Po prostu świetne podejście do sprawy! Człowiek ma problem, przychodzi do nas, powierza nam swoją sprawę i jaka jest reakcja? Faktycznie aż odechciewa się pisać..Mangel a ja proponuje ci dać sobie spokój z pisaniem tutaj.
Setka na pewno nie, ale wystarczy, że znajdzie się choć jedna taka osoba. Jestem pewna, że nie tylko Mangel ma podobny problem i w końcu spotka kogoś, z kim będzie mógł wymienić doświadczenia. A gdzie ma niby szukać takich osób? Na ulicy, w parku, w tramwaju?A jak dasz fote to co? nagle znajdzie sie setka osób wiedzących jak ci pomóc? nie jestem pewien.
Dlaczego wystawiasz forum taką wizytówkę? Skoro kilka osób nie umie podejść do sprawy poważnie, znaczy, że Mangela należy skreślić i oddelegować z forum z kwitkiem? Chyba nie takie jest założenie tego miejsca?Nie musisz nikomu nic udowadniać. Szkoda twojego czasu.Poszukaj pomocy gdzieś indziej.
A szkoda, pewne schematy trzeba łamać.Ja juz daaaawno postanowiłem ze nigdy nie załoze tu zadnego tematu o własnych przeżyciach, szkoda zdrowia.