Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chyba mam małpe w domu

• Zamknięty Temat jest zamknięty
264 odpowiedzi w tym temacie

lukasz9.
  • Tematów: 17
  • Artykułów: 1
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

czy wszyscy z twojej rodziny je widzieli?
  • 0

Mangel.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Moja rodzina to ja, Kasia (siostra) i matka.

Co do znajomych, to widziało je pare osób i facet który wykonuje u nas remont (tyle że on stwierdził iż z całą pewnością mamy w domu ducha...)
  • 0

lukasz9.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

zastanawia mnie to co one uciebie szukają
  • 0

Luke.
  • Tematów: 9
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

(Tak nawiasem mówiąc, to mam taki sam rozkład pomieszczeń w mieszkaniu co Ty, Mangel. :P Nawet mój pokój jest w tym samym miejscu. :D )

Skoro się pojawia i znika, to rzeczywiście pasuje do czegoś w rodzaju ducha. Ale z drugiej strony oddech, ciepło na łóżku i inne ślady by temu przeczyły. Ciekawi mnie, jak reagowały te osoby na widok tego stworka... ;)
  • 0

Tacita.

Ukryty wymiar

• Tematów: 53
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Licze się ze słowami i wiem co to sarkazm, nie ty jedna masz tu mózg i nie ty jedna z niego kożystarz.

Twój sarkazm był nie namiejscu, niesmaczny i jak dla mnie całkiem niepotrzebny.
Ironizując moge zapytać czy wiesz zcemu u Ciebie nie ma małp w domu. Od razu odpowiem, wolały kogoś z mniej ciętym językiem i większą tolerancją na ludzi.

Mangel - przeczytałam co tu się działo i co napisałeś w temacie o reputacji. Wcześniej chciałam się wypowiedzieć, ale postanowiłam się nie mieszać. Tym razem jednak przegiąłeś.
Przykro mi to stwierdzić, ale jednak nie liczysz się ze słowami i sam uniosłeś się honorem. Inga upominała Was słownie dwa razy. Już wcześniej mogła przyznać warn'a niejednemu użytkownikowi, który zachował się niestosownie, m. in. mrx1 i Drusilla, ale to Ty pierwszy zastosowałeś 'prawo miecza' odejmując punkt reputacji. Więc jak to jest, co?
Zwracając się do Ingi (nieco wyżej), byłeś wręcz - bez urazy - bezczelny. Nie zauważyłam, aby Inga wykorzystywała swoją rangę w jakimkolwiek celu. Jest jednym z najlepszych modów na tym forum i obrażanie jej uważam za co najmniej niestosowne.
Inga swoim komentarzem z pewnością nie chciała, abyś pomyślał, że tyczy się to samobójstwa (tak na marginesie - Twój sarkazm był zbędny ;) ). Moim zdaniem tyczyło się to uczestnictwa w życiu forum.

A teraz do tematu:
Mangel: wierzę Ci, że widzisz te stworzenia. Sama doświadczyłam nie raz różnych rzeczy 'paranormalnych' i nie mam podstaw, by negować Twoją prawdomówność. Jednak mam prośbę: do momentu, gdy nie zrobisz zdjęć, lub nie zbierzesz większej ilości informacji, które pomogłyby nam dojść do wspólnego konsensusu, 'zawieś' temat. Cała sprawa przerodziła się w wykłócanie i nic nie wnoszące wypowiedzi. Co któryś post piszesz, że nie szukasz rozgłosu, że zawiodłeś się na tym forum etc. - po co to? Po pierwsze, tylko winni się tłumaczą, a po drugie, wystarczy tylko raz napisać. Kto będzie chciał, przeczyta.
I przestań się oburzać. Jesteś już dużym chłopcem :)

Do pozostałych użytkowników: Nauczcie się dyskusji i szacunku wobec drugiej osoby, bo robi się nieprzyjemnie!
Jeśli macie jakieś konkretne informacje - podzielcie się. Jeśli nie wierzycie Mangelowi - nie wypowiadajcie się, a przynajmniej nie obrażajcie go.

Pozdrawiam.
  • 0

lukasz9.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

nowiec tak czekamy na jakieś kąkrety bo mamy dość ograniczoną wiedze z zeby sie pozbyć ""małp''' musimy wiedzieć z czym właściwie mamy doczynienia
  • 0

zulwik.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam.
Udziele się trochę :P
Mangel Nawet filmik z kamerki internetowej się przyda tylko spróbuj to uchwycić.
Jak będzie jakiś dowód to sceptycy na forum może trochę uwierzą ;)
  • 0

lukasz9.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Coś mi sie wydaje ze tej sprawy juz niewyjasnimy bark dowodów jak zawsze wymysły kogos komu sie nudziło.
  • 0

Galkas.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mangel kiedy ostatni raz widziałeś to coś? czy jest szansa że mógłbym u ciebie zamieszkać kilka dni i przy okazji sprobować to zarejestrować?
  • 0

Mały Czesiu.
  • Tematów: 9
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jak dla mnie to jest typowy Bogin.
  • 0

Bazuka.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jak dla mnie to jest typowy Bogin.

Bogin z Harrego Pottera??? :hmm:
  • 0

Macha.

Ciekawski

• Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Bogin z Harrego Pottera???

No skądś przecież musieli go wziąć ;] Nie wszystko wymyślali, brali dużo z legend, wiejskich opowieści itp.
  • 0

YFWMLSLFNXUYEAVSYFIOUS.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dzień dobry :)

Za wikipedią:

Bogin – upiór z serii książek o Harrym Potterze. Nikt nie widział go w faktycznej postaci, lecz kiedy spotkamy go, przybiera on kształt tego, czego się najbardziej boimy. Przykładowo, osoba cierpiąca na arachnofobię zobaczy pająka.

Więc - o ile w tym temacie wikipedia słusznie prawi - to można tę możliwość odrzucić.

Mangel: Jak idą prace? Gdybym był z Wrocławia, najchętniej pomógłbym osobiście, ale przecież ktoś sie już zgłaszał - cos z tego będzie?
  • 0

Tacita.

Ukryty wymiar

• Tematów: 53
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Uprzejmie proszę o wypowiedzi, które wnoszą coś do tematu. Wszelkie inne sprawy, bądź zapytania proszę załatwiać na privie. Posty podchodzące pod off topic będą usuwane.
  • 0

YFWMLSLFNXUYEAVSYFIOUS.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mam nadzieję, że ten post nie będzie mi poczytany jako śmieć.

Oglądałem wczoraj Konferencję UFO 2006 (nie pomnę, czy tak to się zwało, czy podobnie, ale chyba wiadomo o co chodzi, bo są o niej tematy na forum). Był tam spory fragment dotyczący chłopaków grających w piłkę na ulicy w nocy. Nagle zza słupa zaatakowała jednego z nich ręka (nie wiadomo dlaczego, ani właściwie skąd). Zmierzono w tym miejscu promieniowanie radioaktywne i... było oczywiście i to spore. Może tu sprawa ma sie podobnie, choć to chyba mocno obiłoby sie na zdrowiu mieszkańców. Może warto by licznikiem Geigera sprawdzić ;) . Jeślim coś tu poprzekręcał to pardon.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych