian jest sama gładź mam tysiące możliwości załorzenia kamer.
5) Chyba pada u niektórych czytanie ze zrozumieniem bo wyraźnie napisałem że nie widuje tego nagminnie ale rzadko, i to przez kilkja chwil (nie wiem ile potrzeba by impuls z oka doszedł do mózgu i nastąpiła reakcja ręka- oko ale wątpie by trwało to na tyle długo żebym zdąrzył zrobić cokolwiek)
6) Przecież napisałem do Prababa żeby do mnie napisał i się zgadamy, do dziś nikt do mnie nie napisał i nie zaoferował porzyczenia aparatu (mam tylko w komurce i z nim aktualnie poluje).
7) Zabawne, wy byście znaleźli aparat. W ybyście załorzyli kamere, wy byście zrobili wszystko... a mimo że mam podany w profilu nr gg nikt nie jest skory zęby się zgłosić. Za to krytykować całą gromadą lubicie bo w stadzie i przyjemniej i bezpieczniej.
8.) Póki krytyka była konstruktywna i coś wnosiła do sprawy starałem się ją tolerować i rozumieć, teraz zaczynam zastanawiać się ile warci są "specjaliści" z tego forum i gdzie kończą się według nich granice sceptycyzmu.
9) Najczęściej widuje małe małpy a z tymi większymi kontaktu blirzeszgo jeszcze nie miałem.
10) Gdy krytycy nauczą się czytać i rozumieć czytany tekst proszeni są o dalsze obserwowanie tematu i pomoc. Bo jak na razie możecioe się pochwalić naskoczeniem na człowiaka który szuka u was pomocy i robi to używając dostępnych mu środków i terminów. Nic nie poradze że przypominają mi to co mi przypominają i tak to określam, nic nie poradze że pojawiają się na ułamek sekundy i znikają, nic nie poradze na waszą niewiare i mało mnie ona obchodzi. Szukałem pomocy, nie znalazłem jej i szczerze mówiąc nie licze już na nią. Gdybym opisywał przeżycia jakiejś odległej pary z USa czy kogokolwiek innego większość z was uwierzyłaby bez oporu bo w końcu w takie artykuły wierzycie. Natomiast gdy ktoś przychodzi z własnymi doświadczeniami o razu musi być kłamcą i chce was wpóścić w maliny. Powiedzcie mi po co i dlaczego? Co mi po wprowadzeniu was w błąd? Jesteście aż tak ważni, potrzebni i znani że osiągnąłbym z tego jakieś korzyści?
Przyszedłem tu żeby coś wyjaśnić, podobno jesteście otwarci. Jak na razie większość z was pokazała jak ciemni i ograniczeni jesteście, jak mało chcecie wiedzieć by wydawać osondy i jak dobrze czujecie się w swojej małej zamkniętej społęczności gdzie każdy wierzy w to co wierzy stado i idzie za nim jak baran.
Gratuluje i pozdrawiam, zrobiliście na mnie wielkie wrażenie, szkoda żę aż tak negatywne.

PS. Obrażanie siebie nawzajem nic nie da. Mówie to do wszystkich i zaczynam żałować że o tym napisałem bo widze że tylko dostarczyłem "zadymiarzom" pododu do najechania na ludzi. Co do kilku kont, można sprawdzić, przecież istnieje IP. A co do kłamania, zapytam jeszcze raz bo mnie to gryzie "Po jaką cholere mam to robić?" Jeśli czujesz się ważniejszy sądząc że zawiązałem na Ciebie spisek to dobrze, ale to nie ja wtedy jestem chory. Zdaje się że niektórzy mają zbyt wygórowane o sobie mniemanie...
  • 0

Nicole-collie.
  • Tematów: 25
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Drusilla lekko przesadziłaś... :hmm:

Obydwoje jesteście niesmaczni i skończcie już z kłótniami, bo to Wam niewiele da :/

Boże, czy Wyście do reszty zgłupieli?!
To jest temat o małpie w domu, a nie o tym czy ktoś jest psychicznie chory czy też nie. Skończcie tą dziecinną przepychankę i nie róbcie offtopa :/

Wracając do sprawy to powiem Ci, że jeśli rzeczywiście masz tą małpę to nie lepiej zgłosić to specjalistom, którzy sami wyłapują takie zwierzęta? Bo lepiej by było, gdybyś nie zabijał tej małpy. W końcu poza wyjadaniem jedzenia i wałęsaniem się po domu to krzywdy Ci nie robi, a Ty chcesz ją po prostu zastrzelić bądź otruć (nie wiem, jaką krzywdę chcesz jej wyrządzić)
  • 0

_Silent_.
  • Tematów: 18
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Mangel, mógłbyś obiektywnie i z jak największą dokładnością opisać wygląd zewnętrzny "tego czy tamtego"? ;)
  • 0

NO_NAME.
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

"Niby jakie konta on tu załozyl czlowieku? No podaj choc dwa, które są jego i to udowodnij?! Nie wystarczy Ci to ,że ja potwierdzam to co on zobaczyl? A moze uznasz, że ja jestem facetem? No pożal sie boże, bo jeszcze napiszesz, ze jestem obojniakiem. Patrząc na twego "ynteligentnego" posta wnioskuje, że i takie cudo mozesz spłodzic. Zal.pl

Chory psychicznie to jestes ty, bo nie zastanawiasz sie nad tym co piszesz. Obrażac to sobie mozesz swoich kolegów o ile takowych masz. Bo ty chyba nawet nie znasz definicji chorób psychicznych. Lepiej sam zrób sobie testy, może się okaże, ze wylądujesz do koszyka z myslącymi inaczej. Bo z taką roszczeniową postawą możesz najwyżej śliwek pod oczyma się dorobić.

I na koniec, bez zbędnych uwag, bo i tak byłam stosunkowo miła, mimo, że obraziles mojego chłopaka...S***pszaj w pokoju Chrystusa. I lepiej uwazaj na UFO, bo jak Cie porwą to tylko nam wstydu narobisz."

Drusilla, wyluzuj i nie naskakuj na każdego kto nie wierzy w tą chistoryjkę. autora tekstu nie znamy osobiście, i nie wiemy czy byłby on zdolny żeby nas robić w balona. niektórym dzieciakom na tym forum różne ciekawe pomysły przychodzą do głowy i nic dziwnego że mrx1 nie ufa atorowi tego tematu. poza tym, jeśli mam być szczera komentarz co do "śliwek pod oczami" jest... żałosny :/ ja bym proponowała, żeby każdy mógł wyrażić własne zdanie bez obaw, że zaraz ktoś go zaatakuje takimi komentarzami...
  • 0

Drusilla.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak, jestem psychiczna, tak samo jak on, jego siostra, z ktorą na ten temat rozmawialam, jego matka i jego suczka...Ludzie, jak nie macie nic mądrego do napisania tylko obrażacie innych to nie piszcie w ogóle! Poza tym warq jakbys nie zauwazyl to mrx1 obrazil nie tylko Mangela ale i inych na tym forum, którzy coś widzieli, twierdząc, że są psychicznie chorzy i muszą zrobic testy.
  • 0

Paranova.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

7) Zabawne, wy byście znaleźli aparat. W ybyście załorzyli kamere, wy byście zrobili wszystko... a mimo że mam podany w profilu nr gg nikt nie jest skory zęby się zgłosić. Za to krytykować całą gromadą lubicie bo w stadzie i przyjemniej i bezpieczniej.
8.) Póki krytyka była konstruktywna i coś wnosiła do sprawy starałem się ją tolerować i rozumieć, teraz zaczynam zastanawiać się ile warci są "specjaliści" z tego forum i gdzie kończą się według nich granice sceptycyzmu.

(Nawiasem mówiąc)

Ja nie mam GG, a poza tym cały czas cię bronię! ;(

(I tyle)
  • 0

Nicole-collie.
  • Tematów: 25
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Drusilla- czy ty nie widzisz że przesadzasz?! Takie określenia schowaj do swojego plecaczka, dziecinko!

P.S. Czemu mody i adminy nie działają? przepraszam bardzo, ale postawa Drusilli jest mocno oburzająca!!
  • 0

L&M.
  • Tematów: 20
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

P.S. Czemu mody i adminy nie działają? przepraszam bardzo, ale postawa Drusilli jest mocno oburzająca!!

mozesz samaa zadziałać chyba poto jest tu reputacja
  • 0

Szaszka_the_great.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czemuście się tak chłopaka uczepili? Założył temat bo potrzebuje pomocy a nie dlatego że lubi zbierać krytykę typu jesteś dziwny i "samniewieszwco" wierzysz.
Co prawda nie znam go ale potrafię się postawić w jego sytuacji. Więc jeżeli chcecie wypisywać na niego wiązanki, wypijcie sobie herbatkę z amolem i zjednoczcie się z naturą , bo ten temat nie po to został założony.

A wracając do tematu: powinieneś się zastanowić czym ty dla nich jesteś. Bo gdyby okazało się że są to praludzie to mogą uznać cię za: 1)boga (dobrze!) 2) za groźnego przeciwnika w walce o terytorium (źle!). 3) lub za istotę równą sobie (lepsze to niż to drugie).
Gdybyś wiedział co one sądzą na twój temat- mógłbyś dopasować swoje metody do zaistniałej sytuacji.
  • 0

Paranova.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja myślę, że nie uciekałyby, gdyby uznały go za kogoś równego sobie... :/ Jeśli uciekają, to może uważają go za złego boga? ;)
  • 0

Szaszka_the_great.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja myślę, że nie uciekałyby, gdyby uznały go za kogoś równego sobie... :/ Jeśli uciekają, to może uważają go za złego boga? ;)

Stawiając się w sytuacji praczłowieka uznałbym go za boga.
Dla takowego małpiszona to On nosi niezwykłe stroje i jednym kliknięciem może uczynić dzień w pokoju.
  • 0

Szarlej Darknes.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

W*** mnie juz z tym obrazaniem i krytykowaniem Mangela!!!!!!
Jestescie wszyscy dziecmi neo, ktorzy sa ciotami w prawdziwym zyciu i wyladowuja agresje na forach, takie netowe hejterzyny z was. Pozdrawiam i p*** sie serdecznie.

Żegnam

Edytowała
Tacita
  • 0

Szaszka_the_great.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

W*** mnie juz z tym obrazaniem i krytykowaniem Mangela!!!!!!
Jestescie wszyscy dziecmi neo, ktorzy sa ciotami w prawdziwym zyciu i wyladowuja agresje na forach, takie netowe hejterzyny z was. Pozdrawiam i p*** sie serdecznie.
Żegnam

Zgadzam sie z twoim stanowiskiem ale treść tego posta świadczy o twojej kulturze osobistej. :sux:
  • 0

_Silent_.
  • Tematów: 18
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

To się dziecko neo wyładowało :P
  • 0

dr.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A jak mial napisac zeby dotarlo do co poniektórych udzielajacych sie w tym temacie? Czasami trzeba rzucic tzw. "k****" zeby dotarlo.

Nie robiac off topicu - @Mangel, uwazam, ze powinienes sie skontaktowac z jakims weterynarzem. Jesli nie jestes pewny, ze to co widzisz to zwierzeta - po prostu wypytaj specjaliste o jakies informacje dot. małp. Kto wie, moze to rzeczywiscie zwierzeta, a nie "inne byty astralne"? (ta teoria zawsze mnie rozsmiesza)

Pozdrawiam, informuj na bieżąco o przebiegu zdarzeń.

Uprzejmie zwracam się z prośbą o nieużywanie wulgaryzmów, ani przekleństw w postach.
Edytowała Tacita

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych