Hm na tej stronie nie bylem wstanie znalezc tego filmu musze sie przyznac ale na you tu be znalazlem cos takiego KLIK!!! w zwiazku z tym mam pytanie Dj Cinex czy chodzi o to wlasnie nagranie ? Bo jesli tak to pomimo ciemnosci widac tam cos nie cos..po lewej stronie mozna dostrzec sylwetke jakiejs postaci z jajowata głowa, ktore nawet co jakis czas sie porusza..ok minuty 1:10 mozna dostrzec jak obraca głowa za siebie.. a przynajmniej takie mam wrazenie..druga postac chyba stoi po srodku - ale niemoge byc pewien.. w kazdym razie napewno cos/ktos stoi po lewej stronie..dobrze byloby to rozjasnic bo wtedy napewno bedzie widac wiecej.. EDIT : Sorrki za pomylke po prawej przy tym swiatelku tez widac wyraznie czarna sylwetke obcego ktory cos tam robi ( szybko sie porusza)
EDIT 2 : KLIK!!! tu jest pierwszy clip tego nagrania i lepiej widac te dwie postacie jedna po lewej stoi tam gdzie stala - tylko bardziej porusza głowa, a druga szybko sie krzata zaraz obok niej - dla mnie sylwetki te bardzo przypominaja ''szarych''..Na tym filmie widac ze ktos ciagle lazi; od 51 sekundy tego pierwszego clipu wyraznie to widac, w dodatku slychac pojekiwania tego goscia najpewniej przez sen..ale oprocz tego daje sie uslyszec inne dziwne odglosy, bardzo cicho ale slychac.
absolutnie NIC tutaj nie widze ;//