Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chyba mam małpe w domu

• Zamknięty Temat jest zamknięty
264 odpowiedzi w tym temacie

Robaczek.
  • Tematów: 19
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Prabab, średnio widze to Twoje szpanowanie aparatami..
Hmm, pocztą mu je wyślesz co? xP
  • 0

#107 Gość_prabab

Gość_prabab.
  • Tematów: 0

Napisano

Jak on nie będzie chciał, to ja chętnie wezmę :P .

Mówiąc "zaoferować" nie mam na myśli "oddać", tylko "pożyczyć", to tak gwoli ścisłości ;) .

Prabab, średnio widze to Twoje szpanowanie aparatami..
Hmm, pocztą mu je wyślesz co? xP

Najdalej do niego mogę mieć 17 kilometrów :P . Spójrz skąd jesteśmy, my young padawan - inaczej nie oferowałbym mu pomocy :D .
  • 0

PHANTOM.
  • Tematów: 11
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Bardzo ciekawa historia. (Nie będe pisał, że kłamiesz bo jeszcze nic nie wiadomo) Kiedyś czytałem książkę o prtalach itp. (nie pytajcie się jak się nazywała bo nie pamiętam :mrgreen: ) i tam był przepis na jakiś wywar który je zamykał, ale było ostrzeżenie żeby sprawdzić czy coś się nie przedostało bo może tu pozostać.

EDIT: Może to było zaklęcie czy urok nie pamiętam.
  • 0

thesroka.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mlodzi chlopcy czesto doswiadczaja spotkania ze zlymi malpami i nikt nie chce im uwierzyc :/

Np : http://pl.youtube.co...h?v=JenH-sI5LG0
  • 0

Mangel.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Cóż, wczoraj poznałem potęge dobrego wywiadu środowiskowego :D .

Wczoraj wieczorem spotkałem największą plotkare w okolicy (dozorczynie), jak się okazało nawet takie jak ona bywają porzyteczne. Dowiedziałem się mianowicie że dokłądnie w dniu kiedy pierwszy raz to zaobserwowałem pewien sonsiad bez pozwolenia administracji ustawił na dachu talerz satelitarny. Dowiedziałem się też że jakaś sąsiadka z końca ulicy (nie chciała powiedzieć która) dostała ataku histerii bo zobaczyłą w domu.... pume.

Kiedy już ułożyłęm te kawałki układanki wróciłem do domu i szukałem jakiegoś schematu. Jak już mówiłem to nie było nic na osi czas ani na osi przestrzeń. Zjawiska te nie są uzależnione ani od miejsca ani czasu, ale gdy zestawiłem swoje notatki z obserwacjami meterolgicznymi opkazało się że, teraz uznacie mnie za wariata, zjawiska te są zalerzne od wiatru. W dni bezwietrzne prewie wogóle nie widywałem owych stworów. Natomiast, np wczoraj, kiedy koło godziny 17:00 była niezła zaiweja, mój pies dosłownie wariował, a i ja widziałęm to z dwa razy.

Prabab, dzięki za chęć pomocy. Co do kamery roczej bałbym się ją pożyczyć. Pomijając fakt że jestem z takim sprzętem na bakier to raczej niechciałbym żeby to coś Ci ją rozbiło. Natomiast aparat chętni porzycze i zobaczyumy co się da sfotografować. Może najlepiej napisz w tej sprawie do mnie, jeśli masz czas to może obaj się zaczaimy.

Thesroka, nie wiem co ty widziałeś ale prosze bardzo, pożal nam się.
  • 0

cisz.

Realizm Magiczny

• Tematów: 33
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

To jest kurde takie science fiction, że sama się sobie dziwię, że w to wierzę :) Popytaj może też innych sąsiadów, może oni też coś widzieli (oprócz tamtej sąsiadki).
Niby jestem otwarta, ale jak czlowiek spotyka się w końcu z taką relacją, to brzmi ona tak niesamowicie. Po prostu szok.
Życzę powodzenia i pozdrawiam:)
  • 0

Drusilla.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Skoro bierzesz Prababa (czy jak to sie odmienia :P ) to nie zapomnij przypadkiem o mnie :D Ja tez chce na to "zapolowac" :> Pamietaj, ze mowilam, ze mogę spedzic całą noc w pokoju Kaski z aparatem w ręku.
  • 0

thesroka.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wlaz na dach i przestaw ta antene jesli chcesz sie pozbyc tego! Albo daj jej niezlego kopniaka :P Tylko nie daj sie nakryc :) Ale najpierw poczestuj nas fotkami!
  • 0

Szarlej Darknes.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czekamy na zdjęcia!

Gdyby zdjecia się pojawiły, jestem w stanie stworzyc specjalną stronę dla tych zdjęc wraz z cała dokumentacją sprawy pokroju rozmowy na gadu gadu i wycinki z forum. Jezeli tylko fotki się pojawią.
  • 0

Sim.
  • Tematów: 17
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Czekamy na zdjęcia!

Gdyby zdjecia się pojawiły, jestem w stanie stworzyc specjalną stronę dla tych zdjęc wraz z cała dokumentacją sprawy pokroju rozmowy na gadu gadu i wycinki z forum. Jezeli tylko fotki się pojawią.

zapomniałeś dodać, że to 'może być przełom' :D :D

@Mangel: mam nadzieję, że upolujesz to coś (na zdjęciach)! :)
  • 0

warg.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wierze w Ciebie managel :) Upoluj to coś napewno się da , może jesli chcesz to uchwycic siedz cicho w jednym miejscu a nie ze lecisz na hama z szczekającym psem i to coś się wystrasza i znika :)

Powodzenia
  • 0

Taco.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To jest kurde takie science fiction, że sama się sobie dziwię, że w to wierzę :)

W pełni się zgadzam ;) )
Przewertowalem topic, i sądze,że to dziwne iż te zjawiska są uzależnione od wiatru :| Ale cóż, świat jest niezbadany jeszcze :)
W każdym razie życzę owocnych poszukiwań i łapania na fotach 'zwierzyny' :)

Btw. Popieram pomysł ze stroną, jezeli jakiekolwiek zdjęcia z uchwyconą istotką by ujrzały światło dzienne ;) )
  • 0

L&M.
  • Tematów: 20
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dalej się łudzicie na te fotki :lol

nie oszukujmy sie ;)
  • 0

warg.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No mi też się wydaje że lipa z tego będzie ...
  • 0

Luke.
  • Tematów: 9
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Cierpliwości... A nóż widelec się okaże, że to prawda. :P
Ciekawy temat, nie ma co... :) A jak zobaczę tu jeszcze zdjęcia, to dopiero będzie ciekawe. :D
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych