Jeżeli uważasz, cytaty które czasami wtrącam do dyskusji za niedorzeczne, fałszywe, absurdalne, śmieszne, nie na miejscu itd. to polemizuj z nimi.
Bardzo trudno polemizować z zapisaną kartką papieru, nawet kiedy pochodzi ze świętego pisma.
A mi z Plejadianami. Bo akurat wredna TP zawiesiła mi połączenia wychodzące na Plejady.
Zakładam, że studiowałeś przekazy Plejadian, Ra, Kasjopejan, materiały Wing Makers, itp??? I zauważyłeś, że odznaczają się sporą spójnością?
Jezeli o mnie chodzi to mogą być one spójne, niespójne, podłużne oraz żółte w fioletowe kropki. Pochodza one od Plejadian - więc postanowiłem że sa dla mnie bezwartościowe - dokładnie tak jak Ty w swoim mniemaniu ustanowiłes jednostronnie na potrzeby tej dyskusji bezwartościowymi pisma świete, tylko dlatego że opiera się na nich jakaś tam religia.
Właściwie to i tak nie ma dla mnie znaczenia. Wyznajesz religię z jaką jest Ci wygodnie. Nie mam nic przeciwko temu. Ja nie wyznaję żadnej. Dla mnie jest ważne jaki jest człowiek dla swojego otoczenia, a nie w co wierzy.
Rozumiem. Jednakże medium jakim jest forum dyskusyjne nie umozliwia mi weryfikacji tego jakim jesteś człowiekiem. Na forum dyskusyjnym jestem zainteresowany wyłącznie dyskusją. Dodam, że w żaden sposób NIE INTERESUJE mnie Twoja ocena jakim jestem człowiekiem. Piszę to na wypadek gdyby znowu zachciało Ci się dokonywać publicznych osądów na temat mojej osoby i abys nie musiał po sobie sprzatac na forum tak jak ostatnim razem.
Przekreślaj z góry wszystko co piszę. Dodaj mnie do ignorowanych użytkowników. Jeśli tylko poczujesz się z tym lepiej, sprawisz mi przyjemność.
Z góry dziękuję.
I serdecznie pozdrawiam.
: ja równie serdecznie